Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2009. március 12. - 15:03
Csak mert nekem már 4 napja nem akarnak visszaigazolni (ezt úgy kell érteni, hogy semmi jele a rendelésemnek jelenleg semmien formában!....ennek fogyasztóvédelmi aggályait már elküldtem nekik mailbe, de még nem érkezett válasz) és a legnagyobb gond, hogy a webshop felületén abszolult nem találok még csak utalást sem, hogy megrendeltem volna bármit is pedig ennek megtörténte 100%-os és ennek feltüntetése szintén törvényi szabályozás alá esik.
(ezeken kívûl amúgy televan az üzlet fogyasztóvédelmileg problémás dolgokkal mint például az üzleti szabályzat ezen része: Csomag feladása csakis ezen egyeztetés nyomán történik. Ezen túlmenõen a vásárlástól való elállás nem lehetséges. Ezt õk eleve nem dönthetik el helyettem és csak abban az esetben térhenek el a fogyasztóvédelmi elõírásoktól illetve az internetes kereskedelem erre mutató cikkejeitõl ha az õ szabájuk a VEVÕnek kedvez de van még abba a szabályzatba csemege rendesen)
Szóval ezzel a boltal kapcsolatban van e egyáltalán bárkinek pozitív tapasztalata?
Írta 2009. március 10. - 15:13
Sziasztok!
A bike-components.de -rõl tervez valaki rendelést mostanában? Egyesíthetnénk erõinket...
Üdvözlet:
Merk Ádám
Na? Lesz belõle valami?
Írta 2009. március 10. - 11:49
Ezen átsikottam, szóval az elõzõ kettõ felejtõs.
Ennyiért használtakat kellene nézegetni.
Miért nincs hosszabb mod idõ?
Írta 2009. március 10. - 11:25
Írta 2009. március 10. - 10:34
Nõvérkém kiköltözött angliába és ott szeretne vásárolni egy városi bicót 100 font környékén,de azt mondja,h a helyi boltban 180 a legolcsóbb. Tudtok adni pár angliai webshop címet,ahol olcsó a komplett bicó? Elõre is köszi.
Írta 2009. március 09. - 11:45
ha ebay-nek kellene fizetnem és azt választom, hogy paypallal tolom a lét, de akárhányszor próbálom mindig hibát ír ki, amikor elvileg simán le tudná húzni paypalról...
mi a teendõ ilyenkor?
van az ebay-nek valami olyan mail címe, amire kell küldeni a pénzt?
kérdezz rá paypalnál. havernek volt ilyen. kiderült az volt a para, hogy volt pár nap amikor sokat modosítgatott az adatain és paypal biztonsági okokból zárolta a pénzküldést. írt nekik és feloldották.
Írta 2009. március 09. - 11:08
Sziasztok!
A bike-components.de -rõl tervez valaki rendelést mostanában? Egyesíthetnénk erõinket...
Üdvözlet:
Merk Ádám
Hát mintha pár hete láttam volna valamit, ami kéne. Körülnézek, hátha még megéri, de pont most a legszarabb az euro...
Ui: Mármint a forint szar, de értitek. Most valami 320 körül lehet venni. Hihetetlen. De könnyen lehet hogy lesz még rosszabb. Szóval lehet mégis megéri rendelni.
Írta 2009. március 09. - 10:39
Üdvözlet:
Merk Ádám
Írta 2009. március 06. - 20:57
Csoda történt !
Újabb könyörgõ e-mailem meghathatta õket és a héten visszautalták a pénzem. (Október óta veszekedtem velük!) A legszebb a dologban, hogy akkor még 191 Ft volt a $ , most meg 244 Ft/$ árfolyamon kaptam vissza a pénzt, így még nyertem is néhány ezer Ft-ot.
Ha ezt tudom, 10 Plazmatévét rendeltem volna !
Na...! Majd én is kipróbálom egyszer:D
Írta 2009. március 06. - 20:54
mi a teendõ ilyenkor?
van az ebay-nek valami olyan mail címe, amire kell küldeni a pénzt?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. március 06. - 15:32
Valakinek nem lenne ötlete, hogy ha lemondtam egy internetes rendelést, (tehát nem küldek-nem kaptam semmit) hogyan lehetne õket megkérni szépen, hogy ugyan utalják már vissza a pénzem. Mert azt nem akarják. Ez egy amerikai bolt, (nem bringabolt) sok e-mail váltás velük, megígérték, hogy 2-5 napon belül utalnak de semmi. Fel is hívtuk õket, ígérnek de semmi.
Ez már az "öcccsém, ezt buktad" kategória ?
Csoda történt !
Újabb könyörgõ e-mailem meghathatta õket és a héten visszautalták a pénzem. (Október óta veszekedtem velük!) A legszebb a dologban, hogy akkor még 191 Ft volt a $ , most meg 244 Ft/$ árfolyamon kaptam vissza a pénzt, így még nyertem is néhány ezer Ft-ot.
Ha ezt tudom, 10 Plazmatévét rendeltem volna !
Írta 2009. március 06. - 02:26
viszont akkor fenn áll a visszaélés veszélye.
erre jó az internetkártya. egy alszámla a bankszámla mellé, amin annyi pénzt tárolsz, amennyit el szeretnél költeni.
Hat nem tudom mennyivel veszelyesebb weben hasznalni hitelkartyat mint benzinkuton. Persze tudom arra meg van benzinkartya.
De akko' tenyleg, minek hitelkartya?
Írta 2009. március 04. - 18:06
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 04. - 09:29
erre jó az internetkártya. egy alszámla a bankszámla mellé, amin annyi pénzt tárolsz, amennyit el szeretnél költeni.
Abszolút osztom a véleményed. CIB Banknál van nekem is ilyen webkártyám. Megfelel egy dombornyomott MasterCard-nak, de mégsem hitel kártya. Erre pont annyi pénzt rakok fel, amennyibe az áru kerül. Amúgy meg csakis PayPal fizetés! Fõleg az ebay-es vásárlásra vonatkozik, de sok külföldi bolt felajánlja ezt a fizetési módot. Egybõl ott van az eladónál a pénz és ha gond van minden probléma nélkül vissza lehet hívni a pénzt....
Írta 2009. március 04. - 09:05
viszont akkor fenn áll a visszaélés veszélye.Ezert kell hitelkartyaval vasarolni.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2009. március 04. - 02:01
Felhivod a bankod, mondod, hogy meghiusult az uzlet, szerezzek vissza a penzed, es hacsak nem csodolt be a bolt, vissza is kapod.
Nem kizart, hogy ez az ut utalasnal is mukodik, egy telefont meger.
Egyebkent miert van az, hogy ugy veszem eszre tobben is szeretnek utalassal fizetni? Miert jo ez? En anno 15eve utaltam utoljara vasarlasert, mert akkor meg nem lehetett domborkartyam.
De manapsag nincs teljesithetetlen feltetel, szinte barkinek lehet.
Írta 2009. március 03. - 21:59
Az igaz hogy van rá esély hogy viszonylag hamar betudják szerezni ami piros kosaras. Viszont ha sokára szerzik be akkor szívok mer van 4db termék ami 24h-s meg csomó zöld is. Olyat lehet hogy ami zöld azt kihozzák többit meg majd késõbb egy másik szállításkor? Igazából csak fékkar piros többit megtudom oldani. Kár hogy ebikeon csak altus vagy deore xt fékkar zöld,nekem meg deore vagy lx kénne. Az elég frusztráló hogy B&M nem képes megjegyezni a kosaram tartalmát. Ebike lazán megjegyzi.ebike piroskosaras termékeket megrendeltem pénteken este (21h körül), vidékre kihozta a futár következõ szerda reggel nyolckor
szvsz egy e-mail -t megér a kérdés
Írta 2009. március 03. - 20:55
Írta 2009. március 03. - 19:14
Írta 2009. március 03. - 18:47
RAUH-Welt
B E G R I F F