Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
http://www.chainreac...x?CategoryID=24
rocky mountain -40%

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 posts
Sziasztok!

Olyan online bringásboltot keresek, ahonnan szállítanak hozzánk, esetleg aminek a közelben - Ausztria, Szlovákia, stb. - van üzlete. Kifejezetten idei, kifutó modellekre vadászom, elfogadható áron. Össztelós, vagy könnyû merev farú XC biciklit szeretnék!

Üdv!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,954 posts
Én is beállok a CRC-vel bal..kodók táborába. A probléma: összeállítom a rendelésem 4db cucc, továbbklikkelek a fizetni gombra, de a megjelenõ oldalon csak egy termék van a kosárban, 80font értékben, plusz postaköltség.

Ha elküldöm, hogy rendelés, õk az én általam megrendelt és elvileg kifizetett 4db os rendelésem kapják meg? Vagy ez csak valami hiba a feldolgozó rendszerükban, hogy kidobja a kosár egy részét?

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
na ugy néz ki jól beszoptam azt a bizonyos vérerest.nincs meg a crc számla mással rendeltem és kidobta:Svalahova be kellene társulnom egy adapter 12fonterejéig vagy buko a vagyonbakerült fékem.rendelni nem akarok mert többekerül a posta mint a cucc. beszálhatnék ezzel az összegel is egy pesti rendelésbe persze elöre kp ban fizetek:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A probike mennyire korrekt hely? Érdemes náluk vásárolni/rendelni?

Az egyik legnagyobb szakértelemmel rendelkezõ bolt.

A sebesség mindent megold.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts

van nálluk olcsóbb de minden nap nyitva vannak és elég sok alkatrészük van kb minden szakágat ki tudnak szolgálni.ha kell valami nézz körül a szóbajöhetö helyeken és vedd az olcsóbbnál:dilyen egyszerü

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts
Na múltkor nekem is összecseréltek valamit, hálisten csak két euro értékben, de megszívtam mert itthon pont nem tudam beszerezni, aztán végül legyártattam a ... - dobpergés - monoblokk alátétgyûrût.

Valami nem is tom mit adtak helyettem két darab 5 mm széles kb 20mm átmérõjû gyûrût.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
crc másodszorra bassza el a rendelésemet.küldhetem vissza a cuccot cserére ami eprsze hogy engem terhel.én többet nem rendelek töllük az tuti mosatnában az oldaluk is egyre többször szarik be és semmijük sincs.érdemes áttgondolni az ilyen rendeléseket .csak nállam 2 szer tévedtek ami kb 10 ropimba került eddig.

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

Rendelnék CRC-rõl, egy 48 fontos terméket. Még kb 120 font hiányzik az ingyenküldési limithez, szóval aki rendelne csatlakozhat :)

Én is rendelnék hétfõn vagy kedden 55-70 font körül, sajnos az egyik tétel egy szerelõállvány. Kazincbarcikai vagyok (Miskolc mellett), Magyarországi szállítás, gondolom posta...
Esetleg nekem a bike-components.de is szóba jöhet, ott is van amit akarok.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Rendelnék CRC-rõl, egy 48 fontos terméket. Még kb 120 font hiányzik az ingyenküldési limithez, szóval aki rendelne csatlakozhat :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Vakond(Sz.B.)

Vakond(Sz.B.)

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Sajnos épp lecsúsztam a most futó rendelésrõl. Így még mindíg várom betársulók jelentkezését, vagy én társulnék be. Nem olyan sürgõs még van belõle 34 d- és nekem csak 1 kell.
Köszi!

Vakond(Sz.B.)

Vakond(Sz.B.)

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Sziasztok.
Szeretnék CRC-ról rendeéni de most csak 21 font értékben. Már többször rendeltem túlük, de most csak 1 felni kell. Vagy betársulnék valahova vagy várom betársulók jelnetkezését.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Én is 13.30-kor rendeltem Gmt szerint status :Unknown:chin:

Holnap kezdik feldolgozni, és optimális esetben délután/este már kapod a mailt, hogy feladták.

Hogy mit össze nem tudtok problémázni egy egyszerû dolgon.:)
Van visszaigazoló mail - Jó napot! - nem vész el a rendelés.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én is 13.30-kor rendeltem Gmt szerint status :Unknown:chin:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 posts
Az a legjobb, hogy most újra tudtam regisztrálni magam azzal az emaillel, amivel már regisztrálva voltam, és amivel ma adtam le megrendelést náluk. Természetesen belépve nem látom a rendelésemet. Csak a crc és a paypal emailes visszaigazolása van meg. Valami nagy gubanc lehet náluk.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Mivel kora délután rendeltél, optimális esetben holnap délutánra lesz kész a csomag és kerül a fuvarozó céghez.

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

Kaptál visszaigazolást a rendelésrõl? Amint feladják, ismételten küldenek e-mailt, hogy a rendelés kész, átadták a fuvarozó cégnek.
Egyébként most - 20.30-kor - tökéletesen mûködött.

A rendelésrõl kaptam visszaigazolást. Ottani idõ szerint pont kettõkor rendeltem, és UPS Express szállítást kértem (arra 1-2 napot írtak Európába) azóta nem kaptam levelet tõlük. Azt még meg tudtam nézni, hogy a rendelsem státusza new-ról processing-re változott.

Én továbbra sem tudok belépni, egyfolytában ezt kapom: "Your Login was unsuccessful. Ensure you are entering your correct E-mail address and Password used when setting up your account"
Pedig higgyétek el a jó emailt és jelszót adom meg.

Asszem írok nekik, hogy most akkor mi van.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Azt én is észrevettem, ma mikor nézegettem a cuccokat, hogy egész nap voltak akadások. Direkt expressz rendeltem, hogy péntekig megkapjam a csomagot, remélem nem veszik el a rendelésem :-(

Kaptál visszaigazolást a rendelésrõl? Amint feladják, ismételten küldenek e-mailt, hogy a rendelés kész, átadták a fuvarozó cégnek.
Egyébként most - 20.30-kor - tökéletesen mûködött.

hatragyi

hatragyi

vendég

• fórumtag
  • 143 posts
Azt én is észrevettem, ma mikor nézegettem a cuccokat, hogy egész nap voltak akadások. Direkt expressz rendeltem, hogy péntekig megkapjam a csomagot, remélem nem veszik el a rendelésem :-(

nem tudom, hogy ugyan az e a probléma, de a napokban akadozik az egész CRC rendszere.