Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Posted 2008. October 09. - 20:49
én is a bike-components.de-rõl rendeltem volna,de a kártyás vásárlás hiánya okán inkább a bike24.de lett:
+minden volt ami a bike-components.de kinéztem
+termékek árat hozzáigazítoták a kedvezöbb bike-components.de
+nem minden volt raktáron,de hétfõi rendelés pénteken megérkezett
+500€ meghaladó vásárlás esetén fényképes igazolást kérnek a kártya tulajdonos személyi,lakcím,valamint a vásárlásra használt bankkártyáról
-szerencsére nem sérült meg semmi,de a csomagolást nem volt igazán jó
-személy szerint nem zavar,de a termékek nagy része nem eredeti csomagolásban érkezett
-számomra ismételten nem gond,de a használati,szerelési útmutató az alkatrészek nagyobb részéhez nem járt,ha igen csak német nyelvû
Összeségében minden rendben volt,és számomra az egyik eddigi legjobb:cool2:
Posted 2008. October 08. - 22:00
Posted 2008. October 08. - 21:49
Szóval kicsit fapadosnak és nagyon lassúnak érzem ez az utalgatósdit, CRC-rõl másnap már volt válasz és 1 hétnél (7 munkanap) még sose volt több míg leért a cucc.
Posted 2008. October 07. - 11:24
Posted 2008. October 07. - 09:09
Nagyjából 3 hete jött ki egy kérdõív a bike-componentstõl, ott volt egy kérdés, hogy mennyire preferálnád a kártyával, vagy paypallal való fizetést.
Én reménykedek benne, hogy lesz ilyen lehetõség is, ahogy crc esetében is fenn áll a paypallal való fizetés. Persze ott kártyás fizetés eddig is volt.
Posted 2008. October 06. - 21:44
Bike-componentsnél már én is vásároltam. Nem beszélem a német nyelvet, mégis mindent megértettem, mert angolul is közlik a szükséges információkat.Bocs most utaltam elõször külföldre, ne haragudjatok, hogy kérdezni mertem. Gondoltam mint sporttárs nem okoz gondot, hogy leírja valaki mi micsoda.
Egyébként szerintem a kártyás fizetés jóval egyszerûbb mint az átutalásos.
Mennyi idõ alatt szokott megjönni a csomag bike-components-tõl?
Ritka, de még vannak helyek, ahol csak utalással vagy utánvéttel tudsz fizetni. Ez is ilyen, Hogy miért, azt tõlük kérdezd.
Ha elment az utalás és megkapták a pénzt, cucc megvan, akkor nagyjából 5-7 nap.
Posted 2008. October 06. - 21:42
A pénz megérkezése után jó esetben egy hét.Mennyi idõ alatt szokott megjönni a csomag bike-components-tõl?
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. October 06. - 21:40
Egyébként szerintem a kártyás fizetés jóval egyszerûbb mint az átutalásos.
Mennyi idõ alatt szokott megjönni a csomag bike-components-tõl?
Posted 2008. October 06. - 21:22
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2008. October 06. - 20:17
Posted 2008. October 06. - 19:02
Már én is rendeltem néhányszor külföldrõl csak még soha nem átutalással, meg az se kimondott elõny, hogy nem tudok németül.
Posted 2008. October 06. - 18:59
IBAN: egy DEbetûvel kezdõdõ számsor
BIC: értelemszerû
Jogosult neve: bikecomponents.de
Jogosult címe: hagyd üresen
Egyéb bankazonosító: hagyd üresen
Bank neve: benne van az emailban
Bank címe: hagyd üresen
Átutalás közleménye: a rendelésed kódja, szintén az emailban van benne két xközött pár szám
Sürgõsség: normál
Idegen bank költségviselõ az te leszel, õk nem fognak helyetted fizetni az utalásért
nem kérsz értesítõt.
Nem bonyolult, minden le van írva abban az emailban amit a rendeléskor kapsz a cégtõl.
Ha ennyire nem vágod mit kell csinálni, miért nem csatlakozol valaki rutinosabb rendelõhöz? Hetente megy ki rendelés a fórumtagok valamelyikétõl külföldre.
Posted 2008. October 06. - 18:02
Magyarország szerintettek "foreign EU-country"?
Aki szokott rendelni bike-componentstõl hazánkba, mondja el lécci hogyan kell átutalni a zsét!
THX
Konkrétan ezekhez mit kell írni?
Jogosult számlaszáma(IBAN)
Jogosult bankjának BIC (SWIFT) azonosítója
Jogosult neve
Jogosult címe
Egyéb bankazonosító
Jogosult bankjának neve
Jogosult bankjának címe
Átutalás közleménye
Sürgõsség
Idegen bankköltség viselõ
SWIFT értesítõt kér
Posted 2008. October 04. - 16:38
hali!
most rendelnék a http://www.chainreactioncycles.com/ -ról, de hiányzik 36 fontnyi a rendelésbõl, hogy ne kerüljön pénzbe a cucc szállítása.
Ha valakit érdekel, szóljon és eggyeztetünk.
Hello!
Én beszállnék, ha még nem késõ!
Posted 2008. October 04. - 11:21
Utalás elõre. És külföldrõl csak így lehet.A bike-components.de-rõl csak Cash in Advance lehet rendelni? Ha igen mit jelent ez?
Posted 2008. October 04. - 11:19
Posted 2008. October 02. - 07:31
Posted 2008. September 27. - 21:08
Posted 2008. September 27. - 12:32
"A vám az áru értékének (vámalap) 3,5%-a. Az ÁFA - melynek legmagasabb mértéke 20 % - a vámalap és a vám együttes összege után kerül kiszabásra."
Posted 2008. September 27. - 09:42
ÁFA + kb.5-8% vám.Ez csak hozzávetõleges adat nem tudom pontosan.Helló!
Ha az Egyesült Államokból rendelek (JensonUsa), akkor milyen járulékos költségekkel kell számolnom? Vám és hasonlók. Ill. ezek a csomag érékének hány százalékára rúgnak? Köszi.
Üdv.