Én nem vagyok a rendezõk pártján de azért azt említsük meg hogy a feljebb vázolt helyzet ellenére, tök jól meg volt minden szervezve. Én úgy láttam zsírozottan ment a jelentkeztetés, pontos volt a rajt, a pálya sajnos adja a tumultust. Két frissítõ volt a röviden, bár mondjuk a másodiknak az értelmét nem láttam, azt én inkábba acélba raktam volna. Ja és a cél na az milyen cool módon ki volt építve le a kalappal.
No akkor, újra, a teljes képet

.
Szóval szerintem is jól volt megrendezve, ezt azért kiemelném.
A javitandó pontokat azért emeltem ki, mert sajnos pont ezeket jegyzi meg az ember, sajnos ilyen az emberi természet: a kellemetlen dolgok jobban megragadnak. Mint a nátha, annak aki ennyi várás miatt a héten lebetegedik és nem kap rendes fizut. Máskor meg mosás nélkül megy haza, dühöng a kocsi bepiszkolása (kitisztitása?) miatt, aztán a Buda marcit majd nextájm meggondolja. Ha már van 5 ilyen ember 500-ból, akkor megérte volna valamit csinálni (tea, kompresszor, mindkettõ), mert annyi bevétel esik ki.
Ráadásul ezek olyan apróságok, melyeket nem lehet letudni avval hogy nem figyelt oda a szervezõ: csináljon egy listát a feladatokról és kivitelezze azokat.
Azért is irtam hogy a háromból 1 kompresszor nem mûködött, mert ha nem romlott el, apróság helyre tenni, ezt hagy ne a versenyzõnek kelljen tennie mert feltartja a sort. Ha viszont elromlott, akkor ha nincs elég csap vagy viz, akkor tessék egy pótkompresszort kitenni. Ez tényleg nem nagy összeg.
A tea hátterét nem ismerem, de hagy számoljunk: 1 nagy kondér egy sima rezsóval nem nagy ügy, amiben mondjuk elfér 10 liter amit frissen lehet fõzni óránként, tea pár ezer forint, nem kell ide angol Darjeeling. Poharanként 2 deci, vagyis egy kedves (hostess?) hölgy egy 2 literes thermosszal 10 embert ki tud szolgálni. Amúgy is olyan lassú tempóban halad a sor, hogy a thermosz feltöltése 10 percenként történhet és evvel a 100 fõs sort ki lehet szolgálni 1 órán belül, a következõ 50-el amelyik közben összegyûlt másfél óra alatt. Utána lehet pihizni, trécselni egy órácskát vagy telefonszámot cserélni, majd megint ugyanez. Lám 300 boldog bringás aki megjegyzi e kedvességet, ráadásul nem tudom elképzelni hogy valamelyik olcsó teamárka ne tudna egy 300 fõnek ilyen kellemes meglepetést ingyen nyújtani, ha a csini hostess sapiján ott a logó. Ezt hivják szponzorálásnak. Ha meg nem éri meg még azt a pár hivást sem, akkor biztos van olyan önkéntes szingli leányzó aki ennyi machó pasi miatt szivesen megismerkedik 300 (mint a filmben) legénnyel a helyett hogy otthon a diványt nyomná vagy a plazában kajálná a mekkit.
A sör tényleg finom volt, de elsõ kérdésem az volt hogy van e tea valahol, persze kiröhögtek

.