Hibike-tól rendelt már valaki? ...
Valakinek tapasztalat ezzel a céggel?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Hétvégén zsírozzuk robbal, addig vagy mélt dobsz neki... legyen így; elérhetõségeid meg termékrõl...
Nekem egy ilyen kéne, ha összeáll a pakk:
http://www.chainreac...px?ModelID=6806
110mm 15 Deg 1.1/8" BLACK
köszi!
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Rendelhetem akár, bár továbbpostázás nem könnyû.
Vagy rob; én már továbíbtottam neki hogy mi kéne. Rob?
(Hááátha 24h-ig megjön ha mondjuk hogy urgent... ott átvehetnénk egymástól jól...)
www.bikemarket.hu -ról vannak tapasztalatok?
Onnan szeretnék majd rendelni.
Köszi,
Gábor
Hármunknak 163, ki rendeli?
Köszi! Már nem is bánom... Ma délelõtt ugyanis megint agyvérzést kaptam a PayPal-tõl. Ezek minden egyes tranzakció után kitalálnak valami baromságot, ami minimum fél napomat elveszi, hogy újra biztonságban érezhessem magam. Most éppen ID-fénymásolatot kérnek, hogy hetedszerre is vásárolhassak a tizenvalahány módon és alkalommal ellenõrzött kártyámmal. Mivel fénymásolóm pont nincs itthon, megint meghiúsult egy üzlet...
Ez már annyira biztonságos rendszer, hogy gyakorlatilag használhatatlan. Asszem, megszüntetem az egészet úgy, ahogy van.
Kettõnknek már 100...
Helló!
A bolt oldalán nincs olyan, hogy "Terms & Conditions" vagy "Warranty" esetleg "Returns"? Általában az ilyen címkék alatt részletesen le van írva, hogy miként zajlik egy ilyen ügy. Jobb sajnos nem jut eszembe.
Talán de ez nem biztos, hogy lehetséges. Megkeresni a magyar forgalmazót és rajta keresztül érvényesíteni a garanciát?
Sajnos ez mind csak lépcsõházi okoskodás!
A külföldrõl rendelt cuccokra mennyire van garancia? Különösen ami mondjuk Amerikából jön. Ha netán valami probléma adódna el lehet-e intézni a cserét vagy a pénzvisszaküldést stb?