Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Buda Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
942 replies to this topic

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Gyerekek, ez majális, nem maraton!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Spiltyu!!

Igazad van!
Mostantól csak szépen nyugogtan, a mérged edd meg alakítsd át forgatónyomatékká és gyere sopronba középtávra, hogy legyen kire raknom nyélen a kerekem!
az erõ legyen velünk

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
hát tényleg szánalom ez az eredménylista, nem mintha nekem nem lenne mindegy, hogy itt hanyadik lettem, de akkor is...

cresa64

cresa64

vendég

• fórumtag
  • 78 posts
Én a 20-at teljesítettem.
A "célnál" rátereltek minket a 40-esek 2. körének elejére és "leolvasták a chipet" (kézfeltétellel kellett jelezni, hogy nem megyek tovább, és be kellett mondani a nevet vagy a rajtszámot).

Ennek a brilliáns szervezésnek a következményként az eredmények között se a nevemet, se a rajtszámomat nem találom...:)
A chippel meg a végén kajtattunk vagy 5 percet, hogy leszedjék.:)

No mindegy...elsõ maratonom volt....remélem Szilvásról már kellemesebb emlékeim lesznek a szervezés szempontjából.
Mindenesetre a pálya meg az egésznek a "feeling-je" nagyon tetszett, a pályát útvonalát meg szerintem majd párszor megcsináljuk edzésnek, mert az tényleg jó volt.

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Igen,ÉÉÉNNNN:wtf: is kerestem a rendezõt vagy 15 percig,hogy le tudjam adni a chipet.Nevetséges és ugyanakkor felháborító!!!!:rocketman
Per pillanat nem tudnám megmondani,hogy hányadik lettem és hogy melyik kategóriába is soroltak és miért is?????
A 40-re neveztem,de csak 20-at mentem,mert azt hittem majd én eldöntöm...........

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Nos igen ezen nem lepõdtem meg, gyanús volt, hogy csak kisebb baki legyen. :)
Az én chipemet nem is vették le a célnál, úgy mentem vissza.
" A Cube el van vetve! "

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

Sziasztok!

ez egy vicc egyébként...
csomó embernél beérkezési idõ sincs, mert épp elterelték a beérkezõket a céltól, így a chipje se lett leolvasva... és így mindenki eléjük lett téve akinek van beérkezési ideje...
ez elég béna szerintem
...

Ez szívás... nálam sincs idõ kiírva, beraktak a kategóriám vége felé - hogy mi alapján nem tudom - amikor az általam mért idõvel még olyannál is elõbb lennék, akinél viszont van idõeredmény. Esetleg az volt a gáz, hogy a célnál mindenkit össze-vissza terelgettek és jópáran át sem mentek a kapun? :chin:
Jó buli volt, nem is vagyok egy versenymogul, de ha ezt tudom, hogy a fele bagázst túristaként kezelik, akkor inkább ellötyögtem volna a 10 km-es távon.

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

Sziasztok!

ez egy vicc egyébként...
csomó embernél beérkezési idõ sincs, mert épp elterelték a beérkezõket a céltól, így a chipje se lett leolvasva... és így mindenki eléjük lett téve akinek van beérkezési ideje...
ez elég béna szerintem

azért gondolom bosszant Splityu...

Persze hogy bosszant. Becsülettel letekertem a két kört és azt az idõmet beszúrták a hobbysok közé az 50. helyre. Nincs azzal baj hogy két kört megyek és ennek ellenére az egy kört letekert versenyzõk kategóriájában értékelnek, csak akkor ne a két körös idõmmel tegyék ezt, hanem a tényleges elsõ köridõmet számítsák... amivel amúgy 5. lettem volna, tehát kiszólítottak volna a dobogósok mellé!!!
Az ember egész télen alapoz, készül, kifizeti a nevezési díjat, a versenyen a belét kihajtja és annyi nem jár meg neki hogy tisztességesen értékelik???
Amúgy gyanús is volt, mert a Harang maratonokon mindig elba**ódik valami, de eddig ezzel minden rendben volt... Ez eddig tartott, amíg megjöttek az eremények.
Ha rendesen nem tudják megcsinálni, akkor remélem azt a "menet közben válaszd ki hogy mennyit mész" dolgot elfelejtek a jövõben.
...innentõl nyélen!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
ezt én is észrevettem... azért remélem a DM eredménylistája nem ilyen lesz

andajka

andajka

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Sziasztok!

ez egy vicc egyébként...
ez elég béna szerintem

azért gondolom bosszant Splityu...

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

FENT VANNAK AZ EREDMÉNYEK! www.sportaktiv.hu

Na erre is kár volt várnom. Két körre neveztem, annyit is mentem és mégis a hobby kategóriában vagyok értékelve. Hát azt hiszem ezen a kísérleti jellegû távválasztáson még van mit javítani a Kedves Szevezõknek, mert ha ezeket a bakikat esetleg továbbviszik a Duna maratonra is, hát...
...innentõl nyélen!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
FENT VANNAK AZ EREDMÉNYEK! www.sportaktiv.hu

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 posts
Gyerekek!
Mi nem dolgoztunk a 4 nap alatt õk viszont igen. most ne gyertek a pénzes dumával, már csak 1? kell aludni az eredményekig

mrc

mrc

törzsvendég

• fórumtag
  • 295 posts
Egyetlen dolgot nehezményeztem: nem találtam (ivó)vízcsapot a rajt-cél területen. Egyébként minden nagyon rendben volt, köszönet a rendezõknek!

Az eredménylistát kíváncsian várjuk ;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Szerintem is :)

Majd lesznek...

Nekem is jobban tetszett mit tavaly, egész jóra sikerült idén az évadnyitó marci :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Szerintem örülni kéne, hogy ilyen "hamar" megcsinálják. Hosszú hétvége volt, nem várhatjuk el tõlük, hogy ezzel foglalkozzanak. :)
" A Cube el van vetve! "

Spiltyu

Spiltyu

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

akkor holnapra várhatók az eredmények?

szerinem naggyon gáz hogy még mindig nincsenek fenn az eredmények. kb. két és fél perces melo lett volna feltölteni õket e honlapra, de úgy látszik erre a komoly feladatra már nem maradt energiájuk a szervezõknek... :zly:
...innentõl nyélen!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
akkor holnapra várhatók az eredmények?
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
A képeim mellett megtalálod a tracket is.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

felrakom valahova.

én megköszönném ;)