Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Buda Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
942 hozzászólás a témában

grizzlygeza

grizzlygeza

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Szia! Nagyon jók a képek!
Bár magamat nem, de a párom unokatesóját és gyermekét ill. a csapattársamat megtaláltam!

Feltennéd ide hogy letölthessük! Vagy ha így nem akkor elárulnád hogy lehet a képekhez jutni!

19, 20 187-rõl lenne lenne szó!

Üdv: Laci

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

szerintem a szervezõk összekeverték a hátrány és versenyidõ cellákat, valeszeg így kerülhetett az 557-s fenomén idejéhez az 56p

Erre nem is gondoltam, de valószínû, hogy így történt.

Miért, az számított volna? Úgy, hogy az összes komolyabb Versenyzõ a 2 körösre ment ki? Az én szememben ez a 6. hely többet ér, grat!

Csapattársam 2 kört akart menni, de valami baja történt (mondta, de már nem emlékszem) és így kiállt 1 kör után. Ezért kapott egy ezüstérmet. :)

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Miért, az számított volna? Úgy, hogy az összes komolyabb Versenyzõ a 2 körösre ment ki? Az én szememben ez a 6. hely többet ér, grat!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
noh végre én is gép közelébe jutottam :)
Idén középtávon indultam, így az elsõ kört nem annyira nyomtam meg, sok csaj el is ment mellettem, de spóroltam az erõmmel 2. körre, amit jól tettem. a második körön már nem volt szerencsére tolakodás, így tudtam menni a saját ritmusomban. A lefelék szétrázták a karom, ami már eléggé fájt az utolsó pár km-en. Utolsó elõtti felfelén egy bringás szurkolt fel,amit utólag köszönök is neki.A végeredmény 6. hely felnõtt nõk között, 175 átlag és 196 max pulzus. 2 óra 50 perc, és
Mehettem volna jobban is, de idén ennyire voltam elég erõlétileg. S a vicc a végére ha 1 kört mentem volna 3, lettem volna....

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Köszi mindenkinek, elsõ versenyem volt, jó volt a hangulat, elégedett vagyok az eredményemmel és megtaláltam magamat fotókon :D:D kell ennél több?

már nemcsak airsoft játékon hanem maratonon is összefuthatunk? :D
gratula a teljesítéshez

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Igen, elég gyanús az eredmény. Vagy felfedezték az ország egyik legnagyobb nõi tehetségét vagy ez az eredmény nem a valóság.

Volt bõven erdõ is. Csak ott gondolom nem lett volna egyszerû fotózni, mert elég keskeny volt a nyom és sûrû az erdõ.

Elõre elmondták itt, hogy ennyi lesz.

szerintem a szervezõk összekeverték a hátrány és versenyidõ cellákat, valeszeg így kerülhetett az 557-s fenomén idejéhez az 56p
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hát ez nem az én versenyem volt. Bemelegítettem, odaálltam a rajthoz. Elrajtoltunk, és akkor vettem észre, hogy lapos a hátsó. Kiálltam, mert nem sok értelmét láttam 3-4 perc hátránnyal a többiek után sprintelni(fõleg, hogy nem volt nálam sem pótbelsõ, sõt, még gumileszedõ, vagy pumpa sem, mondván: 20 kilire minek?). Szóval vettem egy belsõt a rajt-cél területen, kicseréltem, aztán 6.-nak kimentem egy második kört tekerni, hogy legyen is valami értelme annak, hogy ott vagyok. Így legalább készültek rólam fotók! :D 8.-ként értem volna be a célba egy 53 perces második körrel, de nem haladtam át a célvonalon, mert akkor mehetett volna a magyarázkodás. :D
A pályakijelölés nagyon rossz volt. Persze a ping pong asztalhoz felvezetõ emelkedõ végig ki volt szalagozva... -.-' máshol meg 400 méterenként egy fára felakasztott szalag...
Élveztem ezt a második kört. Szerintem élvezetesebb, mint az elsõ.

Most, hogy már kétszer mentem egy elsõ kört, és most egy második kört, lehet, hogy jövõre megyek egy "hosszútávot". Ha nem lennék megfázva, meg nem kaptam volna defektet, most is kimentem volna a második körre, de hát ez van...

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Miért a 42 km, olyan elrettentõ? :-)

Dehogy, középtávon szoktam indulni, ahhoz képest nem sok (bükkre meg hosszúra neveztem :) ), viszont kajaügyileg most nem álltam a helyzet magaslatán, meg a hátsó tárcsafékem is az utolsó lejtõn elég érdekes rezonáló hangot kezdett adni. Viszont azt hittem, hogy ha a "hosszú táv" csak 42 km akkor szinte mindenki azon megy, ehhez képest a nagy többség egy kört ment.

Nekem az elsõ kör nem jött be, rengeteg olyan rész volt, ahol nagyon sokan tolták és a szûkös ösvényeken nem lehetett elõzni. Ha egyedül teker az ember, akkor jó pálya, de így tömegben gáz volt szerintem. Nekem ez volt az elsõ Buda maratonom, de úgy érzem maradok a top maraton sorozat versenyeinél inkább.

Kimura

Kimura

vendég

• fórumtag
  • 108 hozzászólás
Köszi mindenkinek, elsõ versenyem volt, jó volt a hangulat, elégedett vagyok az eredményemmel és megtaláltam magamat fotókon :D:D kell ennél több?

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Sziasztok!
Feltöltõdtek a képeim: www.x-iont.hu
Az erdõben fotóztam az 1. lefelén, ezen kívül
az egynyomos mászás végén sikerült még 1x megörökítenem a mezõny 2. felét.
Gratula a teljesítõknek!
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

Merkapt

Merkapt

vendég

• fórumtag
  • 111 hozzászólás

Ez vicc komolyan mondom, ha ezt tudom, akkor nekivágok a 2. körnek is.

Miért a 42 km, olyan elrettentõ? :-)
www.merkaptse.hu
www.underworldkupa.hu
Ugyanez a Facebookon: Merkapt SE és Underworld Kupa

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Csak Nekem,köszi szépen!!!:)

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Lehet, hogy nem lesznek fent. Nem nagyon lesz rá idõm.

Gyorsan kettõ:
2010_0501_150206.jpg
2010_0501_150220.jpg

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás

Pár kép

Szia Kocsi!
Az utolsó emberkék közül én kérdeztem a verseny vége felé,hogy hol találhatóak majd a képek...
amiket akkor löttél nem lesznek fent?
Köszi,csáó!

kocsi

kocsi

vendég

• fórumtag
  • 180 hozzászólás
Pár kép

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Andrissal mi történt? A elõször feljöttetek a Virágos-nyeregre, akkor még egész elöl volt, de nem jött a második körre.
Elfáradt?:D

húzós hét volt, csütörtök-pénteken is már fáradtnak éreztem magam, nehezek voltak a lábaim.
ez szombatra sem változott. nagyon nem esett jól az elsõ karika sem, annak nem láttam értelmét, hogy sötétedésre érjek be a második körrõl.
"majd legközelebb" - ugye mindig ezt mondjuk :)

az elsõ kör végén - illetve még máshol is, de ilyenkor nem látok, nem hallok - asszem kiabáltak nekem, köszi a szurkolást! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Én szeretném megkérni az 557-es rajtszámú hölgyet, hogy õ is próbálja meg rendbe tenni a versenyeredménye körül a véleményem szerint kialakult furcsa helyzetet.
A hobby nõi abszolút elsõ helye 56:45min elég furcsa. Fõleg úgy, hogy már az elején sehol nem volt.

Buda Maraton 2010 - budamaraton.rudolfje.fotoalbum.hu

A mellette haladó pasik 1h:48:26-ot tekertek.

Segítségét elõre is köszönöm.

Igen, elég gyanús az eredmény. Vagy felfedezték az ország egyik legnagyobb nõi tehetségét vagy ez az eredmény nem a valóság.

kicsit olyan legelõhangulat uralkodik a képeken
mindenki egyirányba izzad egy kikurt nagy mezõn...többször.

Volt bõven erdõ is. Csak ott gondolom nem lett volna egyszerû fotózni, mert elég keskeny volt a nyom és sûrû az erdõ.

Ez vicc komolyan mondom, ha ezt tudom, akkor nekivágok a 2. körnek is.

Elõre elmondták itt, hogy ennyi lesz.

A sebesség mindent megold.

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás
Én szeretném megkérni az 557-es rajtszámú hölgyet, hogy õ is próbálja meg rendbe tenni a versenyeredménye körül a véleményem szerint kialakult furcsa helyzetet.
A hobby nõi abszolút elsõ helye 56:45min elég furcsa. Fõleg úgy, hogy már az elején sehol nem volt.

Buda Maraton 2010 - budamaraton.rudolfje.fotoalbum.hu

A mellette haladó pasik 1h:48:26-ot tekertek.

Segítségét elõre is köszönöm.

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás
Keresem a szüleit annak a Virág nevû, vörös hajú, nagyon helyes kislánynak, akivel Anna lányom összebarátkozott, amíg én letekertem a maratont, és aki a gyerekfutamban IV. kategóriában igazságtalanul lett második helyett harmadik helyezett.
Nyilván rendezõk is sokan olvassátok a fórumot, kérlek titeket, a gyerekversenyeken figyeljetek rá, hogy ne történhessen meg, ami ma megtörtént a kislányommal. Nagyon nagy köszönet azoknak a segítõkész rendezõ lányoknak (az egyiket valamilyen Ancsának hívták), akik segítettek helyretenni a dolgot.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
kicsit olyan legelõhangulat uralkodik a képeken
mindenki egyirányba izzad egy kikurt nagy mezõn...többször.