Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

bringasgyerek

bringasgyerek

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 51 hozzászólás
Sziasztok,

én is a bike-components.de-rõl rendeltem volna,de a kártyás vásárlás hiánya okán inkább a bike24.de lett:

+minden volt ami a bike-components.de kinéztem
+termékek árat hozzáigazítoták a kedvezöbb bike-components.de
+nem minden volt raktáron,de hétfõi rendelés pénteken megérkezett
+500€ meghaladó vásárlás esetén fényképes igazolást kérnek a kártya tulajdonos személyi,lakcím,valamint a vásárlásra használt bankkártyáról

-szerencsére nem sérült meg semmi,de a csomagolást nem volt igazán jó
-személy szerint nem zavar,de a termékek nagy része nem eredeti csomagolásban érkezett
-számomra ismételten nem gond,de a használati,szerelési útmutató az alkatrészek nagyobb részéhez nem járt,ha igen csak német nyelvû

Összeségében minden rendben volt,és számomra az egyik eddigi legjobb:cool2:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nemzetközi utalás és kártyás fizetés két különbözõ dolog. Ne akard egymáshoz hasonlítgatni õket. Felesleges ezen durrogni. Minden online üzletnél igen alaposan leírják, hogy és miként lehet vásárolni. Ezt vagy elfogadod, vagy nem és elmész máshova.

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Lassan 3 napja, hogy elküldtem a lét bike-components.de-nek, de eddig semmi hír, persze írtátok, hogy 3-5 nap míg átér, úgyhogy nem aggódom.
Szóval kicsit fapadosnak és nagyon lassúnak érzem ez az utalgatósdit, CRC-rõl másnap már volt válasz és 1 hétnél (7 munkanap) még sose volt több míg leért a cucc.

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
Bike-components-el az a tapasztalatom, hogy a standard EU-s EUR átutalás 3-5 munkanapot vesz igénybe. Ez után küldik a csomagot standard postával. Ez kb. egy hetet vesz igénybe. Tehát összesen 10-14 nap alatt jön meg a cucc az átutalástól számítva.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Nekem volt hogy 3 nap alatt megjött.
Nagyjából 3 hete jött ki egy kérdõív a bike-componentstõl, ott volt egy kérdés, hogy mennyire preferálnád a kártyával, vagy paypallal való fizetést.
Én reménykedek benne, hogy lesz ilyen lehetõség is, ahogy crc esetében is fenn áll a paypallal való fizetés. Persze ott kártyás fizetés eddig is volt.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Bocs most utaltam elõször külföldre, ne haragudjatok, hogy kérdezni mertem. Gondoltam mint sporttárs nem okoz gondot, hogy leírja valaki mi micsoda.

Egyébként szerintem a kártyás fizetés jóval egyszerûbb mint az átutalásos.

Mennyi idõ alatt szokott megjönni a csomag bike-components-tõl?

Bike-componentsnél már én is vásároltam. Nem beszélem a német nyelvet, mégis mindent megértettem, mert angolul is közlik a szükséges információkat.
Ritka, de még vannak helyek, ahol csak utalással vagy utánvéttel tudsz fizetni. Ez is ilyen, Hogy miért, azt tõlük kérdezd.
Ha elment az utalás és megkapták a pénzt, cucc megvan, akkor nagyjából 5-7 nap.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A pénz megérkezése után jó esetben egy hét.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Bocs most utaltam elõször külföldre, ne haragudjatok, hogy kérdezni mertem. Gondoltam mint sporttárs nem okoz gondot, hogy leírja valaki mi micsoda.

Egyébként szerintem a kártyás fizetés jóval egyszerûbb mint az átutalásos.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
És a szótárt is feltalálták már. ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Angolul is leírják az adatokat a levélben :D

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Kösz a választ.
Már én is rendeltem néhányszor külföldrõl csak még soha nem átutalással, meg az se kimondott elõny, hogy nem tudok németül.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Meg van adva minden adat abban a levélben amit a bike-components küld neked.
IBAN: egy DEbetûvel kezdõdõ számsor
BIC: értelemszerû
Jogosult neve: bikecomponents.de
Jogosult címe: hagyd üresen
Egyéb bankazonosító: hagyd üresen
Bank neve: benne van az emailban
Bank címe: hagyd üresen
Átutalás közleménye: a rendelésed kódja, szintén az emailban van benne két xközött pár szám
Sürgõsség: normál
Idegen bank költségviselõ az te leszel, õk nem fognak helyetted fizetni az utalásért
nem kérsz értesítõt.

Nem bonyolult, minden le van írva abban az emailban amit a rendeléskor kapsz a cégtõl.
Ha ennyire nem vágod mit kell csinálni, miért nem csatlakozol valaki rutinosabb rendelõhöz? Hetente megy ki rendelés a fórumtagok valamelyikétõl külföldre.

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Help!
Magyarország szerintettek "foreign EU-country"?
Aki szokott rendelni bike-componentstõl hazánkba, mondja el lécci hogyan kell átutalni a zsét!
THX

Konkrétan ezekhez mit kell írni?

Jogosult számlaszáma(IBAN)

Jogosult bankjának BIC (SWIFT) azonosítója
Jogosult neve
Jogosult címe

Egyéb bankazonosító
Jogosult bankjának neve
Jogosult bankjának címe

Átutalás közleménye

Sürgõsség
Idegen bankköltség viselõ
SWIFT értesítõt kér

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

hali!
most rendelnék a http://www.chainreactioncycles.com/ -ról, de hiányzik 36 fontnyi a rendelésbõl, hogy ne kerüljön pénzbe a cucc szállítása.
Ha valakit érdekel, szóljon és eggyeztetünk.

Hello!
Én beszállnék, ha még nem késõ!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A bike-components.de-rõl csak Cash in Advance lehet rendelni? Ha igen mit jelent ez?

Utalás elõre. És külföldrõl csak így lehet.

_Mickey_

_Mickey_

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
A bike-components.de-rõl csak Cash in Advance lehet rendelni? Ha igen mit jelent ez?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Tapasztalataima hibikeról: merem õket ajánlani, igaz, hogy az elején volt egy is kommunikációs zavar, de amikor elkezdtem õket faggatni onnantól példásan mindenrõl tájékozattak, hogy éppen mi történik mire várunk még. Csütörtökön adták fel a pakkot, szerda reggel itt volt, szóval nem a leggyorsabbak és sajnos a postaköltségük elég magas, 32 Euro. Ezeket az "apróságokat" leszámítva elégedett voltam. Úgy be volt minden csomagolva, hogy egy bombatámadást is túlélt volna.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A "vám alapba" beletartozik a szállítási költség és a biztosítás összege is, ha van ilyen.

torkis

torkis

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Egész pontosan itt lehet megtekinteni: http://vam.gov.hu/vi...=4657&modulId=2

"A vám az áru értékének (vámalap) 3,5%-a. Az ÁFA - melynek legmagasabb mértéke 20 % - a vámalap és a vám együttes összege után kerül kiszabásra."

outcast

outcast

vendég

• fórumtag
  • 194 hozzászólás

Helló!

Ha az Egyesült Államokból rendelek (JensonUsa), akkor milyen járulékos költségekkel kell számolnom? Vám és hasonlók. Ill. ezek a csomag érékének hány százalékára rúgnak? Köszi.

Üdv.

ÁFA + kb.5-8% vám.Ez csak hozzávetõleges adat nem tudom pontosan.