Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fékpofa, betét

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
677 hozzászólás a témában

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás

Sziasztok.

Tanacsot szeretnek kerni. Az STX-RC fekeimben (csapos fekpofat fogad) csereerett a fekpofa. Az erdekelne, hogy lehet-e meg kapni ertelmes fekpofakat csapos kivitelben, vagy inkabb szerezzek be uj fekeket...

Balint

corratec-nek láttam formatervezett meg minden fütyümütyü csapos pofáit.tesoméba azvan régi 200-as canti fékekkel ugy fog hogy az fajin!!

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

csiszi101

csiszi101

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!Tudna nekem valaki segíteni régebbi GRIMECA(fehér)fékhez,fékbetétet hol lehet venni?Elõre is köszönöm!akoscsiszar@freemail.hu

Ozy

Ozy

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás

nézz ott körül jobban van ott bringa fékbetét is
lesz egy katalog pdf, ki tudod keresni hogy gyártanak e hozzá

Oks. Köszi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

bikertigger a carobike-kal már beszéltem
de ök azt mondják hogy még nem irt vissza a hope, de megrendelték ez kb már 2 hónapja tart:S
az utobbi link meg egy motrtárcsafékekkel foglalkozo oldal, ök szerinted tudnak ilyen betétet ?

nézz ott körül jobban van ott bringa fékbetét is
lesz egy katalog pdf, ki tudod keresni hogy gyártanak e hozzá
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Vili

Vili

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Próbálta már valaki, hogy meddig lehet koptatni egy nem fémházas v-fék betétet? Már ott tartok, hogy nincs minta a betéten és át lehet látni a 2 kis lyukon, még fog csak nagyon hajlik a betét. :)

Hát, én volt hogy addig használta, hogy a fémig lekopott, és elkezdett csúnya karistoló hangja lenni :D asszem az már nem egészséges...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha ez az http://www.chainreac...spx?ModelID=445
akkor náluk van

Ozy

Ozy

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
bikertigger a carobike-kal már beszéltem
de ök azt mondják hogy még nem irt vissza a hope, de megrendelték ez kb már 2 hónapja tart:S
az utobbi link meg egy motrtárcsafékekkel foglalkozo oldal, ök szerinted tudnak ilyen betétet ?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Próbálta már valaki, hogy meddig lehet koptatni egy nem fémházas v-fék betétet? Már ott tartok, hogy nincs minta a betéten és át lehet látni a 2 kis lyukon, még fog csak nagyon hajlik a betét. :)

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Sziasztok! Nekem 1 lyan kérdésem lenne, hogy Hope enduro m4 es hidraulikus t-fékhez nem tudtok-e fékbetétet, mert már szinte mnden kerékpárboltbn voltam és nem voltsehol, ez még egy régebbi modell, nem festett a munkahenget hanem polir aluminium.
Elörre köszi a segitéget!

http://www.care-o-bike.hu/

http://www.ebcbrakes.hu/
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Ozy

Ozy

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Sziasztok! Nekem 1 lyan kérdésem lenne, hogy Hope enduro m4 es hidraulikus t-fékhez nem tudtok-e fékbetétet, mert már szinte mnden kerékpárboltbn voltam és nem voltsehol, ez még egy régebbi modell, nem festett a munkahenget hanem polir aluminium.
Elörre köszi a segitéget!

Vili

Vili

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás

Van egy k..va jó fékbetét, szinte hihetetlen, nem eszi a felnit, és nem is kopik olyan gyorsan mint bármi más...
Van több fajtába 3színû, asszem szürke-fekete-barna... (Zoogie-ba biztos van ilyen)
ja, és rohadt vastag ráadául...

Nem tudom arra gondolsz-e, de van az Acornak egy fékpofája, van szürkében és pirosban, jó vastag és baszottul jól fog. Nekem v-fékhez az volt a legjobb fékpofám, jobban fog mint a Ritchey Cool Stop és minden amit próbáltam.
És olcsó is. Maliéknál szokik lenni.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
Sziasztok.

Tanacsot szeretnek kerni. Az STX-RC fekeimben (csapos fekpofat fogad) csereerett a fekpofa. Az erdekelne, hogy lehet-e meg kapni ertelmes fekpofakat csapos kivitelben, vagy inkabb szerezzek be uj fekeket...

Balint

J.LACI

J.LACI

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás
Shimano Deore LX tárcsafékem van, olaj került rá , mit csináljak(beivodott?)? Nem fog olyan jol mint régen. Amikor majdnem megállok akkor nyikorog, de nem fogja meg a kerekeket , hanem lassan megáll a gép.. Gyanta alapu betét van benne? Ki lehet égetni, jo lesz az még ?
Mitõl van az , hogy az elsõ keréknél sercegõ , ciripelõ hangot ad a fék körül..A fék jol van beállitva , állványon megtekerve a kereket nem ér hozzá és hang sincs..
Elöre is köszi..

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

Sziasztok .
Segítségeteket kérném .Nekem egy Merida Matts Sport 100 V-fékes bringám van nagyon bírom a gépet de a fék vagy talán csak a fékbetétek okoznak gondot , mert ha hosszabb lejtõn jövök lefelé és húzom neki pár másodpercig aránylag rövid fékezés után elég hülye hangja van / fõleg az elsõ féknek / és nem is fog igazán . Ha valaki tudna segíteni , hogy milyen márkájú fékpofát vagy esetleg cserélhetõ betétes féket vegyek , hogy megszûnjön ez a problémám .
Elõre is köszi a segítséget .

Hi!

Szerintem itt arról van szó, hogy túlhevülnek a fékpofák meg a felni és azért ad ki ilyen hülye hangot. Nekem shimano canti fék meg shimano m-system fékpofa ugyanezt csinálja hosszabb fékezésre. Utána meg azért szûnik meg mert visszahül.

Ozy

Ozy

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
köszi! Megkérdezem, jo lenne ha lenne mert ezzel a problémával szenvedk már hetek óta:S

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
szia

õket kérdezd meg, hátha nekik van:
http://www.freeweb.h...-bike/index.htm

Ozy

Ozy

vendég

• fórumtag
  • 19 hozzászólás
Hali! Nekem egy olyan gondom lenne, hogy van egy Hope enduro 4-es fékem még a régi, az ameik nem festett csak simán polirozott aluminium, nah ehhez kellene nekem egy fékpofa szett, de sehol nem lelek ilyet, voltam már a probike-ban a speedway-ben a Gyapinál... de nem volt sehol, segitsetek léci, hol lehet ilyet kapni szerezni???
Elörre is kösz

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Milyen tárcsát használsz hozzá, ha nem hayes-t akkor az is okozhatja (xt tárcsa bbb betét nálam is üvöltött) vagy lehet még az, hogy ferdén kopott be a betét.

A sebesség mindent megold.

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 hozzászólás
hat ha beolajozod nyikorogni tuti nem fog, bar a fekhatas se lesz inpozans :)

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Monolit

Monolit

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

A Hayes MX-2-es fékembe elõre-hátra BBB fékbetétet (BBS-47) raktam, és kb 1 hónap után mindkettõ elkezdett veszettül nyikorogni. Hogyan tudom a nyikorgást megszüntetni?