Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Buda Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
942 replies to this topic

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
bringa tv- én fenn van a Buda maraton

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Föltettem. Nem kaptad meg a tegnapi üzenetet?

Kocsi! föltennéd nagyban a 28-as rajtszámos képet.

Köszi.

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég
Kocsi! föltennéd nagyban a 28-as rajtszámos képet.

Köszi.

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 posts

Egy-számomra-fontos kérdés:ha közületek valaki a Hármashatár hegyen,a reptér környékén szokott edzeni,gyakorolni, hova szokta tenni a cuccát,táskáját?
Gondolom,ti sem táskával nyomultok pl.mászásnál:)

Apropó HHH edzés:
Legyen ott tájkerékpár edzõpálya? Szavazz itt: http://bringalap.extra.hu

Dr Syrex

Dr Syrex

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

Emberek, biciklizni mentetek, vagy modellkedni? :)

És ha már így géphez jutottam, Boldogot!

hát modell-alkat épp nem vagyok :) , csak hátha készült rólam is valami értelmes kép, ha már annyi fotót csináltak.

nem mellesleg idén legalább normálisan lemérték a rövid távos idõmet, legutóbb ez nem jött össze, de sebaj, lényeg a fejlõdés...

norbonc

norbonc

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

hi

tudja valaki, hogy a többi fotózási pontnál készült felvételek hol érhetõk el?. pl. valahol az elsõ kör közepe felé egy volt egy rövidebb poros lefelé tartó szakasz és abból a pozícióból nem igazán láttam még képeket. + az elsõ kör végén a mezei részeken, ahol mindenki küldta ezerrel :)

Igen-igen:)
Ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott:)

Egy-számomra-fontos kérdés:ha közületek valaki a Hármashatár hegyen,a reptér környékén szokott edzeni,gyakorolni, hova szokta tenni a cuccát,táskáját?
Gondolom,ti sem táskával nyomultok pl.mászásnál:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Emberek, biciklizni mentetek, vagy modellkedni? :)

És ha már így géphez jutottam, Boldogot!

Dr Syrex

Dr Syrex

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
hi

tudja valaki, hogy a többi fotózási pontnál készült felvételek hol érhetõk el?. pl. valahol az elsõ kör közepe felé egy volt egy rövidebb poros lefelé tartó szakasz és abból a pozícióból nem igazán láttam még képeket. + az elsõ kör végén a mezei részeken, ahol mindenki küldta ezerrel :)

Makakk0

Makakk0

vendég

• fórumtag
  • 129 posts
Ha valamelyik fotósnak netán van egy kis felesleges ifdeje, akkor örülnék,ha megnézné, hogy van-e a 684-es rajtszámmal kép.
Elõre is köszi.
//A képgalériákat már majdnem teljesen végignéztem!

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 posts
Még utoljára átnéztem, de sajnos nincs.

Pár képet még feltettem a korábbiak mellé, bár nekem eredetileg is kicsit soknak tûnt.

(Akik mailben vagy privát üzenetben kérték, azoknak is kerestem a fotóit. Ha megtaláltam elküldtem, ha nem akkor is válaszoltam. Remélem nem maradt ki senki. Sajnos több idõm nem lesz erre.)

Hát, ha így szám szerint kell kérni a képet, kérlek, nézd meg a "süllyesztõben" az én rajtszámomat is: 324 (királykék mez, gyöngyházszínûre festett magellan pyxis team)
mail: eszterannadoraKUKACgmail.com
Elõre is nagyon köszönöm! :)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Köszi mindenkinek!

Aki kérte, és találtam róla képet a "süllyesztõben", annak elküldtem. 57, 450, 451 sajnos nincs vagy nem látszott a rajtszám. Egyetlen mentségem, hogy csak nézelõdni mentem ki - a fotózás csak melléktermék - és ennek megfelelõen végighülyéskedtük az egészet. :-)

Hát, ha így szám szerint kell kérni a képet, kérlek, nézd meg a "süllyesztõben" az én rajtszámomat is: 324 (királykék mez, gyöngyházszínûre festett magellan pyxis team)
mail: eszterannadoraKUKACgmail.com
Elõre is nagyon köszönöm! :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Enté: köll még egy befutós kép?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Páran, mivel nem találták magukat a képek között, szerintem arra kérték a fotósokat, hogy a fel nem került képek között nézzenek szét, hátha egy rosszabb, esetleg a fotósnak már nem tetszõ képen mégis szerepelnek.

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

Pont neked nem kell sokat pörgetni, mert úgyis az elsõ képek között van, amin rajta vagy. :)

kösz : )
Tanácsok városi bringásoknak http://bringalakat.hu/

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

Franci! Lehet gyenge a géped, nem? Nekem tizedmásodpercenként pörgeti a Picasán a képeket. Vagy Operát használsz, mert az nem annyira támogatja?
Egyébként meg engedd meg, hogy én döntsem el, hogy ha már megosztom veletek a képeket, akkor azt hogyan tegyem. Ha én veszem a fáradtságot és végigfotózom a versenyt, akkor neked sem olyan sok idõ végigböngészni a galériát. Ha ez téged idegesít, akkor bocsi, nem muszáj végignézned õket.

Sziasztok!

ente, HZoli!
Köszönöm neketek a képet,természetesen ezzel kezdtem az elején. Azért is irtam ezt mert páran arra kérték a fényképészt hogy keresse ki nekik a képet,amihez gondolom nincs sok kedvetek,és valszeg akkor nekik se müködik jol a képtár.

Nem használok operát,hanem ffoxot,de nem ez a legnagyobb baj,hanem hogy Fibernetes netem van, csapnivalo a minösége.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Csak légy szíves vedd kisebbre a képet, mert nekem 17 colos a monitorom.
Egyébként maradt a gumileszedõ meg a markolat, vagy adtak még valamit?

Köszi! ;)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Franci

Franci

vendég

• fórumtag
  • 235 posts
Másik lehetöséget ismertetek:
egy pár kbyte-os php fájl kell hozzá,amit bemásolsz az ingyen tárhelyre (jelenleg csak fw.hu-nél müxik) .

http://barykepei.fw.hu/index.php

És ugyan ez az eredeti helyén:

http://mtbpics.extra.hu/

És hogy hogyan töltsük le egy pillanat alatt, ime:
ha van letöltésvezérlö telepitve, csak jobb klikk,és "Minden mentése" opcio.

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Szerk: enté , kicseréltem linkre

Hogy mit kaptam? : ) Kaptam egy WTB markolatot(kõ nehéz), meg egy Bikepozitiv gumileszedõt,és egy Uniqua biztositást, ami végül is semmire se jo:

"Szintén kizáró ok a biztosításból, ha a borulásod downhillezés közben következett be (mivel az „különösen kockázatos sporttevékenység”-nek minõsül), vagy ha épp versenyeztél vagy versenyre készültél, mikor közelebbi ismeretséget kötöttél a talajjal."

Ilyenekkel van tele....

Szoval harang megint mélyen a zsebébe nyult....

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Franci! Lehet gyenge a géped, nem? Nekem tizedmásodpercenként pörgeti a Picasán a képeket. Vagy Operát használsz, mert az nem annyira támogatja?
Egyébként meg engedd meg, hogy én döntsem el, hogy ha már megosztom veletek a képeket, akkor azt hogyan tegyem. Ha én veszem a fáradtságot és végigfotózom a versenyt, akkor neked sem olyan sok idõ végigböngészni a galériát. Ha ez téged idegesít, akkor bocsi, nem muszáj végignézned õket.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
A picasan 10 centissé nagyítható bélyegképekbe egyszerre kirakja az összeset. Az pár perc alatt végignézhetõ. (A normál képeket nekem fél mp alatt lépteti). Nyilvánvaló, hogy egy ülésbõl max. 1-3 képen lehetsz rajta, az utána következõ képeket meg sem kell nézni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

és emberünk hogyan jön rá arra hogy melyik az a 2 kép amin ö rajta van?
megkéri a fotost, hogy keresse ki öket?
vagy egyenként a webes vacakkal végigpörgeti a 416 képet?

mert sztem még egy 2mbites vonallal is 3 perc alatt lejönnek a képek,és után gyorsan meg tudod nézni ,és nem kell arra várni minden egyes kép után hogy jöjjön a következö.

Pont neked nem kell sokat pörgetni, mert úgyis az elsõ képek között van, amin rajta vagy. :)

A sebesség mindent megold.