Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

És kapott erre a Specialized az EU-tól csoportmentességet vagy megsértik az uniós versenytörvényt?

Mekkora önérzetes vásárló itt valaki. Ha nem tetszik, mehetsz az EU bíróságához! Vagy akár valamelyik amerikaihoz is, mert hogy képzelik egyes amerikai online boltok, hogy nem szállítanak Amerikán kívülre bizonyos márkájú termékeket!
:wallbange

Sphere

Sphere

vendég

• fórumtag
  • 85 posts

bikediszkont.hu

Pont pár hete rendeltem tõlük egy vázat meg pár kütyüt, pár napon belül ittvolt minden, személyesen hozta kocsival a srác aki csinálja az egészet.

Nagy nehezen hozzám is eljutott a holmi, de az idegeim rámentek. (9 nap kellett rá ebbõl 3 nap a visszaigazolásra)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
És kapott erre a Specialized az EU-tól csoportmentességet vagy megsértik az uniós versenytörvényt?

A sebesség mindent megold.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Sziasztok!

Specialized kerékpárt szerettem volna rendelni az evanscycles-rõl,de a leírásban ezt találtam: "Please Note that Specialized Bikes cannot be purchased for international delivery and can only be delivered to an address within the UK." Magyarul hozzánk nem szállítanak ki speciket?

jaja, nem engedi a speci. (tudom, gennyes dolog akkor, amikor ilyen a hazai piac és ezáltal a forgalmazó)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Sziasztok!

Specialized kerékpárt szerettem volna rendelni az evanscycles-rõl,de a leírásban ezt találtam: "Please Note that Specialized Bikes cannot be purchased for international delivery and can only be delivered to an address within the UK." Magyarul hozzánk nem szállítanak ki speciket?

Így van. Van hivatalos hazai disztribútor, ezért egymás piacát nem bolygatják.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
bikediszkont.hu

Pont pár hete rendeltem tõlük egy vázat meg pár kütyüt, pár napon belül ittvolt minden, személyesen hozta kocsival a srác aki csinálja az egészet.

Büdi

Büdi

vendég

• fórumtag
  • 81 posts
Sziasztok!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,052 posts
ftwbikes.com-on hogy megy a rendelés? lapot kitöltöttem, visszaigazoló kisabalak felugrott, aztán ennyi. küldenek majd emailt vagy csak jön majd egy utánvétes csomag vagy hogy?

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 posts

akit érdekel a dolog ne legyen rest és írjon :)

pü.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Tapasztalt CRC rendelõhöz csatlakoznék 102 fontos összeggel. 2 termékrõl lenne szó, az egyik not in stock - request stock alert (az esetleges késésbõl adódó problémák elkerülése végett), a másik van jelenleg raktáron. + 50 font körüli összeggel már meghaladjuk az ingyen küldés határát.

Akit érdekel a dolog ne legyen rest és írjon :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Sphere

Sphere

vendég

• fórumtag
  • 85 posts
Nah ma kaptam választ levelemre ahol rendelésem végre jóváhagyták viszont a rendszerük botrányos. Nem tudom mennyibõl tartana egy 'robot'-ot berakni legalább aki visszajelez nekem a mailemre, hogy rendeltél nem soká visszaigazolunk vagy nem értem az oldalon a rendelést feltüntetni miért olyan technikai bravur. Mindegy a termék elvileg hétfõn vagy kedden érkezik végre és ha valaki rendel innen akkor mindenképpen elõre dolgozza fel a várakozást és a bizonytalanságot, hogy megrendelte e vagy sem amit szeretett volna.
Remélem ezek után garanciális vagy utánvétes probléma nem lesz mert az életem ráfog menni ilyen tempoba.

Sphere

Sphere

vendég

• fórumtag
  • 85 posts
Ha holnapig nem válaszolnak akkor ez lesz a következõ lépés. Emailen most egyszerûbb lett volna és mert egy webshoptól azért elvárható, hogy válaszoljanak a mailre.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

Azt hittem boltra utalsz. Sorry!

Várok türelmesen hátha. : )

Most nem azért, de ott van a telefonszám. Miért nem hívod fel?

Sphere

Sphere

vendég

• fórumtag
  • 85 posts
Azt hittem boltra utalsz. Sorry!

Várok türelmesen hátha. : )

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nem keverem össze.
régen volt olyan opció, hogy pesten kihozzák házhoz személyesen, nem postai úton.

Szerintem te összekevered mással, mert ennek a 'boltnak' nincs üzlete.
Idézem:
1. Általános tudnivalók:
A Bikediszkont kerékpár áruházban vásárlás kizárólag interneten keresztül lehetséges. (http://www.bikediszkont.hu/ Üzletszabályzat)

+ csak egy vidéki cím van megadva az is csak postai cím. Amúgy a boltra a bikemagon feladott hírdetés útján jutottam. Kiváncsi leszek mi lesz belõlle. :) Ez még nem negatív vélemény csak nem tudom most mivan és reméltem hátha járt már más is hasonlóan.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Én már rendeltem, igaz, az nem most volt. Kb. az elsõ webes bolt volt Mo-n... Azért ilyen "pórias" mert egy egyszemélyes bizniszrõl van szó tudtommal. Lényeg a lényeg, nekem nem volt vele problémám. Elég sok tételem volt, abból egy nem volt raktáron, felhívott a srác, és megbeszéltük a dolgot.
Elvileg 2 napon belül kéne visszaigazolni neki, de sztem pont le kell sz@rni, ha van ott olcsón, amit szeretnél, vedd meg, és ennyi :)

Sphere

Sphere

vendég

• fórumtag
  • 85 posts

nekem váltókar biznisz volt még pár éve, bp-n személyes átvétellel.
minden klappolt, még árengedményt is kaptam mivel nem házhoz hozták hanem én tekertem oda, ahol épp volt a srác.

Szerintem te összekevered mással, mert ennek a 'boltnak' nincs üzlete.
Idézem:
1. Általános tudnivalók:
A Bikediszkont kerékpár áruházban vásárlás kizárólag interneten keresztül lehetséges. (http://www.bikediszkont.hu/ Üzletszabályzat)

+ csak egy vidéki cím van megadva az is csak postai cím. Amúgy a boltra a bikemagon feladott hírdetés útján jutottam. Kiváncsi leszek mi lesz belõlle. :) Ez még nem negatív vélemény csak nem tudom most mivan és reméltem hátha járt már más is hasonlóan.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

Rendelt már valaki a bikediszkont.hu -ról?

Majdnem írtam, hogy jók a tapasztalatok, de az a bikediscount.hu. Könnyû összekeverni.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
nekem váltókar biznisz volt még pár éve, bp-n személyes átvétellel.
minden klappolt, még árengedményt is kaptam mivel nem házhoz hozták hanem én tekertem oda, ahol épp volt a srác.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,146 posts
Én rendeltem tõlük egy kormányt. Már nem is tudom,hogy visszaigazoltak-e,de pár napon belül megjött a kormány minden probléma nélkül. Ezáltal nincs negatív tapasztalatom velük.