köszi! ha jól látom akkor csak 5 font, illetve 50 font feletti rendelés esetén ingyenes lenne ?
Úgy tûnik, igen.
köszi! ha jól látom akkor csak 5 font, illetve 50 font feletti rendelés esetén ingyenes lenne ?
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ez a régi velo-s készlet?Bringalista elérhetõ?[COLOR="Blue"]irhattok arra az email-re is, de ott is én válaszolok
az email boltosoknak van.
COLOR]
Sajnos valóban csak email elérhetõség van, de az is fõleg a kereskedõknek.
A kedvenc boltost kell nyúzni az akció miatt, õk fognak tudni segíteni ebben!
Izomtéridõninja-geológus!
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Üdv!
Olvastam a bikemagban a 70%-os merida akciókat. Csak mail van megadva, esetleg tud vki telefonszámot, ha van egyaltalan infovonal(paul-lange).
Köszi
Hogy mûködne a dolog?Fizetés,stb?Ma tervezek feladni egy rendelest CRC-re. Aki szeretne csatlakozni, jelentkezzen!
Lesz mostanában CRC-s rendelés?
Jól látom h eléggé lent van most a font?(280)Mert akkor rendelnék RCR-rõl 100 font értékben.Beszállhatok vkihez?(még sose rendeltem külföldrõl...)
Üdv!
Olvastam a bikemagban a 70%-os merida akciókat. Csak mail van megadva, esetleg tud vki telefonszámot, ha van egyaltalan infovonal(paul-lange).
Köszi