Sziasztok!
Jó minőségű, olcsóbb árfekvésű pofákat szeretnék canti fékbe. Tippeket írjatok nekem, plíííz! :9
Sziasztok!
Jó minőségű, olcsóbb árfekvésű pofákat szeretnék canti fékbe. Tippeket írjatok nekem, plíííz! :9
Egyelőre annyit találtam atpikban, hogyha puha, tűrhetően fogó pofát keresek, keressek kool-stopot. Ebből nem tudom, H5 vagy C1 duál keverékes ajánlott?
Nem érdekel különösebben milyen gyorsan kopik vagy hogy nem túl olcsó, teli a hócipőm azzal hogy még a merida acs is eszi a felnit, és ettől kímélőbbet nem találtam (igaz, ez faszán fog és jól tisztul). Aszfaltos gépre kell, közepes öntisztulás megfelel már. Nézem milyen alap tárcsával adnak pár gépet, de Bemmex/Merida/Trek is ugyanazt használja, és ha úgy látom szopórollerre száll fel az ember azokkal a fékekkel; vagy egyből avidra csere, vagy sűrű véfék pofa cserégetés - utóbbira szavok akkor.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Esetleg valaki tud ajánlani egy boltot akiktől lehetne szerezni. Én csak külföldi boltokban találtam, de két pár betétért nem éri meg a kintről rendelés.
holnap megkérdem van e nagykerben, és 2-3 nap alatt itt van.
Esetleg valaki tud ajánlani egy boltot akiktől lehetne szerezni. Én csak külföldi boltokban találtam, de két pár betétért nem éri meg a kintről rendelés.
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül magyar boltot, ahol kapni Magura type 6.1-es betétet.
http://i.tfcdn.com/i...6QA*/fvUG-v8A.B
Van a BBB-nek is ehhez a fékhez valója, de szerintem az sokkal gyengébben fog. Legalábbis nálam. Elöl 180-as Magura tárcsa + BBB betét, hátul 180-as XT tárcsa Magura type 6.1-es betétekkel. Nem tudom minek köszönhető, de a hátsó fékem az elsőhöz képest érzésre +30%. Tárcsa és tárcsa között is van különbség, de nem hiszem hogy ennyi. Elöl hátul Magura Louise van.
Szerintetek?
magurába nem jó a bbb betét, ennyi. tán túl kemény, de ez csak tipp.
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül magyar boltot, ahol kapni Magura type 6.1-es betétet.
http://i.tfcdn.com/i...6QA*/fvUG-v8A.B
Van a BBB-nek is ehhez a fékhez valója, de szerintem az sokkal gyengébben fog. Legalábbis nálam. Elöl 180-as Magura tárcsa + BBB betét, hátul 180-as XT tárcsa Magura type 6.1-es betétekkel. Nem tudom minek köszönhető, de a hátsó fékem az elsőhöz képest érzésre +30%. Tárcsa és tárcsa között is van különbség, de nem hiszem hogy ennyi. Elöl hátul Magura Louise van.
Szerintetek?
Haverék Zoggie-val járnak, olcsó és hibátlanul fog. .
És a Shimanohoz képest meddig tart?
(Érdekes kérdés, hogy milyen alternatív gyártótól érdemes választani,mert a Swisstop pl. árengedménnyel is piszok drága. persze lehet, hogy sokáig tart - ez lenne az elvárható - de akkor meg a tárcsa kopik?)
Sziasztok!
Formula R1 fékhez gyári fékpofát (4 féle létezik) hol lehet beszerezni határon belül vagy kívül mindegy.
melux nyíregyháza a forgalmazó
de bármelyik normális kerékpárbolt beszerzi tőlük neked
Sziasztok!
Formula R1 fékhez gyári fékpofát (4 féle létezik) hol lehet beszerezni határon belül vagy kívül mindegy.
Sziasztok!
Magura Julie fékbe szeretnék fékbetéteket venni. Az egyik boltban van négy gyártótól is, a2Z, Acor, BBB és Zoggie, 1600-3500-ig tartó árszinten. Mi a különbség köztük? Vagy mind egyforma, vegyem a legolcsóbbat?
acor és zoggie a gagyi kategória, bbb nekem nem volt jó magurába, (szerintme megyon kemény anyag) az a2z a magurához hasonló "fékérzetű" shimanóba teljesen jó.
Haverék Zoggie-val járnak, olcsó és hibátlanul fog. Amúgy, nem sok a különbség.
Sziasztok!
Magura Julie fékbe szeretnék fékbetéteket venni. Az egyik boltban van négy gyártótól is, a2Z, Acor, BBB és Zoggie, 1600-3500-ig tartó árszinten. Mi a különbség köztük? Vagy mind egyforma, vegyem a legolcsóbbat?
http://ebike.hu/term...fek/?r[0]=15188
Jó tudni miket ki nem bír a fék. A Hayes stroker trail-el nekem a Hayes V7 tárcsa lamellái nagyon enyhén színeződtek, barnultak (a fékfelülethez közel). Az icetech tárcsa sem semleges színű, de közel sem néz ki úgy.
nekem meg barnára/lilára vannak égve a tárcsáim évek óta és semmi bajuk.
a csak most lecserélt stoker traileket mariborban annyira megsütöttem, hogy a tengelyektől kb 15-15 centire lehetett egyáltalán hozzáérni a teló lábához/láncvillához, aztán semmi bajuk nem lett tőle. kicsit fel kellett csiszolni a kiüvegesedett betéteket és kész.
Korábban olyan helyen laktam, ahol egy kilométeres szakaszon ha pillanatra elengedtem volna a féket, akkor 50-60-70-halál. Itt váltogattam első/hátsóval 5-10 másodpercenként. Egy rövid szakaszon mindkét féket tépni kellett, különben fejre is álltam volna. Még itt sem égettem meg a féket. Terepen nem szeretem a nagyon meredek részeket, nem is fékezem sokat (főleg nem folyamatosan), össze sem lehet hasonlítani azzal, amit egy mondattal előbb írtam. Nyáron az osztrák magashegyekbe készülök, meglátjuk kijön-e az icetech előnye.