Jelentkezz be Regisztrálj

Buda Maraton
Posted 2009. May 04. - 16:31

Posted 2009. May 04. - 13:10

Kocsi! föltennéd nagyban a 28-as rajtszámos képet.
Köszi.
vendég_kedvesmester_*
Posted 2009. May 04. - 12:17

Posted 2009. May 04. - 10:39

Egy-számomra-fontos kérdés:ha közületek valaki a Hármashatár hegyen,a reptér környékén szokott edzeni,gyakorolni, hova szokta tenni a cuccát,táskáját?
Gondolom,ti sem táskával nyomultok pl.mászásnál:)
Apropó HHH edzés:
Legyen ott tájkerékpár edzõpálya? Szavazz itt: http://bringalap.extra.hu
Posted 2009. May 04. - 10:31

Emberek, biciklizni mentetek, vagy modellkedni?
És ha már így géphez jutottam, Boldogot!
hát modell-alkat épp nem vagyok

nem mellesleg idén legalább normálisan lemérték a rövid távos idõmet, legutóbb ez nem jött össze, de sebaj, lényeg a fejlõdés...
Posted 2009. May 04. - 10:22

hi
tudja valaki, hogy a többi fotózási pontnál készült felvételek hol érhetõk el?. pl. valahol az elsõ kör közepe felé egy volt egy rövidebb poros lefelé tartó szakasz és abból a pozícióból nem igazán láttam még képeket. + az elsõ kör végén a mezei részeken, ahol mindenki küldta ezerrel
Igen-igen:)
Ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott:)
Egy-számomra-fontos kérdés:ha közületek valaki a Hármashatár hegyen,a reptér környékén szokott edzeni,gyakorolni, hova szokta tenni a cuccát,táskáját?
Gondolom,ti sem táskával nyomultok pl.mászásnál:)
Posted 2009. May 04. - 10:07

És ha már így géphez jutottam, Boldogot!
Posted 2009. May 04. - 09:39

tudja valaki, hogy a többi fotózási pontnál készült felvételek hol érhetõk el?. pl. valahol az elsõ kör közepe felé egy volt egy rövidebb poros lefelé tartó szakasz és abból a pozícióból nem igazán láttam még képeket. + az elsõ kör végén a mezei részeken, ahol mindenki küldta ezerrel

Posted 2009. May 04. - 07:05

Elõre is köszi.
//A képgalériákat már majdnem teljesen végignéztem!
Posted 2009. May 04. - 00:48

Pár képet még feltettem a korábbiak mellé, bár nekem eredetileg is kicsit soknak tûnt.
(Akik mailben vagy privát üzenetben kérték, azoknak is kerestem a fotóit. Ha megtaláltam elküldtem, ha nem akkor is válaszoltam. Remélem nem maradt ki senki. Sajnos több idõm nem lesz erre.)
Hát, ha így szám szerint kell kérni a képet, kérlek, nézd meg a "süllyesztõben" az én rajtszámomat is: 324 (királykék mez, gyöngyházszínûre festett magellan pyxis team)
mail: eszterannadoraKUKACgmail.com
Elõre is nagyon köszönöm!
Posted 2009. May 03. - 23:49

Köszi mindenkinek!
Aki kérte, és találtam róla képet a "süllyesztõben", annak elküldtem. 57, 450, 451 sajnos nincs vagy nem látszott a rajtszám. Egyetlen mentségem, hogy csak nézelõdni mentem ki - a fotózás csak melléktermék - és ennek megfelelõen végighülyéskedtük az egészet. :-)
Hát, ha így szám szerint kell kérni a képet, kérlek, nézd meg a "süllyesztõben" az én rajtszámomat is: 324 (királykék mez, gyöngyházszínûre festett magellan pyxis team)
mail: eszterannadoraKUKACgmail.com
Elõre is nagyon köszönöm!

Posted 2009. May 03. - 23:00

Posted 2009. May 03. - 22:31

Posted 2009. May 03. - 22:25

Pont neked nem kell sokat pörgetni, mert úgyis az elsõ képek között van, amin rajta vagy.
kösz : )
Posted 2009. May 03. - 22:20

Franci! Lehet gyenge a géped, nem? Nekem tizedmásodpercenként pörgeti a Picasán a képeket. Vagy Operát használsz, mert az nem annyira támogatja?
Egyébként meg engedd meg, hogy én döntsem el, hogy ha már megosztom veletek a képeket, akkor azt hogyan tegyem. Ha én veszem a fáradtságot és végigfotózom a versenyt, akkor neked sem olyan sok idõ végigböngészni a galériát. Ha ez téged idegesít, akkor bocsi, nem muszáj végignézned õket.
Sziasztok!
ente, HZoli!
Köszönöm neketek a képet,természetesen ezzel kezdtem az elején. Azért is irtam ezt mert páran arra kérték a fényképészt hogy keresse ki nekik a képet,amihez gondolom nincs sok kedvetek,és valszeg akkor nekik se müködik jol a képtár.
Nem használok operát,hanem ffoxot,de nem ez a legnagyobb baj,hanem hogy Fibernetes netem van, csapnivalo a minösége.
Posted 2009. May 03. - 22:17

Egyébként maradt a gumileszedõ meg a markolat, vagy adtak még valamit?
Köszi!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. May 03. - 22:15

egy pár kbyte-os php fájl kell hozzá,amit bemásolsz az ingyen tárhelyre (jelenleg csak fw.hu-nél müxik) .
http://barykepei.fw.hu/index.php
És ugyan ez az eredeti helyén:
http://mtbpics.extra.hu/
És hogy hogyan töltsük le egy pillanat alatt, ime:
ha van letöltésvezérlö telepitve, csak jobb klikk,és "Minden mentése" opcio.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Szerk: enté , kicseréltem linkre
Hogy mit kaptam? : ) Kaptam egy WTB markolatot(kõ nehéz), meg egy Bikepozitiv gumileszedõt,és egy Uniqua biztositást, ami végül is semmire se jo:
"Szintén kizáró ok a biztosításból, ha a borulásod downhillezés közben következett be (mivel az „különösen kockázatos sporttevékenység”-nek minõsül), vagy ha épp versenyeztél vagy versenyre készültél, mikor közelebbi ismeretséget kötöttél a talajjal."
Ilyenekkel van tele....
Szoval harang megint mélyen a zsebébe nyult....
Posted 2009. May 03. - 22:13

Egyébként meg engedd meg, hogy én döntsem el, hogy ha már megosztom veletek a képeket, akkor azt hogyan tegyem. Ha én veszem a fáradtságot és végigfotózom a versenyt, akkor neked sem olyan sok idõ végigböngészni a galériát. Ha ez téged idegesít, akkor bocsi, nem muszáj végignézned õket.
Posted 2009. May 03. - 22:12

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2009. May 03. - 22:10

Pont neked nem kell sokat pörgetni, mert úgyis az elsõ képek között van, amin rajta vagy.és emberünk hogyan jön rá arra hogy melyik az a 2 kép amin ö rajta van?
megkéri a fotost, hogy keresse ki öket?
vagy egyenként a webes vacakkal végigpörgeti a 416 képet?
mert sztem még egy 2mbites vonallal is 3 perc alatt lejönnek a képek,és után gyorsan meg tudod nézni ,és nem kell arra várni minden egyes kép után hogy jöjjön a következö.

A sebesség mindent megold.