Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Posted 2008. July 30. - 15:41
chainreactioncycle-tól, több mindet, jóval 100000 Ft fölötti értékben. Az egyik tétel beszerzésére egy hónapot kellett várni, jó elfogadom. Nekem a rendelt race face deus xc stucni, ami ugye nem egy olcsó darab, nem a kért méretben, és sérült felirattal jött :-( Az emilekre nem válaszoltak, a telefont nem veszik föl....
Posted 2008. July 30. - 15:30
Posted 2008. July 30. - 15:25
Folytatódik a történet... nagy nehezen válaszoltak a levelemre, hogy az általam rendelt egyik tételt (amit júni végére ígértek) már nem áll módjukban beszerezni. Az, hogy a másik három tétellel mi van, már nem írtak semmit. Részemrõl lezártnak tekintettem az egészet, ha már ilyen hanyag módon bántak a rendeléssel... azóta nem is érkezett e-mail, csak a hírlevelük.
Ezelõtt 10 perce jön az SMS, hogy 96 Eurot szépen leemeltek a számlámról a bike24 révén... pontosan azt az összeget, amiben mind a 4 tétel szerepel postaköltséggel együtt. Ilyenkor kinél kell reklamálni? A banknál, vagy a bike24-nél?
Az életben nem szabadulok meg ettõl a rendeléstõl... kiderült, hogy 21-én a DHL-lel útnak indult a pakkom (e-mailt kaptam róla a bike24-tõl). Aztán 23-án megint jött egy e-mail tõlük, hogy útnak indították a csomagot (másik fuvarlevélszámmal). Ennek most utánanéztem a DHL oldalán és ki van írva, hogy rossz/hiányos a cím ezért várakozik. Az e-mailben minden adatom korrekt, szóval megint nem értem mi ez a kavarás?!? :chin: Ha az elsõ szállítmánnyal is ez volt a gond, akkor az miért ért vissza 2 nap alatt, ez meg miért várakozik ott (bár azt sem tudom hol) majd' egy hete?
DHL-t nem hibáztatom, mert múlthéten gond nélkül leszállítottak egy csomagot, ami szintén Németo.-ból jött... igaz, azt nem a bike24 adta fel.
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Posted 2008. July 28. - 08:46
10700244-62562096-51100005
megjegyzésbe a nicked
emilbe (kalaius kukac fríméjl pont hu) h mi kell, pontos linkkel az oldalra, és h mennyi, milyen, stb. ÉS hogy fórumon hogy hívnak
az árat forintra váltva kell küldeni, a CIB bank aznapi font==> forint eladási árán
pár napig nem leszek, mikor visszajövök, aki bújt, aki nem
Írtam neked mail-t, mert PM-et nem lehet küldeni neked, mert tele a posta fiókod.
Posted 2008. July 25. - 19:18
Én az Evans-tõl rendeltem, de hétfõ óta még mindig semmi! Pedig a rendelési procedúra végén ez volt:
"Your Order has been placed successfully.
Your order number is: 11***.
Thank you for placing an order with Evans Cycles.
Details of your order details will be e-mailed to you shortly."
Shortly? Nálam az néhány óra esetleg másnap! Most már tényleg írok nekik.
Kezdek becsokizni!:scared:
Ja, a rendeléskor (és most is minden) "in stock" volt.
Posted 2008. July 25. - 18:52
Tehát ha jól értem akkor 4 nap amíg odaér a zsozsó, aztán még mondjuk 2-3 napig kotlanak rajta és csak mindezek után kezdik el összerakni a pakkot majd átadják a futárbácsinak aki meg a kollégáinak akik szintén továbbadják valakinek aki odaadja Doug Heffernan-nak aki leszállítja. Ez így testvérek között is ~10+ nap. És még mindig a futárnál tölti a legkevesebb idõt a cucc!
Valaki azt írta korábban, hogy hétfõn rendelt és péntekre várja. Neki fénypostával küldik?
Nem ha csak készleten levõ alkatrészt szeretnél, akkor az azonnal küldésre kész, errõl nem szoktak emailt írni. Ha megkapják a pénzt (kb4nap múlva) akkor egybõl küldik a csomagot még aznap az kb 3nap.
Ha olyan cuccot kérsz, ami nincs készleten akkor elõ szokott fordulni késés, de azt emailban lelevelezik veled, ebben az esetben kapsz mailt,hogy mikor lesz küldésre kész a csomag.
Én többek között egy stucnit kértem, aminek 2-7nap volt a beszerzési ideje, nem volt nekik raktáron, 3nap alatt beszerezték. Eddig ez a legjobb cég azok közül ahonnan rendeltem.
Aki hétfõn rendelt biztos paypallal fizetett, ott azonnal átmegy a pénz, nem kell rá napokat várni.
Posted 2008. July 25. - 18:39
bezzeg hozzám mindig ~2 és 4között ér oda a futár
de nem panaszkodásképp mondtam amit mondtam. megjön, amikor megjön. várok még mást is sajnos..
ON
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2008. July 25. - 18:36
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. July 25. - 18:29
25-07-2008 -- 08:14 -- Delivery Agent - HUNGARY -- Arrived at destination country
szóval reggel 8kó' már itthon volt..
nem hétvégén gondoltam.
edit: bár igaz hétvégét írtam..
Posted 2008. July 25. - 18:27
de végül hétfõ lesz..
(ma már magyarországon van, csak ugye magyarország nagy ország és Pest-Pécs távolság leküzdhetetlen akadály hétvégén )
hiába van akármilyen közel is
1. valószínûleg hétvégén nem dolgoznak a futárok
2. ha dolgoznának is, nem érné meg egyetlen egy darab csomaggal lemenni, mert ugye az gazdaságtalan.
nem kioktatás akar lenni, meg Te úgyis tudod, hisz jártas vagy ezekben a szállítósdis ügyekben...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2008. July 25. - 17:13
Valaki azt írta korábban, hogy hétfõn rendelt és péntekre várja. Neki fénypostával küldik?
de végül hétfõ lesz..
(ma már magyarországon van, csak ugye magyarország nagy ország és Pest-Pécs távolság leküzdhetetlen akadály hétvégén )
Posted 2008. July 25. - 14:01
Posted 2008. July 25. - 13:53
Miután megkapták a pénzt (emailban értesítenek róla) kb 2-3 munkanap. A pénz átfutási ideje kb 4nap.
Tehát ha jól értem akkor 4 nap amíg odaér a zsozsó, aztán még mondjuk 2-3 napig kotlanak rajta és csak mindezek után kezdik el összerakni a pakkot majd átadják a futárbácsinak aki meg a kollégáinak akik szintén továbbadják valakinek aki odaadja Doug Heffernan-nak aki leszállítja. Ez így testvérek között is ~10+ nap. És még mindig a futárnál tölti a legkevesebb idõt a cucc!
Posted 2008. July 25. - 12:24
elviekben arra az idõpontra érkezik hozzájuk, de ez nem szentírás; sokszor van csúszás az utóbbi idõben
Köszi! Rendel valaki innen akkortájt?
Posted 2008. July 25. - 12:19
Posted 2008. July 25. - 12:17
PL.:http://www.chainreac...spx?ModelID=743
évjáratfüggõ, a '06-'07 eshez bõ 1hét múlva lesz készlet, a '05 höz most is van.
Amit odairnak h 08.01-én lesz, vagy ha megrendelem akkor addigra hoznak?
Posted 2008. July 25. - 08:27
Posted 2008. July 24. - 22:35
Posted 2008. July 24. - 15:13
Sziasztok!
Hétfõn rendeltem az Evans Cycles-tõl, az OTP-tõl egybõl meg is érkezett az SMS, hogy zárolták az összeget. Azóta se kép se hang, sem a banktól sem a bolttól nem jöt üzenet/e-mail (még megerõsítõ e-mail sem!). Ez normális? A zárolás ugye nem egyenlõ az átutalással? Szerintetek mennyi idõ amig a bolt megkapja a pénzt? Mikor kezdjem el õket zaklatni?
Elõre is köszi a segítséget!
Üdvözlet!
Kb 4 munkanap amíg átér a pénz, én egy hetet szoktam számolni rá, ha addig semmi se történik ,akkor szoktam írni, ha kb 10napja se kép se hang, akkor már izgulok is
Még egy plusz pont a bike-components nek, idõben megjött a rendelés, rádásul olyan cuccokat is kértem, ami nem volt raktáron 2-7napos szállítási idõ volt megjelölve, 3 nap alatt feladásra kész volt a csomag!!
Posted 2008. July 24. - 12:06
Hétfõn rendeltem az Evans Cycles-tõl, az OTP-tõl egybõl meg is érkezett az SMS, hogy zárolták az összeget. Azóta se kép se hang, sem a banktól sem a bolttól nem jöt üzenet/e-mail (még megerõsítõ e-mail sem!). Ez normális? A zárolás ugye nem egyenlõ az átutalással? Szerintetek mennyi idõ amig a bolt megkapja a pénzt? Mikor kezdjem el õket zaklatni?
Elõre is köszi a segítséget!
Üdvözlet!