mennyi idõ után szokott a bringa tv felrakni a videót?
2-3 nap jó esetben
Nyugi én meg a gödröket kerülgettem a reptéren ... hát igen az a bedugulás, azt én sem tudom elkerülni soha sem . Nem vagyok egy jó startgép . Én inkább felfeléken fogom meg az embereket ..A rajt után közvetlenül szarakodtam a stopperemmel,mert elfelejtettem elindítani:)Addigra persze jó sokan elhúztak:)
A hegyi bedugulásokkal is vesztettem,de hát ez van.
Legközelebb jobb lesz:)
Ez tény. Mondjuk én úgy mentem életem elsõ maratonjára (Crosskovácsi rövid táv), hogy szombaton vettem át a bringám, vasárnap maraton. Elõtte semmilyen kerékpárom nem volt, csak és kizárolag Spinningre jártam. És bevallom piszkosul élveztem a maratont, egyet borultam csak az is inkább eldõlés volt
Utána persze már inkább kijártam én is, de ahhoz képest, hogy nem tekertem elõtte semmit kint, sõt a bringám sem ismertem még teljesen jól ment (középmezõnyben értem be)
Norbonc szerintem maratonra nem lehet csak teremben edzeni kicsit olyan mintha szimulátoron már tudnál vezetni és ott sorba nyered is a versenyeket , de azért még nem vagy autó versenyzõ . Amennyiben viszont terepen edzel és nem mész terembe még jobban is fogod élvezni + nem szagolod a szomszédodat ellenben érzed az erdõ illatát a LEVEGÕ ízét ( és nem a légkondiét) és ha fölmész egy meredek emelkedõn vállon veregetheted magad hogy gratula megcsináltam.
Ha van kedved a túrák Magyarországon topikban mindig szervezõdnek könnyü és legkevésbé sem könnnyü túrák, hid el ezeken bõven szerzel tapasztalatot és kondit.
Norbonc szerintem maratonra nem lehet csak teremben edzeni kicsit olyan mintha szimulátoron már tudnál vezetni és ott sorba nyered is a versenyeket , de azért még nem vagy autó versenyzõ . Amennyiben viszont terepen edzel és nem mész terembe még jobban is fogod élvezni + nem szagolod a szomszédodat ellenben érzed az erdõ illatát a LEVEGÕ ízét ( és nem a légkondiét) és ha fölmész egy meredek emelkedõn vállon veregetheted magad hogy gratula megcsináltam.Buda Maraton 2009 - Rövid táv abszolút férfi (343 induló)
Fésüs Norbert rajtszám:102 helyezés:298. idõ:1:47:05 hátrány:00:58:57
Buda Maraton 2009 - Rövid táv Master 1 férfi (144 induló)
Fésüs Norbert rajtszám:102 helyezés:121. idõ:1:47:05 hátrány:00:57:16
Hát nekem ezt sikerült összehoznom.
34 éves vagyok.Tavaly indultam elsõnek 10 km-en. Elõtte semmit nem készültem gyakorlatilag.
A mostanira sem készültem terepen,"csak" január óta nyomom a Spinninget,Spinracinget heti 5-6 edzéssel.
Mostantól ki fogok járni terepre is.Tapasztalatlanságom ellenére nagyon sok pluszt adott a tegnapi nap.
Jövõre szeretnék egy kicsit jobban menni...talán a sport távon is kipróbálnám magamat.
17,84 km az én órám szerint, azért kevesebb, mert sokat ugrattam
Az elsõ kör távja mennyi volt pontosan ? Kivácsni vagyok annak az idejére, de nem nyomtam az órán...
18 km volt nálamAz elsõ kör távja mennyi volt pontosan ? Kivácsni vagyok annak az idejére, de nem nyomtam az órán...
Már 10 kilóval vagyok 50 felett... egyébként szerintem minimum 2,5 bar volt benne, ha nem több...
50 pár kg vok ,de lehetnék 50 alatti de nem vok ez fogyós alkat . Amint lemenne 50 re vissza eszem , iszomBizti vékonka vagy
de ötven felett ... kezdõdik majd a felnirojtosodás:D