Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
942 hozzászólás a témában

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

mennyi idõ után szokott a bringa tv felrakni a videót?

2-3 nap jó esetben

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Pár képet én is feltöltöttem:

Feltöltött kép
http://kocsi.organic.hu

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
mennyi idõ után szokott a bringa tv felrakni a videót?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nekem ez lett volna az ötödik maratonom csak egy múltheti aszfaltos túrán szerzett mellkas és váll sérülés miatt ki kellet hagynom ( így én lettem a csapat biztonsági õre;) .
1éve vettem a bringámat elõtte bõ 10 évig legfeljebb a boltba mentem egy 28-as géppel.
Szóval ma van az 1 éves szülinapom ha úgy nézem hisz azóta teljesen megváltozott az életem télen ( szó szerint) - nyáron bringázom.
Imádom a téli bringázást nincs semminek olyan hangulata mint mikor szüz hóba száguldozik az ember:D.
Nagyon sajnálom hogy nem tudtam itt elindulni pedig készültem rá keményen de nem baj mert így legalább Ronin kollégát rá tudtam venni hogy induljon már el végre õ is egy maratonon.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

kiarob

kiarob

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Nekem is ez volt életem elsõ maratonja. Én is részben a spinning miatt ültem bicóra.
OFF Tavaly õsszel elhatároztam, hogy elég abból az életvitelbõl, amit addig folytattam, kezdeni kellene valami magammal, mert nem lesz jó vége. /reggel be a kapszulába (gk :)), irodában szétszakadás, újra be a kapszulába, majd otthon alvás/. Elkezdtem edzõterembe, spinningre, futni járni, és ledolgozni a felesleget. ON
Szóval ilyen elõélettel, nem túl erõs kondival, szinte 0 hegyibringás tapasztalattal, de nagy lelkesedéssel vágtam neki a távnak. 1:31-es idõvel, bukás és technikai problémák nélkül sikerült végigmenni a hobby távon. Max HR 193; AV 166.
Hát nem egy világcsúcs, lehetetett volna egy picit jobb is, nem vagyok egy tolakodós típus. A pálya tetszett, fõleg a köves lefelék, kivéve a por, egyszer majdnem sikerült elesni egy ilyen ereszkedõn, de a technika megoldotta, pedig már láttam magamat átesni a kormányon. Gratulálok mindenkinek!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

A rajt után közvetlenül szarakodtam a stopperemmel,mert elfelejtettem elindítani:)Addigra persze jó sokan elhúztak:)
A hegyi bedugulásokkal is vesztettem,de hát ez van.
Legközelebb jobb lesz:)

Nyugi én meg a gödröket kerülgettem a reptéren ... hát igen az a bedugulás, azt én sem tudom elkerülni soha sem . Nem vagyok egy jó startgép . Én inkább felfeléken fogom meg az embereket ..

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
:)

A Spinning és a Spinracing örök szerelmem marad.Lassan edzõ leszek:)
A terepre viszont sokkal több idõt fogok szánni.
Persze.Az edzõtermet és a természetet nem lehet soha egy lapon említeni.

A rajt után közvetlenül szarakodtam a stopperemmel,mert elfelejtettem elindítani:)Addigra persze jó sokan elhúztak:)
A hegyi bedugulásokkal is vesztettem,de hát ez van.
Legközelebb jobb lesz:)

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 hozzászólás

Ez tény. Mondjuk én úgy mentem életem elsõ maratonjára (Crosskovácsi rövid táv), hogy szombaton vettem át a bringám, vasárnap maraton. Elõtte semmilyen kerékpárom nem volt, csak és kizárolag Spinningre jártam. És bevallom piszkosul élveztem a maratont, egyet borultam csak az is inkább eldõlés volt :) Utána persze már inkább kijártam én is, de ahhoz képest, hogy nem tekertem elõtte semmit kint, sõt a bringám sem ismertem még teljesen jól ment (középmezõnyben értem be)

Életem elsõ maratonja nekem is a Crosskovácsi volt. Akkor 20-ból 19. lettem azért, mert út közben megálltam megcsinálni egy embernek a defektjét. Egyébként az nagyon tetszett (2007-es). Idén nem megyek asszem, mert tájbringa lesz ugyanakkor.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Norbonc szerintem maratonra nem lehet csak teremben edzeni kicsit olyan mintha szimulátoron már tudnál vezetni és ott sorba nyered is a versenyeket , de azért még nem vagy autó versenyzõ . Amennyiben viszont terepen edzel és nem mész terembe még jobban is fogod élvezni + nem szagolod a szomszédodat ellenben érzed az erdõ illatát a LEVEGÕ ízét ( és nem a légkondiét) és ha fölmész egy meredek emelkedõn vállon veregetheted magad hogy gratula megcsináltam.
Ha van kedved a túrák Magyarországon topikban mindig szervezõdnek könnyü és legkevésbé sem könnnyü túrák, hid el ezeken bõven szerzel tapasztalatot és kondit.

Ez tény. Mondjuk én úgy mentem életem elsõ maratonjára (Crosskovácsi rövid táv), hogy szombaton vettem át a bringám, vasárnap maraton. Elõtte semmilyen kerékpárom nem volt, csak és kizárolag Spinningre jártam. És bevallom piszkosul élveztem a maratont, egyet borultam csak az is inkább eldõlés volt :) Utána persze már inkább kijártam én is, de ahhoz képest, hogy nem tekertem elõtte semmit kint, sõt a bringám sem ismertem még teljesen jól ment (középmezõnyben értem be)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Buda Maraton 2009 - Rövid táv abszolút férfi (343 induló)

Fésüs Norbert rajtszám:102 helyezés:298. idõ:1:47:05 hátrány:00:58:57

Buda Maraton 2009 - Rövid táv Master 1 férfi (144 induló)

Fésüs Norbert rajtszám:102 helyezés:121. idõ:1:47:05 hátrány:00:57:16

Hát nekem ezt sikerült összehoznom.
34 éves vagyok.Tavaly indultam elsõnek 10 km-en. Elõtte semmit nem készültem gyakorlatilag.
A mostanira sem készültem terepen,"csak" január óta nyomom a Spinninget,Spinracinget heti 5-6 edzéssel.
Mostantól ki fogok járni terepre is.Tapasztalatlanságom ellenére nagyon sok pluszt adott a tegnapi nap.
Jövõre szeretnék egy kicsit jobban menni...talán a sport távon is kipróbálnám magamat.

Norbonc szerintem maratonra nem lehet csak teremben edzeni kicsit olyan mintha szimulátoron már tudnál vezetni és ott sorba nyered is a versenyeket , de azért még nem vagy autó versenyzõ . Amennyiben viszont terepen edzel és nem mész terembe még jobban is fogod élvezni + nem szagolod a szomszédodat ellenben érzed az erdõ illatát a LEVEGÕ ízét ( és nem a légkondiét) és ha fölmész egy meredek emelkedõn vállon veregetheted magad hogy gratula megcsináltam.
Ha van kedved a túrák Magyarországon topikban mindig szervezõdnek könnyü és legkevésbé sem könnnyü túrák, hid el ezeken bõven szerzel tapasztalatot és kondit.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
Buda Maraton 2009 - Rövid táv abszolút férfi (343 induló)

Fésüs Norbert rajtszám:102 helyezés:298. idõ:1:47:05 hátrány:00:58:57

Buda Maraton 2009 - Rövid táv Master 1 férfi (144 induló)

Fésüs Norbert rajtszám:102 helyezés:121. idõ:1:47:05 hátrány:00:57:16

Hát nekem ezt sikerült összehoznom.
34 éves vagyok.Tavaly indultam elsõnek 10 km-en. Elõtte semmit nem készültem gyakorlatilag.
A mostanira sem készültem terepen,"csak" január óta nyomom a Spinninget,Spinracinget heti 5-6 edzéssel.
Mostantól ki fogok járni terepre is.Tapasztalatlanságom ellenére nagyon sok pluszt adott a tegnapi nap.
Jövõre szeretnék egy kicsit jobban menni...talán a sport távon is kipróbálnám magamat.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

17,84 km az én órám szerint, azért kevesebb, mert sokat ugrattam :)

Vagy levágtad :) nekem ... 17,594 ... akkor én még többet ugrattam :D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Nekem 19,2km... mondjuk csak nagyjából volt beállítva a kerékméret(Nobby Nic-hez, ami kicsit nagyobb, mint a Race King)...

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Az elsõ kör távja mennyi volt pontosan ? Kivácsni vagyok annak az idejére, de nem nyomtam az órán...

17,84 km az én órám szerint, azért kevesebb, mert sokat ugrattam :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Az elsõ kör távja mennyi volt pontosan ? Kivácsni vagyok annak az idejére, de nem nyomtam az órán...

18 km volt nálam

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

:D Már 10 kilóval vagyok 50 felett... egyébként szerintem minimum 2,5 bar volt benne, ha nem több...

OK :) a 2,5 az jó ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Bizti vékonka vagy :)

50 pár kg vok ,de lehetnék 50 alatti de nem vok ez fogyós alkat . Amint lemenne 50 re vissza eszem , iszom :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

de ötven felett ... kezdõdik majd a felnirojtosodás:D

:D Már 10 kilóval vagyok 50 felett... egyébként szerintem minimum 2,5 bar volt benne, ha nem több...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Egész jó verseny volt kivéve a többszöri sorbanállást és várást a "hegymeneteknél". Gratulálok azoknak a versenyzõknek, akik a mezõny második felében is anyáznak mert várni avagy tolni kell a tömeg miatt...ha olyan erõs menjen el a rajtnál. Lefelé volt egy-két érdekes rész, porfelhõbe be és bízni benne, hogy nem fekszik el elõttem senki. Nem vagyok jó lefelé, de most sok sporttársat leelõztem :)

Enté, szép a Morati élõben is. A gátõrnek meg grat az elsõ helyhez.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"