Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
942 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

mint mondtam énis, sok tülekedés......mint minden évben :S:(

Engem ez tart távol. Nincs kedvem lesprintelni az elején a mezõny 90-95%át.

A sebesség mindent megold.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
mint mondtam énis, sok tülekedés......mint minden évben :S:(

xViktorx

xViktorx

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Ricsárdnak teljesen igaza volt. A helyszínen kicsit egyértelmûbb a helyzet, és viszonylag könnyen (2 eltévedés) árán bejárható volt az útvonal. Bár ha tényleg jó útvonalat jártam be akkor bizony jó sok tülekedésre kell számítani ugyanis tele van egynyomsávos szakaszokkal.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
végül is az elsõ emelkedõn közvetlen a kapuk elõtt megy az útvonal
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
A 25.-ében benne lennék....a 18 nem biztos.

Én is most mennék elõször a Buda Maratonra, ha elõtte tartanánk egy pályabejárást, nem lenne rossz. mondjuk április 18 vagy 25én..

CihaZoli

CihaZoli

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
(3éve ugyanez az elõzetes pályarajz.)
Mennyit segít, ha az egész rajzot elcsúsztatjátok úgy, hogy a parkolónál legyen az utána jelzett jobbos kanyar? (Valóságban ekkor a reptér végén a vontató mögött haladsz, nem a kertekben.) Többé-kevésbé utakra kerül a rajz?
Vidékrõl és emlékeimbõl ennyire tellett…

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Én is most mennék elõször a Buda Maratonra, ha elõtte tartanánk egy pályabejárást, nem lenne rossz. mondjuk április 18 vagy 25én..

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Én egy egyszerû Budapest térképre próbáltam meg "átkonvertálni" a neten talált pályarajzot......több kevesebb sikerrel. Viszont ha kellõ idöt töltesz el a környéken akkor be tudod azonositani a rajzot. Egy-két igazán apró részlet volt homályos, igazából még a lakott területen de az úgysem számottevõ. Tudom, evvel nem vagy elõbbre de így is bejárható. Sok sikert! Találkozunk május 1.-én.

xViktorx

xViktorx

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!

Nekem ez lesz az elsõ buda maratonom és szeretném bejárni elõtte a pályát de nem nagyon igazodom el a szervezõ által "rajzolt" térképen, pedig turista térképet és google earth-t is bevetettem. Ha esetleg valaki tudna segíteni abban hogy egy rérszletes leírást nem is, de legalább földrajzi támpontokat (jelölt turista útvonalak, keresztezett betonutak....stb.) megad nagyon hálás lennék. Elõre is köszi a segítséget és jó felkészülést!

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Nem is tudom....vannak meghökkentõ részek:) De én is gondolkodtam, hogy fog elférni annyi bringás egy-két helyen....

zlayko

zlayko

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
A sportaktívos és egy turistatérkép alapján próbálom összerakni az idei útvonalat a hétvégi tekeréshez... Jórészt sikerült is, de ugye jól gondolom, hogy nem én, hanem a hivatalos térkép van csöppet elcsúszva? Vagy szerintetek a helyi lakosok fel vannak készülve arra, hogy a rajt után tülekedõ mezõny átrongyol a kertjeiken?:)

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Azt írják, hogy lesz vagy 22 fok és semmi esõ....igaz addig még van 3 hét! Én tegnap bejártam a pályát és bizony voltak elég taknyos részek.....lefelé a templom után dobtam is egy nagy perecet. Még szerencse, hogy sár volt...!

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Az idén is indulsz?

Szerintem kihagyom, de ha valami brutálisan hiper-szuper-giga-mega jó idõ lesz, (meg épp ráérek) akkor lehet hogy mégis indulok...
Ezt csak Isten, a párt, vagy Aigner Szilárd tudhatja elõre... :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Köszönöm szépen az információt, ez alapján egyértelmû a monti...

Szia! Én nap mint nap a HHH- en edzek:) szerintem is a Montit válazd, mert eléggé köves, gyökeres. Vasárnap még porzott a pálya, elvben nem lesz saras a Buda, de kitudja:)

freezombi

freezombi

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
Route: budamaraton - tab

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás
Az idén is indulsz?
Ahol akarat van, ott út is van... Hajrá Csömör!!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

Persze csak akkor pörög, ha nem esik.
Ellenkezõ esetben a skarabeus sírva könyörög hozzád, csak áruld el neki, hol lehet ilyen frankó galacsinokat gyûjteni...
Remember 2006!
Persze ez nem teremsport...! :) :D :)

azért a 2006-os év elég kemény-ke volt esõileg:D de igaz, akkor semmi nem pörög, csak ragad:D

freezombi

freezombi

vendég

• fórumtag
  • 118 hozzászólás
a minap jött velem szembe a HHH-n egy csiklókroszz géppel egy fószer, szóval nem lehetetlen. Szó ami szó én is mentem már a mátrán trekkingel is de azért montival nagyobb flash :)

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

nekem ez lesz 3. szeretem ezt a versenyt, elég technikás a pálya, az elején ha nem indulsz elõlrõl amikor beszûkül a pálya az erdõbe felvezetõ úton álni fogsz 1 darabig(mint tavaly én, és sokan mások)...nemtudom mennyire ismered az egészet, énsem odavalósi vagyok, a HHH t csak a verseny idejére látom sajnos, de gyorsan emlékeimbõl fölvázolom neked...indulás 1 nagy füves vitorlázó repülõtér, párszáz méter után vissza ford, és szûkül folyamatosan utána, amíg fölérünk az erdõ széléhez, addig füves, onnantól az erdõben gyokeres és elég köves és emelkedik...1 részén utána hullámvasutazunk, aszfalilag nagyon gyengusz nagyon kevés van benne, de nemis arról kell szólnia:)...a végén van 1 elég kemény erdei emelkedõ vagyis nekem komoly volt...am elég pörgõs pálya, de a bringaválasztásodban való segítséget olyanra bízom akik napmint nap azon a pályán tudnak edzeni! jó felkészülést!:)

Persze csak akkor pörög, ha nem esik.
Ellenkezõ esetben a skarabeus sírva könyörög hozzád, csak áruld el neki, hol lehet ilyen frankó galacsinokat gyûjteni...
Remember 2006!
Persze ez nem teremsport...! :) :D :)

tolli

tolli

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
  • LocationZalaegerszeg, Hungary
Köszönöm szépen az információt, ez alapján egyértelmû a monti...