Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Kértem 2db sisakot. Arra 2-7nap szállítási idõt ígértek meg egy raktáron levõ fékválktókart, meg még pár szintén raktáron levõ apróságot: térdmelegítõ, meg nyeregre védõhuzat esõ ellen ilyesmi) szóval semmi lehetetlen, beszerezhetetlen cucc nincs közötte. Szerintem. :D Legalább válaszolhatnának, hogy ne idegeskedjek feleslegesen. Mindegy ha erre a szezonra nem jön meg akkor majd jövõ télre. :D Bár a sisak azért fontos lenne. A téli alapozás fontos lenne a barátnõmnek is, neki is be van tervezve néhány verseny a jövõ szezonra.

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 posts

Hibike-tól rendelt már valaki? ...
Valakinek tapasztalat ezzel a céggel?

mind van raktaron, amiket rendeltel?
mi egyszer tobb, mint 1 honap utan visszamondtunk egy rendelest, mert mindig mire megerkezett par dolog a raktarba, addig mas kosarban levo alkatresz elfogyott es ugy tunt, soha nem lesz olyan pillanat, amikor minden kuldesre keszen van.
(igy csak akkor erdemes rendelni, amikor minden "ab Lager verfügbar", de persze meg ez sem garancia)
azert neked sok szerencset, meg varj par hetet szerintem.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Hibike-tól rendelt már valaki? Leadtam egy rendelést másfél hete, azóta sekép se hang. Csak a részemrõl, de nem nagyon írnak vissza, az Auftrag-nál meg minden cucc megrendelve van, semmi nincs félrerakva.. :( Még szerencse, hogy semmi sürgõset nem rendeltem, de azért egy választ igazán kipréselhetnének magukból, hogy nyugi, bezserzés alatt van minden.

Plusz kaptam egy mailt a (rendeléskor) hogy a pénzt csak akkor veszik le a kártyámról, ha minden cuccot beszereztek.

Valakinek tapasztalat ezzel a céggel?

A bikemarket.hu azt hiszem a bergusson vásároltam már tõlük, nem volt semmi probléma.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Rendelés ment...
Ki hogy szeretné a cuccot? Posta/futár, levélként/csomagkétn, utánvét/utalás, elsõbbségi/ajánlott, stb...
Ajánlom az ajánlott levelet...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Hétvégén zsírozzuk robbal, addig vagy mélt dobsz neki... legyen így; elérhetõségeid meg termékrõl...

Mert olyan egyszerû robnak privátot írni, mi? :)
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

zsbacsi

zsbacsi

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 287 posts
crc rendelésbe be lehet még szálni, vagy már késõ?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Mákod van; egy hónapja rendeltem tõlük, és hetente bombázom õket levéllel, h mi van, de b*sznak visszaírni. Utoljára pénteken írtam nekik, h hagyják az out of stock cuccokat, szeretném, ha legalább a többi ideérne péntekig, de no reaction. Leginkább egyszerûen levenném a zsozsót a kártyáról és írnék nekik, h tájmzáut.

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 posts
CRC-nek pluszpont. most jött meg a nem egészen 1 hete rendelt pakkom.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Nekem egy ilyen kéne, ha összeáll a pakk:

http://www.chainreac...px?ModelID=6806

110mm 15 Deg 1.1/8" BLACK

köszi!

Hétvégén zsírozzuk robbal, addig vagy mélt dobsz neki... legyen így; elérhetõségeid meg termékrõl...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Rendelhetem akár, bár továbbpostázás nem könnyû.
Vagy rob; én már továbíbtottam neki hogy mi kéne. Rob?
(Hááátha 24h-ig megjön ha mondjuk hogy urgent... ott átvehetnénk egymástól jól...)

Nekem egy ilyen kéne, ha összeáll a pakk:

http://www.chainreac...px?ModelID=6806

110mm 15 Deg 1.1/8" BLACK

köszi!

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

www.bikemarket.hu -ról vannak tapasztalatok?
Onnan szeretnék majd rendelni.

Köszi,
Gábor

Kétszer volt dolgom velük (asszem 2006-ban), minden simán és gyorsan ment.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Anno nekem a német ebay nem is fogadta el email címként a freemail-est, a vipmail-el már nem volt gondja.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Hármunknak 163, ki rendeli?

Rendelhetem akár, bár továbbpostázás nem könnyû.
Vagy rob; én már továbíbtottam neki hogy mi kéne. Rob?
(Hááátha 24h-ig megjön ha mondjuk hogy urgent... ott átvehetnénk egymástól jól...)

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,558 posts

Köszi! Már nem is bánom... Ma délelõtt ugyanis megint agyvérzést kaptam a PayPal-tõl. Ezek minden egyes tranzakció után kitalálnak valami baromságot, ami minimum fél napomat elveszi, hogy újra biztonságban érezhessem magam. Most éppen ID-fénymásolatot kérnek, hogy hetedszerre is vásárolhassak a tizenvalahány módon és alkalommal ellenõrzött kártyámmal. Mivel fénymásolóm pont nincs itthon, megint meghiúsult egy üzlet...

Ez már annyira biztonságos rendszer, hogy gyakorlatilag használhatatlan. Asszem, megszüntetem az egészet úgy, ahogy van.

Bár régebbi hozzászólás, de hátha segít másnak is ebay kapcsán:

Nekem rögtön az elsõ ebay-es rendelések nem jöttek össze. Adatkérés, utána egyszer tudtam rendelni, majd megint szarakodás. A legvégén nem tudtam semmit sem tenni, mert valami olyasmit írt csak, hogy nem küldhetek pénzt, próbálkozzak késõbb. Állítólag ezeket biztonsági okokból „magától” idézi elõ a rendszer, nem nagyon tudnak mit tenni a „telefonos kisasszonyok” az ebay ügyfélszolgálatnál sem. Egyszerûen beírtam a hibát a keresõbe, és több helyen olvastam, hogy nem mindegy milyen mail címet használ az ember. Gmail címrõl, a „hivatalosabb” t-online-t adtam meg elsõdleges címként. Azonnal mûködött a dolog, és nem volt probléma máig sem.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
egyszer rendeltem, pozítiv.
kézségesek a telefonban, a csomag pedig rendben megérkezett.
Ha keresel valamit, de nem szerepel a honlapjukon, akkor is érdemes hívni)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

gabor89

gabor89

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
www.bikemarket.hu -ról vannak tapasztalatok?
Onnan szeretnék majd rendelni.

Köszi,
Gábor
"If all my friends were to jump off a bridge, I wouldn't jump with them, I'd be at the bottom to catch them."

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Kettõnknek már 100...

Hármunknak 163, ki rendeli?

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts

Helló!

A bolt oldalán nincs olyan, hogy "Terms & Conditions" vagy "Warranty" esetleg "Returns"? Általában az ilyen címkék alatt részletesen le van írva, hogy miként zajlik egy ilyen ügy. Jobb sajnos nem jut eszembe.
Talán de ez nem biztos, hogy lehetséges. Megkeresni a magyar forgalmazót és rajta keresztül érvényesíteni a garanciát?

Sajnos ez mind csak lépcsõházi okoskodás! :(

Köszönöm a segítõ szándékod. Igen én is ezeknek akarok utána járni, csak hátha más is járt már hasonló cipõben és tud gyors tippeket adni ilyen esetben. Meg egyáltalán mire számítsak stb.

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 posts

A külföldrõl rendelt cuccokra mennyire van garancia? Különösen ami mondjuk Amerikából jön. Ha netán valami probléma adódna el lehet-e intézni a cserét vagy a pénzvisszaküldést stb?

Helló!

A bolt oldalán nincs olyan, hogy "Terms & Conditions" vagy "Warranty" esetleg "Returns"? Általában az ilyen címkék alatt részletesen le van írva, hogy miként zajlik egy ilyen ügy. Jobb sajnos nem jut eszembe.
Talán de ez nem biztos, hogy lehetséges. Megkeresni a magyar forgalmazót és rajta keresztül érvényesíteni a garanciát?

Sajnos ez mind csak lépcsõházi okoskodás! :(

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 posts
Légyszíves adjon vki tanácsot.

Rendeltem egy 2008-as Marzó XC600-as telót a JensonUSA-tól.
Amikor megjött, nem volt hozzá V-fék szem, holott a képen és a gyártó honlapján ott van és az Jenson oldalán sem volt feltüntetve hogy nincs hozzá.

Írtam nekik egy panaszos levelet. Nagy nehezen válaszolt és azt mondta küldjek neki fényképet a hiányzó tartozékról. Mondom magamba hogy ez teljesen hülye?? Na mindegy, netrõl leszedtem neki, hogy lássa azzal a csökött Miki egér agyával hogy mirõl beszélek.

Azóta történt nagyobb baj is. Egyik nap hazajövet a tekerésbõl azt vettem észre, hogy a 100 mm lecsökkent 75 mm-re, a maximális 140 mm- pedid 110-re.

Na ezért tenném fel újra a kérdést hogy:

"A külföldrõl rendelt cuccokra mennyire van garancia? Különösen ami mondjuk Amerikából jön. Ha netán valami probléma adódna el lehet-e intézni a cserét vagy a pénzvisszaküldést stb?"