Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fékpofa, betét

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
677 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
hmm, szimpi a szürke RW2 és cserélhetõs 2000 ft-ért...nagyon faxa!!:D:D lehet hogy a közeljövõben be is szerzek 1 ilyet...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
elvileg jónak kell lennie...:)

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
ez nagy igasság az avid tényleg jobb olcsobb de csak ezért nem volt kedvem pestre menni és mire meghoznák ujra tél lenne viszont sürgös volt a csere:( apropo a cserélhetö betétek mind egy szabvány tehát mitom én shimano házba jó avid betét?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
háromszínû BBB eddig jól megyeget itt a haveri körben, de az Avid olcsóbb jóval...sztem Avid

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
http://ebike.hu/term...z/fekpofa-v-fek

melyik szimpi?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
nah mind1 nem találtam a választ a kérdésemre szóval újra felteszem...2005-ös deore fékemben egy esõs kerekezés után elkopott a fékpofám teljesen...és hogy milyet vegyek bele?a gyárit ne?2000 ft körül gondolkodok mert csak hátra kell!(elöl tárcsa van)valaki tudna ajánlani nekem?kösze pápá

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
hi most kezdtem el nyüstölni egy bbb veel stop háromszinü fékpofát,eddig nagyon jók a tapasztalatok még a multkori kis hóban vizessen,majd utánna a sárban is jol fogot kopni se naon kopot eddig tetszik remélem nem utálom meg. esetleg vki használt már ilyet?

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
V-fék:
Létezik és kapható kis hazánkban Kool Stop fékpofa, ami cserélhetõ betétes rendszerû? Ha igen, akkor a betét jó az RW2-höz?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a legkeményebb az arany, a közepes a zöld, a verseny atompuha meg a piros.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
"A mountain-bike színtereken, köszönhetõen a többszörös aranyérmes Steve Peat-nek, a downhill kategóriában, az EBC vezeti az ellátást és gyártást a féktárcsák és betétek terén. Olyan neves kerékpár építõknek szállít mint: Cannonade, Hayes, Hope Technology, Magura, Avid, Shimano, csak hogy néhányat említsünk."

ezekszerint a gyári drága betétek ebc-k
a zöld a fémes, a piros pedig a gyantás ugye?

http://www.ebcbrakes.hu/

zsbacsi

zsbacsi

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 287 hozzászólás
Szervusztok!

Kérdésem, hogy ti milyen fékpofát ajánlotok, SUN Ditch Witch felnihez?
Elsõ körben, mivel ez a felni egy most épülõ bringában lesz, és még nem vettem féket, így kérdés hogy vajon a gyári Shimano vagy az Avid fékpofák fognak-e jobban a felnin..?
Amugy ha bárkinek van vmi tapasztalata milyen márkájú pofa fogott nagyon jól, és melyik nagyon gyatrán (ezzel a felnivel), azt is szivesen olvasnám.

köszi a segitséget

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Kool stop fékpofákat(V-fék) Pesten olcsón?

Nincsen. :D Ellenben kint 5-6 € / pár, szóval én decemberben nyomok még1 rendelést 1-2 cuccra, ha érdekel, be lehet szállni. (privit ide)
(mellesleg = a legjobb...szóval jó döntés :) )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

de mi a pontos márkája ill neve ennek az überfranko pofának?

zoggie 3 színû fékbetét... passz... barna-zöld-fekete, ennyi...
(Biker kft...)
"Egyebet nemtudok mondani... Kérem kapcsolja ki!"
:D:D

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
de mi a pontos márkája ill neve ennek az überfranko pofának?

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Jaa, azt hittem irónia a legendás pofáról.:)

Nem, nem...! Élõ és igaz a dolog...! ;) :D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Jaa, azt hittem irónia a legendás pofáról.:)

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

És mi ez a csodapofa?:)
CSak megkérdeztem hátha van vhol olcsóbban mint az átlag. Azért is érdekelne, mert elég sok pofár próbáltam már(Bike+,Ritchey,Shimano,Avid), de ezt még nem. Itt az ideje.

Figye, mondom, volt már több név alatt, Zoogie-ban biztos van ilyen (Biker kft. - ha nem vágnák a boltban mi van) és ha jól emlékszek, asszem 1000Ft alatt van az tuti.
Amugy author-ban van hasonló, de az puhább, és narancssárga barna helyett... Én nagyon tudom ajánlani. Van egy srác, több mint egy éve rakta be, és még feléig sem kopott le! (De a felni sem) A felhasználáshoz annyit, hogy egy cyclocross gépben van, és versenyzik is vele, télen meg ugyebár van gány rendesen, nyáron pedig országúton használja... Nálunk a V-fékes versenyzõk 70%-a minimum aki ilyet használ már...

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
És mi ez a csodapofa?:)
CSak megkérdeztem hátha van vhol olcsóbban mint az átlag. Azért is érdekelne, mert elég sok pofát próbáltam már(Bike+,Ritchey,Shimano,Jagwire,Avid,noname), de ezt még nem. Itt az ideje.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás
Van egy k..va jó fékbetét, szinte hihetetlen, nem eszi a felnit, és nem is kopik olyan gyorsan mint bármi más...
Van több fajtába 3színû, asszem szürke-fekete-barna... (Zoogie-ba biztos van ilyen)
ja, és rohadt vastag ráadául...

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Kool stop fékpofákat(V-fék) Pesten olcsón?