Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
szerintem tök felesleges, nincs jelentõsége a kódoknak

annak a hátsónak is pont olyan zacsis csomagolásban kellett volna lenni mint a másiknak, sõt mivel párban szokták csomagolni ezeket a kerekeket , a tartozékos zacsi is áltaálaban össze van hegesztve. az online vásárlás apró örömei
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

nézzem meg én is?

szerintem nem olyan nagy kérés, hogy könyörögni kelljen érte...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Érdekelne, ha nem gond.

nézzem meg én is?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nézzem meg én is?

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 hozzászólás

Hello!

Ha valaki vásárolt ilyen kereket mostanában, akkor megtenné, hogy megnézi és megírja a gyorszárja kódját ?! (A fülön belül van.)

helló.
én szeptemberben vettem a crc-n, és hátsó kódja 07 346

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Hello!

Magyarországi online boltban vásárolt Mavic Crossride kerékszettemmel lenne problémám. A kerekek maguk rendben vannak, elsõ gyorszár is ok. A hátsó gyorszár viszont nem volt csomagolva (fóliázva), karcos és piszkos is. Az elsõ gyorszár kódja 08-112, a hátsóé viszont 03-012. Az elõfordulhat, hogy az elsõnél a 08 az 2008 lenne, a 03 pedíg 2003 ??
Ha valaki vásárolt ilyen kereket mostanában, akkor megtenné, hogy megnézi és megírja a gyorszárja kódját ?! (A fülön belül van.)

Köszi elõre is!!

Csatolnék pár képet is:

Feltöltött kép
Feltöltött kép
Feltöltött kép

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Köszi, már át is toltam a lét! :cool2: Most már csak várni kell, meg aludni párat... ;)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Hello,

Keress egy olyan részt, ahol international van, megvan adva az IBAN kód és a SWIFT kód. Elvileg ott angolul írnak, és írják, hogy külföldi rendelés esetén oda kell a pénzt utalni.

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Hello!

A "bike-components.de"-rõl való rendelésem esetében megkaptam a visszaigazoló e-mail-t, most kéne utalnom a pénzt. A felsorolt bankok bármelyikébe megtehetem ezt a mellékelt kóddal egyetemben ?

Köszi elõre is!

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Rendel mostanság valaki CRC-rõl?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
minden lapon ki van írva mennyi a posta. bikemailordernél 15€ pl magyarországra..
eu-n belül nincs vám szal max utalási költség jön még erre de ha paypallal fizetsz akkor az se..
nézd meg a devizaárfolyamokat aztán számold ki hogy megéri-e.
nem olyan bonyolult ;)

szabolcska

szabolcska

vendég

• fórumtag
  • 110 hozzászólás
sziasztok! én egy ns capital vázat szeretnék rendelni külföldrõl mert sajnos magyraban 100 ezer külföldön 65-70 körül. eddig az
angol: http://www.winstanleysbikes.co.uk
német: /www.bike-mailorder.de
és két lengyel oldalt néztem.

sose rendeltem igy éppen ezért szertném megkérdezni, hogy megérné e vagy sem.
mennyi lenne a posta ilyesmi.

majd még irok ha valami nem tiszta.

válaszotokat elõre is köszönöm.

üdv: szabolcska

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.541 hozzászólás
  • Locationa Pilis

De lehet utánvéttel is?

Nem, ilyen lehetõség nincs...és ez eléggé általános a külföldi online boltoknál.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
De lehet utánvéttel is?

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Én crc-n elõre utalással fizettem, paypal-al. A többire sajna nem tudom a választ.

Crc-nél a Not in stock hány hónapot jelent? Egy SLR nyeregrõl lenne szó... Request Stock Alert... itt lehet e-mail címet megadni... vissza is írnak, mikor jön majd meg a cucc, vagy ez csak úgy van? És itt utalással megy a pénz, vagy utánvéttel?

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Crc-nél a Not in stock hány hónapot jelent? Egy SLR nyeregrõl lenne szó... Request Stock Alert... itt lehet e-mail címet megadni... vissza is írnak, mikor jön majd meg a cucc, vagy ez csak úgy van? És itt utalással megy a pénz, vagy utánvéttel?

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Neked is köszi, épp intézem a dolgot. Már egybõl másnap (ma) visszajeleztek. Ez azért pozitív indítás... :clap:

Annyit hozzátennék, hogy forint számláról is tudsz eurót utalni, nem kell deviza számla.

Üdv

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Volt egy felmérés, hogy lenne-e igény kártyás fizetésre bike-componentsnél, ha jól emlékszem. Annak ezek szerint nincs még eredménye?

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Annyit hozzátennék, hogy forint számláról is tudsz eurót utalni, nem kell deviza számla.

Üdv

Merida-harcos

Merida-harcos

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!

Szia!

Paypal nincsen, úgy megy, hogy feladod a rendelést. Miután feldolgozták a rendelést, kapsz egy e-mailt a számlaszámmal. Bebattyogsz a bankodba, rárakod euróban a számládra a fizetendõ összeget (+amennyi a nemzetközi pénzutalás díja), majd nemzetközi utalással elutalod a pénzt nekik németországba. Ha megkapták a pénzt, kapsz egy e-mailt az azonosítószámmal, és ezután indul el tõlük a csomagod. Nálam ez úgy zajlott le, hogy Pénteken megrendeltem a cuccot, hétfõn kaptam az e-mailt a számlaszámmal és hétfõn utaltam a pénzt, majd pénteken már meg is jött a cucc.