Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts

Hello!

Valaki leírná a "bike-components.de"-rõl való rendelés menetét ? Paypal rendszer van itt is ?

Köszi elõre is!

Szia!

Paypal nincsen, úgy megy, hogy feladod a rendelést. Miután feldolgozták a rendelést, kapsz egy e-mailt a számlaszámmal. Bebattyogsz a bankodba, rárakod euróban a számládra a fizetendõ összeget (+amennyi a nemzetközi pénzutalás díja), majd nemzetközi utalással elutalod a pénzt nekik németországba. Ha megkapták a pénzt, kapsz egy e-mailt az azonosítószámmal, és ezután indul el tõlük a csomagod. Nálam ez úgy zajlott le, hogy Pénteken megrendeltem a cuccot, hétfõn kaptam az e-mailt a számlaszámmal és hétfõn utaltam a pénzt, majd pénteken már meg is jött a cucc.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Hello!

Valaki leírná a "bike-components.de"-rõl való rendelés menetét ? Paypal rendszer van itt is ?

Köszi elõre is!

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
chc rõl rendeltem már nagyon kafa kis cég egy hét alatt kihozták nekem no problem alkatrészt idehoznak 10 fontért is ha többe fáj mint 50ropi kb és nem hibáznak

viszont én igen:Drosz csövet rendeltem ha esetleg ott rendelsz akkor szolj mert ha lehet beszállnék és akkor a posta is egy összeg felett kevesebb amibe persze szintén beszálnék lóvéval

nagyon fontos lenne kb életem mulik rajta ha onnan rendelsz akkor szolj elmondom mit hogy.majd küldj egy privit és elmagyarázom elõre is kösz

torkis

torkis

vendég

• fórumtag
  • 18 posts

http://www.cyclestore.co.uk

rendelt már valaki tõlük?

Én ugyan nem rendeltem, de akartam, mert nagyon jó áraik voltak. Viszont egy komplett bringánál a szállítási költség horribilis, egész pontosan nekem 140 fontot mondtak. Rá is kérdeztem, hogy nem írták e el az árat, és azt is megírtam, hogy hogyan lehet, hogy az evanscycles-nél ugyanez 40 font. De azt a választ kaptam, hogy ez ennyi és kész. :)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
hy valaki nem rendel mostanában a www.chainreactioncycles.com ról?nagyon sürgös lenne mert idöközben eltört egy alkatrészem kb 30 fontos és szívesen beszálnék a rendelésébe.srácok nagyon fontos lenne életemet menti meg az akihez beszálhatnék:D

ha valaki megszánna annak a posta költségének egy részét vállalom:D
irj priviben vagy a hadidy1092@hotmail.com ra bíztos meg tudunk egyezni ha rajtam múlik:D

elõre is köszönöm annak a nagylelkünek

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Nem tudom említette-e már valaki,de van egy új magyar honlap is egész kellemes árakkal,bár egyenlõre szûkös kínálattal!
http://www.soulrider.hu/

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,027 posts
http://www.cyclestore.co.uk

rendelt már valaki tõlük?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

nem 12 (vagy 12,5)% a vám?
csak kérdezem, nem tudom
és a vámolt összeget áfázzák...

Számvitel :)

A sebesség mindent megold.

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
kis segitseg vam megallapitashoz:

http://ec.europa.eu/...tarchap?Lang=HU

a TARIC kodnal megnyomod, hogy "Keres". A bringaalkatreszek a XVII. aruosztalyban lesznek, arucsoport 87, kod 8714 --> 8714 91 es itt lesznek meg tovabbi kategoriak.
(a legjobb a "mellso villa" :) ). ezutan ha egy arukodra rakattintasz, visszakerulsz a kezdooldalra, a szarmazasi orszagot meg be kell allitani es a Vamtetelek gomb megnyomasa utan kijon egy x% (altalaban 4.7).

es igen, ahogy tobben irtak, a vamtetellel novelt ertekre jon meg a 20% afa.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

3.5% ha jól tudom.
az áfa ami sok... (20%)

amúgy semmilyen parasztvakítás nincs a Vám- és Pénzügyõrség honlapján szerintem..

nem 12 (vagy 12,5)% a vám?
csak kérdezem, nem tudom
és a vámolt összeget áfázzák...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts

A royal mailt sem kell isteniteni, tunt mar el nem egy cuccom ...

De nem ám! Nekem pl. bedobták a hitelkártyámat a mellettünk lévõ üresen álló, lakatlan, lezárt házba, amin házszám sem volt. (A miénken jól láthatóan virított.) Újonnan rendelt kártya volt, a PIN kódját külön postázták biztonsági okokból. Azt is a lakatlan romházba dobta be a RM. Mikor már kezdett hiányozni a közben elutalt elsõ angliai fizetésem, rámjött az idegesség. Teljesen véletlenül kukkantottam be a szomszédos ajtó levélnyílásán, és mit látok? Néhány gyanúsan friss borítékot egy nagy halom öreg reklámszemét-kupac tetején. Aznap éjszaka berúgtuk a lépcsõházajtót a kollégákkal, és négyünknek megtaláltuk a HSBC kártyáját, plusz a hozzávaló PIN kódokat...

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

hy nem tudjátok hogy mennyi most a vám amerikábol ide?két hope agyat akarok venni kb 300 usd értékben plusz 30usd a szállítás ha ez szükséges.ennek fügvényében valaki tud valami okosságot?hivatalos oldalt néztem de azon csak parasztvakítás megy elöre is köszönöm

Nem tudom milyen agyakat néztél ki, de európából nem olcsóbb? pl CRC?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
3.5% ha jól tudom.
az áfa ami sok... (20%)

amúgy semmilyen parasztvakítás nincs a Vám- és Pénzügyõrség honlapján szerintem..

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
hy nem tudjátok hogy mennyi most a vám amerikábol ide?két hope agyat akarok venni kb 300 usd értékben plusz 30usd a szállítás ha ez szükséges.ennek fügvényében valaki tud valami okosságot?hivatalos oldalt néztem de azon csak parasztvakítás megy elöre is köszönöm

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

...
Mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy a ha nem így sül el a dolog, miként tudom érvényesíteni a jogaimat...

Ugy hogy a 21-ik munkanapon kuldesz egy mailt hogy nem jott meg a cucc, akitol rendeltel az lecsekkolja hogy tenyleg igy van e, vagy csak a szokasos kelet-europai bloff, majd szepen kuld egy masikat es orul...hiszen a biztositon valoszinuleg igy is keres majd.
De a lenyeg az hogy megjott a szajre:)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Megjött!!
Egy kedves hölggyel beszéltem a postán, aki tényleg tüzetesen utánanézett a küldeménynek, nem úgy mint a kollégája vagy 10 napja, aki elkérte a személyimet, hátrament és mondta, hogy "nincs". A Magyar Posta hibázott, okt.15-én adták fel, 18-án (!!!) itt volt a postahivatalban, ma meg nov. 3-a van :wallbange
Eddig erre a címre 2 csomagot vártam, egyik esetében sem kaptam értesítõt!
A csomag adatait pedig egy kockás spirálfüzetben vezetik, gyak. az lopja el, aki nem akarja!

A rendelésnek volt száma, arra tudtam hivatkozni, készségesek voltak, de követhetõ postakódja nem volt a csomagnak!

A történetnek, ha van tanulsága, az az, hogy nyakára kell járni a postának, le kell szarni az értesítõt!
Mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy a ha nem így sül el a dolog, miként tudom érvényesíteni a jogaimat...

De a cuccok az asztalon, úgyhogy boldogság!!!

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Azóta eltelt 2 hét, és a postás még mindig nem csengetett be...
A bolt azt írta, hogy akár 20 munkanap is lehet az airmail. Kezdek komolyan aggódni, hogy elkavarták a csomagomat.
Csomagazonosítója nincsen, így a posta nem tud utána nézni...

Voltam bent az illetékes hivatalban, megnézték nekem név alapján - semmi.
Hol tudnék még utánajárni, reklamálni, érdeklõdni?

Csomagazonosito kell hogy legyen, altalaban kuldenek egy emailt azon szokott lenni. Elobb azt irtad tudsz csomagazonositora keresni... most akkor kaptal vagy nem?
Szepen asd elo az order confirmation emailt vagy hasonlot, es az azon levo koddal lehet nyaggatni a customer service-uket. Annyi eszuk remeljuk volt hogy recorded delivery-vel kuldjek el...

A royal mailt sem kell isteniteni, tunt mar el nem egy cuccom, egyebkent meg Mo-on a Posta veszi at a kuldemenyt, oket meg nem kell bemutatni senkinek... De emiatt a kuldo cegnek kell izgulnia.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
ha a bolt tud a rendelésedrõl akkor szerintem nincs gond.
royal mail csak nem keveri el a cuccot..
mindenesetre a 2hét tényleg nyugtalanító :/
mást szerintem nem nagyon tudsz tenni mintk kivárni a 20 munkanapot..

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

Életemben elõször rendeltem online-bringaboltból, innen:
http://www.sjscycles.co.uk/

Megadtam az adatokat, levonták a számlámról a pénzt, utána "Sign out".
Otthon ismét beléptem, és nem érzékeli hogy rendeltem valamit, pedig kinyomtattam a rendelési lapot, az azonosítóra elvileg keresni is tudok...
Szar van a palacsintában, vagy ne aggódjak, majd jön a csomag?

Természetesen írtam nekik, még nem kaptam választ.

Ha valaki járt már így, akár máshol, az ne tartsa magában, ossza meg velem a tapasztalatait! (Nem vagyok nagy webes vevõ, az angolom se perfect, szóval jól jön a segítség... pedig olyan szép akatrészeket rendeltem...)

Azóta eltelt 2 hét, és a postás még mindig nem csengetett be...
A bolt azt írta, hogy akár 20 munkanap is lehet az airmail. Kezdek komolyan aggódni, hogy elkavarták a csomagomat.
Csomagazonosítója nincsen, így a posta nem tud utána nézni...

Voltam bent az illetékes hivatalban, megnézték nekem név alapján - semmi.
Hol tudnék még utánajárni, reklamálni, érdeklõdni?

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
hát jha de azért sokan nem értik amit akarok 10mm es átütötengely azt van egy rakat magyar netes bolt ahova kiirják hogy igen ez 10mm átütös agy aztán a nagy lófaszt.attol félek hogy már a boltban nem vágják le hogy miröl beszél az ember.aggasztó.gépírásom meg.....egyépként kösz a linkeket átnézem az összeset remélem sikerrel járok