Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

nekem megfelel.....csak annyit vakarjunk már össze hogy ne legyen szállítás

mondom, az enyém egyedül annyi, hogy nem lesz szállítási kts (rf deus kar)!
eddig egy ember jelentkezett emilben.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Rob! Nekem is megfelel. Nagyon szuper!

Maggi! ... én már összekapartam a "ne legyen szállítás"-ra valót :)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem megfelel.....csak annyit vakarjunk már össze hogy ne legyen szállítás

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
én megcsinálom a rendelést, fizetést mindent, nekem ami kell önmagában ingyenes
két kérésem van, pesti átvétel lehet csak, és utalva kérem a lóvét.
akinek okés, jelzi a rob kukac bikemag pont hu email cimen vasárnap estig, hogy mit szeretne (LINKELVE!!) majd hétfõn reggel azzal kezdi a napját, hogy átutalja nekem a lovettát.
email-be is, utaláskor is tessék feltüntetni a fórumos nick-et!!
vagy másik opció: itt linkelitek, hogy mit szeretnétek.
határidõ vasárnap éjfél.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
én csak egy laza 5fonttal szállok be

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
vagy olyan lenne jó aki budapesti vagy olyan aki miskolci, mert e kettõ közt van kontaktom aki tud hozni vinni bambiért ha nem tul nagy a csomag

az elõbb elkezdtem egy listát, akinek kell valami az írja bele magát...vasárnap lezárjuk a listát, addig van idõ böngészni
meg aki vállalná a rendelés lebonyolításáz az azt is írja már oda legyen szíves

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Én is csatlakoznék a CRC rendeléshez. Egyelõre 70 font erejéig.

dpe8

dpe8

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Hi!

Én benne lennék 30 fonttal. Én már rendeltem tõlük, meg is jött minden, de mivel vidéki vagyok (Tapolca) nem lenne szélszerû az elosztásnál ha én rendelnék. de ha nincs más akkor ok részemrõl mehet.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
irjatok be kinek hány angol font értékben kellene....meg ki vállalja a lebonyolítást? mert én angolul nem igen tudok, és ha valami nem jon ki jol akkor en nem tudok intezkedni

1: én + haver 68

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
hát figy skacok, részemrõl mehet a buli

jövõhéten is rendelhetünk, csak legyen meg annyi h ne legyen szállítás

ez olyan 150 font....fontban számoljatok (310ft/font) 44200ft felett nincsne szállítás

dpe8

dpe8

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

én is beszállnék, ha a jövõhétig lemegy a rendelés! egyenlõre olyan 50 euro környékével, aztán még nézelõdök!

Hi!

Én is beszállnék olyan 50 $ értékben

Ðave

Ðave

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.011 hozzászólás

CRC-rõl nem szeretne valaki rendelni? beszállnék, talán 1-2 ismerõsöm is

én is beszállnék, ha a jövõhétig lemegy a rendelés! egyenlõre olyan 50 euro környékével, aztán még nézelõdök!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
CRC-rõl nem szeretne valaki rendelni? beszállnék, talán 1-2 ismerõsöm is

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás
Rendeltem a wiggle-töl cuccokat (fõleg Miche), nagyon korrektek voltak és jók az áraik is. 100 font feletti rendelést ingyen kiszállítanak Magyarországra (is). Már korábban valaki más is írta, hogy ha nincs raktáron a cucc amit rendel az embert, akkor kiszállítják amint tudják nem várják össze az összes megrendelt alkatrészt, emiatt nekem a 160 fontos rendelésemet 4 részletben szállították (ingyen!)
Van egy olyan akciójuk, hogy ha egy vevõjük ajánl valakit, akkor az új vevõ elsõ (50 font feletti) rendelésekor küldenek neki egy 25 fontos napszemüveget ajándékba, aki ajánlja az pedig megkapja a rendelt összeg 10%-át kupon formájában.
Natehát ha valaki rendelni akar tõlük (és még nem rendelt soha) akkor ha megadja nekem az e-mail címét én beajánlom, és a rendelése mellé fog kapni egy ajándék szemüveget. Én meg kupont :)
Failure is always an option.

danmail

danmail

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Az ajánlat még él

Sziasztok!

Nem kell valakinek valamilyen nagyobb értékû alkatrész, vagy kiegészítõ nagykeráron?

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Ja akkor én most kihagyom.
"Ride today, heal tomorrow"

Sakic

Sakic

vendég

• fórumtag
  • 203 hozzászólás

Mikor szeretnél rendelni?Én május elsõ hetén szeretnék majd rendelni, az nem túl késõ?

Én a jövõ héten gondoltam valamikor
Speed has never killed anyone.
Suddenly becoming stationery, now thats the killer.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás
Szeretnék internetrõl rendelni, ez a dealextreme szimpatikus egy áruház, annyi a bajom vele, hogy nincs pay pal-om, mennyire megbízhatóak, ha megadom a rendes kártyaszámom? Voltam ma bent az otp-ben, de azt mondták az egyik helyen, hogy nem tudják mi az a pay pal, a másik helyen, meg hogy ez nem otp szolgáltatáskörbe tartozik... van valakinek tippje, hogyan lehet megoldani, hogy otp visa electron kártyával pay palon keresztül tudjak fizetni? esetleg akar valaki a dealextremerõl rendelni, mert akkor betársulnék:)

danmail

danmail

vendég

• fórumtag
  • 25 hozzászólás
Pontosítok kicsit.
Nagykeráron tudnék adni alkatrészeket, kiegészítõket elsõsorban a Biker.hu kinálatából

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
Mikor szeretnél rendelni?Én május elsõ hetén szeretnék majd rendelni, az nem túl késõ?

Bike-components.de-rõl rendelek hamarosan akar valaki csatlakozni?

"Ride today, heal tomorrow"