A közvetlen küldésnél szerintem semmi sem olcsóbb.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Indította
xcbiker
, 2004. február 28. 03:45
Írta 2010. október 08. - 16:20
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2010. október 08. - 16:12
Kb 10 perc amúgy visszaolvasgatni.
1. az eladó adja fel neked te kifizeted a vámot (ha fennakad) és passz. (nem a legolcsóbb megoldás, viszont a legegyenesebb és egyszerûbb)
2. ha van kint élõ ismerõsöd küldesd hozzá, utána õ adja fel neked ajándékként számla nélkül (a csomagba se legyen) így van rá esély hogy megúszod a vámot, vagy ha nem akkor bevallasz valami piti összeget hogy mennyibe került.
3. regisztrálsz egy olyan cég honlapjára, akik foglalkoznak USA Eu szállíttatással, õk mindent elintéznek (viszont ennek is díja van)
4. megpróbálod megbeszélni az eladóval, hogy ajándékként ultra biztosítás nélkül számla nélkül küldje. (így viszont lehet hogy elveszik és sok USAbeli eladó pont az ilyen ügyeskedõ simlisek miatt nem szeret EU-ba postázni, ha valami gond van a csomaggal, akkor meg extra szívás, mert kártérítést sem fogsz kapni)
Kb ennyi jut eszembe hirtelen.
1. az eladó adja fel neked te kifizeted a vámot (ha fennakad) és passz. (nem a legolcsóbb megoldás, viszont a legegyenesebb és egyszerûbb)
2. ha van kint élõ ismerõsöd küldesd hozzá, utána õ adja fel neked ajándékként számla nélkül (a csomagba se legyen) így van rá esély hogy megúszod a vámot, vagy ha nem akkor bevallasz valami piti összeget hogy mennyibe került.
3. regisztrálsz egy olyan cég honlapjára, akik foglalkoznak USA Eu szállíttatással, õk mindent elintéznek (viszont ennek is díja van)
4. megpróbálod megbeszélni az eladóval, hogy ajándékként ultra biztosítás nélkül számla nélkül küldje. (így viszont lehet hogy elveszik és sok USAbeli eladó pont az ilyen ügyeskedõ simlisek miatt nem szeret EU-ba postázni, ha valami gond van a csomaggal, akkor meg extra szívás, mert kártérítést sem fogsz kapni)
Kb ennyi jut eszembe hirtelen.
Írta 2010. október 08. - 16:03
SOS!
Kivel, és hogyan célszerû/legolcsóbb az usa-ból behozatni az e-bay-en vásárolt vázat?
Az eladó worldwide küldi ugyan a cuccot,ha kell,de tartok tõle nem lenne túl olcsó.
Nincs idõm sajna visszaolvasgatni!
Minden ötletet elõre is kösz!
Kivel, és hogyan célszerû/legolcsóbb az usa-ból behozatni az e-bay-en vásárolt vázat?
Az eladó worldwide küldi ugyan a cuccot,ha kell,de tartok tõle nem lenne túl olcsó.
Nincs idõm sajna visszaolvasgatni!
Minden ötletet elõre is kösz!
beerdrinking,rákkenróóll,frírájddánhillenduromontenbájking:D
Írta 2010. október 08. - 15:55
Gyakran rendelek tõlük cuccokat, bár személyesen veszem át a dolgokat én is, panaszom soha-semmire nem volt. Ha 1690 forint van odaírva postai utánvét költség gyanánt, akkor annak elvileg úgy is kell lennie.
Írta 2010. október 08. - 15:54
jaja, jó fejek. postázni még nem postáztattam velük, csak a kedvezményért rendelek elõre személyes átvétellel.
(amúgy ha nekik írsz emailt az a legbiztosabb, bár én is úgy látom h fix postai díjakkal dolgoznak)
(amúgy ha nekik írsz emailt az a legbiztosabb, bár én is úgy látom h fix postai díjakkal dolgoznak)
Írta 2010. október 08. - 15:41
Korrektek, bár én személyesen vettem át a dolgaimat, de csak jót tudok róluk mondani.
Nem hiszem, hogy többet kéne fizetned.
Nem hiszem, hogy többet kéne fizetned.
Írta 2010. október 08. - 15:36
Sziasztok!
Érdeklõdnék, hogy aki rendelt bringabutik.hu-tól annak mi a véleménye róluk? Igazából az érdekelne, hogy utánvételes vásárlás esetén, az alkatrészek árát és a postaköltséget, az én esetemben 1690 Ft-ot kellett kifizetni csak? Elsõ vásárlás lesz így inkább kérdezek.
Köszönöm szépen!
Érdeklõdnék, hogy aki rendelt bringabutik.hu-tól annak mi a véleménye róluk? Igazából az érdekelne, hogy utánvételes vásárlás esetén, az alkatrészek árát és a postaköltséget, az én esetemben 1690 Ft-ot kellett kifizetni csak? Elsõ vásárlás lesz így inkább kérdezek.
Köszönöm szépen!
Írta 2010. október 08. - 15:31
betársulnék valakihez - egy darab 40-es lánctányérral.
ilyennel:
Specialites TA chainring Chinook 104 mm mid 40 T. black
október végére kell.
ilyennel:
Specialites TA chainring Chinook 104 mm mid 40 T. black
október végére kell.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. október 07. - 10:49
Írta 2010. október 07. - 10:12
Hali!
Találtam egy német online boltot, de még nem olvastam róla, hogy bárki kipróbálta volna. Bringát rendelnék onnan, elég jó áron mozog.
Bikelager Onlineshop - Cube Bikes | Ghost Bikes | Bergamont | Lapierre - Versandkostenfrei - Finanzierung - Service
Amúgy az ügyfélszolgálatuknál érdeklõdtem, és ingyen szállítanak kerékpárt Magyarországra.
Találtam egy német online boltot, de még nem olvastam róla, hogy bárki kipróbálta volna. Bringát rendelnék onnan, elég jó áron mozog.
Bikelager Onlineshop - Cube Bikes | Ghost Bikes | Bergamont | Lapierre - Versandkostenfrei - Finanzierung - Service
Amúgy az ügyfélszolgálatuknál érdeklõdtem, és ingyen szállítanak kerékpárt Magyarországra.
Írta 2010. október 06. - 21:19
Nemtudom mi számít jó árnak de itt fent van a teljes készlet:
Rad-Laden.de - Herzlich willkommen beim Rad - Laden.de
Meg a bike24.net en is elég sok Campa ruha van.
Rad-Laden.de - Herzlich willkommen beim Rad - Laden.de
Meg a bike24.net en is elég sok Campa ruha van.
Írta 2010. október 06. - 20:52
Áááá ez a bikecomponents.de nagyon királyságos! Eddig nem találtam igazán jó Campa forrást, de ez nagyon ott van!
És olyan oldalt is tudtok ahol Campa ruhákat lehet jó árban rendelni?
Írta 2010. október 06. - 19:37
Hello!
Budapesten van valami elérhetõsége a Matuzmasternek, vagy ha akarok valamit tõlük akkor irány Pécs?
Nem igazán online bolt téma, de más topicot nem találtam ahova írhatnék...
Budapesten van valami elérhetõsége a Matuzmasternek, vagy ha akarok valamit tõlük akkor irány Pécs?
Nem igazán online bolt téma, de más topicot nem találtam ahova írhatnék...
Írta 2010. október 06. - 12:35
Áááá ez a bikecomponents.de nagyon királyságos! Eddig nem találtam igazán jó Campa forrást, de ez nagyon ott van!
Írta 2010. október 06. - 12:05
Kiszállok a CRC rendelésbõl, majdnem 30 euroval többért adják az egyik rendelendõ cuccom, mint a bike-components.de
Aki társulna bike-components rendelésbe, a héten fogom elküldeni.
Aki társulna bike-components rendelésbe, a héten fogom elküldeni.
Írta 2010. október 05. - 17:30
Írta 2010. október 05. - 12:01
Írta 2010. október 05. - 06:44
Én is lemaradtam, de szegedi vagyok, ha ez nem zavar a lebonyolításban, akkor vállalom én a rendelést. (csak mindenki egy hazai postaköltségnyivel többet utaljon)
Írta 2010. október 04. - 23:22
ha más nem én bevállalom a rendelést csak pontosítani kell a részleteket
Wha daurs meddle we me?
Írta 2010. október 04. - 21:32
hi nem rendel vki a chainreactionról mostanában??
Köszi
Norbs
Helló, én beszállnék ha valaki rendel kb. 40-70fontnyi motyóval.
Asszem Kipage is lemaradt, valaki rendeljen lécccci! :-)