ebben az esetben is a fékhatás a fékpofa anyagától függ, így a kérdés az, hogy milyen "fékbetétet" teszel bele!Mennyivel kopósabb a piros Ritchey, mint az akármilyenszinü B+???
Javul-e a fékhatás, ha fémházas, cserélhetõ pofásra váltok?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Fékpofa, betét
Started by
country
, 2002. February 21. 21:15
Posted 2005. July 11. - 10:23
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. July 10. - 11:57
Ki ez a gyapi és melyik boltban dolgozik?
gyapi a mester , és Budapesten a Török utcában találod + .
(Margit híd budai hídfõjénél leszállsz a 4-6 villamosról, és besétálsz abba az utcába aminek a sarkán a Bem mozi van. Blue Cet a bót neve)
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid...
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg
Posted 2005. July 10. - 09:47
Mennyivel kopósabb a piros Ritchey, mint az akármilyenszinü B+???
Posted 2005. July 09. - 06:28
van, jah, sztem ugyanaz, mint régen. Legalább is én most cseréltem rákóczi után- addig sárga volt, most meg piros lett. Igazából nem veszek észre sok különbséget. Talán annyi, mintha ez az egész pofa kicsit lágyabb lenne, s nem csak a szines fele. Mikor állóhelyzetben huzigálom a féket, akkor az egész pofa nyeklik kicsinység. Emiatt cseppet nagyobb nyitás kell/ene/, mer' eddig még b@sztam rendesen belõni, így vernyákol rendesen a városba néha.
Sztem ez a szinezõs dolog csak ilyen trendi f@szság, semmi jelentõsége nincs. A felnim meg az a ~3éves, kemény, tarrtós/teszkós fajta, MACH 210sub vagy mija vész.
erre a pofi továbbra is jó vétel.
Sztem ez a szinezõs dolog csak ilyen trendi f@szság, semmi jelentõsége nincs. A felnim meg az a ~3éves, kemény, tarrtós/teszkós fajta, MACH 210sub vagy mija vész.
erre a pofi továbbra is jó vétel.
Posted 2005. July 07. - 14:58
sziasztok
azt szeretném kérdezni, hogy használ vki b+ fékpofát?
nekem eddig még a régi féle volt (ami volt kék meg tán piros), és meg vagyok vele elégedve, de az a helyzet, hogy elfogyott, így keresem az utódját, szeretném tudni, hogy még ezekben a b+is bízhatok-e...
mondjuk megpróbálni sem egy nagy összeg, de hátha tud vki vmi okosat mondani.
köszönöm!
azt szeretném kérdezni, hogy használ vki b+ fékpofát?
nekem eddig még a régi féle volt (ami volt kék meg tán piros), és meg vagyok vele elégedve, de az a helyzet, hogy elfogyott, így keresem az utódját, szeretném tudni, hogy még ezekben a b+is bízhatok-e...
mondjuk megpróbálni sem egy nagy összeg, de hátha tud vki vmi okosat mondani.
köszönöm!
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. June 16. - 09:02
Posted 2005. June 16. - 08:36
Posted 2005. June 16. - 08:31
Posted 2005. June 16. - 08:30
Ebc zöld fékpofát tárcsafékhez valót hol lehet kapni?
Canyon Spectral 29 AL 5
rasti rusti
Posted 2003. October 07. - 17:18
vendég__*
Posted 2003. October 07. - 17:17
Posted 2003. October 07. - 17:16
Posted 2003. October 07. - 17:12
Posted 2003. October 07. - 17:04
vendég__*
Posted 2003. October 07. - 16:59
nem, bocsi, nem arra gondoltam, lehet, hogy kicsit zavaros volt amit irtam ;D én cartigeset vettem, de v nem canti >( egyébként mi a kül. canti és v között?
Posted 2003. October 07. - 16:50
vendég__*
Posted 2003. October 07. - 16:46
az xtr pofát én is csak ajánlani tom. elõször, megláttam és nem bíztam benne, de nem volt más ezért megvettem. mostmár jol fog, nem visít és a régi kék ritcheyhez képest nem is szemcsésedik annyira, picit keményebbb, de legalább úgy fog. szoval jó..
Posted 2003. October 07. - 16:01
nem csak az a lényeg hogy fog... :
amúgy meg nekem is van egy pár eladó (STX-RC V) fékem ha már itt tartunk ritchex/gyári pofákkal...
amúgy meg nekem is van egy pár eladó (STX-RC V) fékem ha már itt tartunk ritchex/gyári pofákkal...
Posted 2003. October 07. - 15:36
Altus nem jó? ;D Van 1 pár kibontatlan, + 2 pár 1-1 évet használva. De azt csak fékekkel együtt adom!
(Nekem fekete Acor van, és fog.)
(Nekem fekete Acor van, és fog.)
Posted 2003. October 07. - 14:51
hát azért nekem is kopott sajna szombaton a cuccos tehát: ki tud elfekvõben valahol eredeti canti XTR fékpofákat (csapost nem cartridgest... de ha cartridge-l együtt van az is jó lenne)?
minden megoldás érdekel minden mennyiségben...
minden megoldás érdekel minden mennyiségben...