Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

ez már régi.
eléggé leszûkült készlet van csak fenn... :(

ja,ma találtam.csak az van fenn,amit el is küldenek.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ez már régi.
eléggé leszûkült készlet van csak fenn... :(

eBay Nemzetközi Piactér - Vásároljon az eBay megbízható vevõitõl a világon bárhonnan! Minden szállítható az ön országába!
:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
eBay Nemzetközi Piactér - Vásároljon az eBay megbízható vevõitõl a világon bárhonnan! Minden szállítható az ön országába!

:D

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
ebike.hu - jó
k9.hu - you are lost! - rossz

fura...

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
a hiba az Ön készülékében van
Kerékpár webshop | eBIKE.hu

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Az ebike megszûnt, hackertámadás áldozata lett, vagy csak elfelejtették megújítani a domainnév elõfizetésüket?
(www.ebike.hu-n egy elég nehezen értelmezhetõ fehér oldal jön be.)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Enté megrendelted a felniket?

Egy hete meg is jött.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Banshee norbs

Banshee norbs

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
hi nem rendel vki a chainreactionról mostanában??
Köszi
Norbs
Wha daurs meddle we me?

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Enté megrendelted a felniket?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Jó tudni, hogy vannak kiegészítõk a Use-hoz. Nekem is be kellene ruháznom egy ilyen szettre, gondolom nem csak a 2 kettes imbusz sínylette meg a beállítást, hanem a csavarok is..
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ha vki akar rendelni
ketto darab ilyet kerek -de lehet harmat-
USE Seat Clamp Kit | Buy Online | ChainReactionCycles.com
es egy privit leci, hogy hajlando vagy velem kozoskodni.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
A dealextreme-rõl már rendeltem többször sokat, de még sose fogták meg. A villa elõtt Kaliforniából hozattam pár csapágyat (röhej, de postával együtt olcsóbb volt, mint itthon...), de az se izgatta a vámosokat. Mondjuk jóval kisebb tételek voltak jóval kisebb dobozban :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

daniel.jozsef

daniel.jozsef

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 posts
Hát bevallom, kémfelszerelést és drogot még sosem rendeltem. :D Viszont könyvet, DVD-t, mûszaki cikket igen, és kb. 20-ból egyszer kellett vámot fizessek. (Akkor amikor rá volt ragasztva az A4-es számla a doboz oldalára.)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Pár hónapja hallottam a hírekben, hogy valaki honfitársunk Kínából rendelt valami különleges tollat (a részletekre már nem emlékszem, talán filmet lehet vele rögzíteni), de a lényeg az, hogy lecsaptak az illetõre itthon az hivatalos szervek és vádat emeltek ellene, mert haditechnikai eszköznek minõsül nálunk az a fajta toll. Tehát valahol valakik a pici apró csomagokat is figyelik.

Egyszerre keveset kell rendelni, kis csomag legyen, kis bolttól. Akkor jók az esélyek.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ha EU-n kívül rendelsz akkor sanszos.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Hmm, VÁM-ra meg ÁFÁ-ra még nem is gondoltam...tehát ha mondjuk innen rendelnék egy lámpát, akkor erre a hazainál jóval olcsóbbnak tûnõ árra még itthon is rá kellene fizetnem valamennyit?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

(az, hogy itthon miért vámmal növelt értékre kell ÁFA-t fizetni, és ez miért nem kettõs adóztatás az más kérdés :) )

Ez nem magyar sajátosság.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts

Valószínûleg nem, ezért tûnik olcsónak. Ha ott lennél a boltban, meg is lepõdnél, hogy az árra fizetéskor még rávernek x (mondjuk 7-13) százalék helyi (állami, városi) ún. "sales tax" adót, azaz többet fizetnél, mint ami a cédulán van. Ezt tudtommal nem lehet olyan szépen visszakérni, mint az EU-ból távozó turisták teszik (VAT).
Hopp, néhol mégis lehet, ld:
Louisiana Tax Free Shopping

szerintem adót csak akkor kell kint fizetni, ha államon "belül" vásárolsz. (pl. boltban)
ha rendelsz, és másik államba (vagy akár országba) kéred a szállítást, akkor nincs VAT, így nincs kettõs adóztatás sem
(az, hogy itthon miért vámmal növelt értékre kell ÁFA-t fizetni, és ez miért nem kettõs adóztatás az más kérdés :) )

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 posts

[...] Az ÁFÁt meg nem fizettem meg az amerikai eladó árképzésén keresztül az USÁban? [...]

Valószínûleg nem, ezért tûnik olcsónak. Ha ott lennél a boltban, meg is lepõdnél, hogy az árra fizetéskor még rávernek x (mondjuk 7-13) százalék helyi (állami, városi) ún. "sales tax" adót, azaz többet fizetnél, mint ami a cédulán van. Ezt tudtommal nem lehet olyan szépen visszakérni, mint az EU-ból távozó turisták teszik (VAT).
Hopp, néhol mégis lehet, ld:
http://www.louisianataxfree.com/

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Németo. EU tagállam, ahogy mi is. Se vám, se ÁFA, se más jogcímen kiszabható járulék.:)
Ezzel most mellényúltál.;)

ha más nem, legalább növekszik a hozzászólások száma :) és okosabbnak tûnök :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"