Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Helló!

Ha az Egyesült Államokból rendelek (JensonUsa), akkor milyen járulékos költségekkel kell számolnom? Vám és hasonlók. Ill. ezek a csomag érékének hány százalékára rúgnak? Köszi.

Üdv.

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
most a www.speed-way.hu -n vannak mindenféle 50%-os akciók,szerintem van ami megéri,pl Avid BB5-ös tárcsafék 6000 pénzért.tegnap délelõtt rendeltem elsõt-hátsót,ma délután felraktam,most jöttem meg a bekoptatásból.

sOnar

sOnar

vendég

• fórumtag
  • 161 hozzászólás
hali!
most rendelnék a http://www.chainreactioncycles.com/ -ról, de hiányzik 36 fontnyi a rendelésbõl, hogy ne kerüljön pénzbe a cucc szállítása.
Ha valakit érdekel, szóljon és eggyeztetünk.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

kisebb csomagnál asszem 850 ft körül fizettem, a nagyokért se kértek 1500 nál többet, ha jól emlékszem
és másnapra ott van

3900ért vállalták volna 1 nap alatt vidék-bp, ééééés nekem kell bevinnem a postára. Anyukájukat... És azt mondja ha tutira karom hogy opénteken ott legyen akkor +1800 :D

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Nekem dombornyomott VISA van. Ami kell tulaj. neve, lejárat dátuma és CVC kód.

torkis

torkis

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
A Visa Electronnal tudtommal az a baj, hogy kell hozzá PIN kód az összeg levételéhez, dombornyomottnál nem kell. Illetve mindig kérik a hátoldalán lévõ ellenõrzõ kódot is, gondolom az mindkét esetben megvan. A tengerentúlon általában nem jó a Visa Electron, EU-n belül ezek szerint jó.

Arpi_

Arpi_

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Persze kell hozzá dombornyomott kártya, szóval a Visa Electron-t el lehet felejteni.

Nekem OTP Junior Max-om van, olyan sima mint egy snooker asztal. Visa Electron van ráírva és simán lehet vele vásárolni. A legtöbb ismerõsöm is ugyan azt mondja mint Te. Lehet, hogy én vagyok a szabályt erõsítõ kivétel?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
kisebb csomagnál asszem 850 ft körül fizettem, a nagyokért se kértek 1500 nál többet, ha jól emlékszem
és másnapra ott van

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

nekem mpl-el jöhet (mpl.hu)
vám nincs, áfa nincs (elvileg ott kifizettük és az unióban csak egyszer kell)

Mennyi az annyi? (nem megy a magyar királyi mpl kalkulátora...)
Múltkor sprinterrel küldtem, 1 napos vidék-vidék 2500 volt...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

torkis

torkis

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Egyébként én is rendeltem külföldrõl, komplett bringát az Evan's cycles-tõl. Tudom ajánlani mindenkinek. Nálam figyeltek a dobozolásra rendesen, szóval sehol egy karcolás. A szállítás UPS-en keresztül megy, miután odaért a pénz (kb. 1 hét) értesítenek, van nyomonkövetés, és a kézbeszítés elõtt felhívnak telefonon. A bringa pedig csaknem 50%-al volt olcsóbb a 40fontos házhozszállítással is, mint itthon.

Amúgy ha valaki külföldrõl vásárol inkább kártyával fizessen! Ha kártyával fizetsz akkor az olyan, mintha a sarki boltban vásárolnál, szóval ingyenes, nincs tranzakciós költség. Persze kell hozzá dombornyomott kártya, szóval a Visa Electron-t el lehet felejteni.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mondasz vmit :D

torkis

torkis

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Taiwan ugye nem EU tagország :) Szóval a VÁM+ÁFA bejátszik. EU-n belül az eladó ország törvényei szerint fizeted az ÁFÁ-t (kötelezõen), VÁM pedig nincs.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Jah, rendeltünk 10 alaplapot is taiwanról oszt vám+áfa facán rájött; bár ezexerint haver nem saját névre hanem cégnévre rendelhette...

Jah, futár/postával együtt a költségek.

Cuccok itt vannak; átcsomagolom õket oszt mennek a privátok a nagy kerek számokkal :)
Lehet már holnap felveszi a futár a cuccokat...

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
VV, a futár költség arra vonatkozott, hogy Pitének mibe fáj majd nekünk elküldeni. :)
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem mpl-el jöhet (mpl.hu)
vám nincs, áfa nincs (elvileg ott kifizettük és az unióban csak egyszer kell)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ennyi zöldséget honnan szedtél össze?
Unión belül hol van vám meg ÁFA? Fuvarköltséget meg tudnod kéne, ha a rendelés összege 150£ alatt volt. Ha felette, akkor meg nincs.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás

rob, _kz_, Giotto:
Parcel number: EE354845644GB
Status: In progress

Parcel tracks

Date Time Location Tracking Event

19-09-2008 02:09 Delivery Agent - GERMANY Left origin country
19-09-2008 02:07 Delivery Agent - GERMANY Arrived at destination country
18-09-2008 03:31 International Hub Export item accepted into network
18-09-2008 03:14 International Hub Arrived at outward Office of Exchange
16-09-2008 14:55 Belfast Central Depot On route to hub
16-09-2008 00:00 WDM Online

KÉRNÉK postacímeket jól! Szállítás módját is; nemtom még hogy posta vagy futár legyen a nyertes; ki mit szeretne...

Még annyi, hogy összeget akkor tudok, ha tudom hogy
-vámolják-e (elvileg nem magánszemélynek, de 30E fölött rászálhatnak)
-áfázzák-e (elvileg nem de volt már rá példa)
-futár/posta ktg hogy jön ki

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
rob, _kz_, Giotto:
Parcel number: EE354845644GB
Status: In progress

Parcel tracks

Date Time Location Tracking Event

19-09-2008 02:09 Delivery Agent - GERMANY Left origin country
19-09-2008 02:07 Delivery Agent - GERMANY Arrived at destination country
18-09-2008 03:31 International Hub Export item accepted into network
18-09-2008 03:14 International Hub Arrived at outward Office of Exchange
16-09-2008 14:55 Belfast Central Depot On route to hub
16-09-2008 00:00 WDM Online

KÉRNÉK postacímeket jól! Szállítás módját is; nemtom még hogy posta vagy futár legyen a nyertes; ki mit szeretne...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Rendelés ment...
Ki hogy szeretné a cuccot? Posta/futár, levélként/csomagkétn, utánvét/utalás, elsõbbségi/ajánlott, stb...
Ajánlom az ajánlott levelet...

felnim van meg kormányom, gondolom mpl logisztika.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.388 hozzászólás
Mivel módosítást keleltt eszközölni még nem tudom mikor jön, de amint lesz visszaigazolás írom ám...