Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Fékpofa, betét

- - - - -

• Please log in to reply
677 replies to this topic

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Probike biztos, de a nagyobb bringaboltokban is tuti. XT esélyesebb.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 posts

üdv !
Pesten hol lehet kapni Jagwire fékbetétet.. sram 9.0-hoz?(xt fékbetét)

Ride Bike-nál (Récseiben) láttam kb 1 hónapja (azóta nem jártam arra, szóval nem tudom, hogy van-e még).

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

tomyoy

tomyoy

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
üdv !
Pesten hol lehet kapni Jagwire fékbetétet.. sram 9.0-hoz?(xt fékbetét)
.:MERIDA Matts SE-MARZOCCHI Boomber MX Comp105c '04-SRAM 9.0 disc-Avid BB7*185-XT-DEORE-MAXXIS 2.1:.

pali kj

pali kj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,505 posts
üdv!

tudna valaki mondani nekem valami jó pofát sram 9.0 hidraulikus fékhez?
a gyári kicsit megsül elég hamar ami lejtõn nem túlzottan jó mértékben szabadítja fel az adrenalint (dh-ra kéne a betét)

jó lenne ha valami helyet is mondanátok ahol lehet kapni

:chin: Két kéz, és csak egy száj... ez a probléma az ivással!

http://tiszatavitekerok.hu/:bell:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
A Koolstop pofák minden felnin baromira jól fognak, viszont meg is kérik rendesen az árát...de tényleg nagyon jók.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Nincs valakinek tapasztalata Rigida XC 420-as felnivel, hogy azon milyen pofák harapnak jól? A mostani Avid RW-2-es pofákkal nem vagyok kibékülve, ha felcsiszolom õket, akkor az elején egész határozottan fognak, aztán egyszer csak leesik a fékerõ egy alap, feltükrösödött pofa szintjére, ami elsõféknél nem az igazi.
Más még ide: Az avid pofák házával kompatibilis a cserélhetõ Ritchey, B+, Shimano, Kool Stop is pl? Vagy még mi?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

meg tudna valaki mondani mi a kulombseg a kulombozo szinu bike positive V-fek pofak kozott mert van piros, kek, es sarga na persze ha van egyaltalan valami kulombseg

Semmi különbség nincs, használtam többet is pedig. Csak könnyebb eladni a színeset, ennyi az egész.

abotika

abotika

vendég

• fórumtag
  • 120 posts
nehogy Jagwire kerámiás pofát vegyetek. Az én mavicemmel nyikorog csikorog és semmi adagolhatóság! Ennél minden jobb!

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
a félfémesé

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Nekem melyik fékpofa kell ha a gyári jó fékerõt szeretném elérni a mag-ban: fémes vagy fél-fémes. Mind a kettõ van az xfa*tor lapján. Melyiknek nagyobb az "ereje".

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

meg tudna valaki mondani mi a kulombseg a kulombozo szinu bike positive V-fek pofak kozott mert van piros, kek, es sarga na persze ha van egyaltalan valami kulombseg

A gumi puhasága a különbség

kék, fekete = kemély (gyengébb fékrõ, hosszabb élet)
piros, sárga = puha (nagyobb fékerõ, csekélyebb élettartam)

zolikahhhh

zolikahhhh

újonc

• fórumtag
  • 1 posts

Baalna

Baalna

vendég

• fórumtag
  • 58 posts

na most akkor talán választ kapok a kérdésemre, pár nap után ... :D én LX-be akarok betétet, ha van jobb a gyárinál, mert még az eredeti van benne, és annyira nem vagyok megelégedve. mit ajánlotok?

Én avid betétet használok, és szerintem jó.

dave862

dave862

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

mondjuk azt sem jó gyári pofával használni, rögtön puhábbat érdemes bele venni.

na most akkor talán választ kapok a kérdésemre, pár nap után ... :D én LX-be akarok betétet, ha van jobb a gyárinál, mert még az eredeti van benne, és annyira nem vagyok megelégedve. mit ajánlotok?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
hayesbõl nekem eddig egyértelmüen a gyári jött be, nem hiába az kerül a legtöbbe.
shimano utálat:D:D aranyos, aszittem már kiment a divatból. mondjuk azt sem jó gyári pofával használni, rögtön puhábbat érdemes bele venni.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8,749 posts
  • LocationPécs
bbb nem volt tul jó sem magban sem 4es hope ban sem.melegedésre elvesztette az erejét

koolstop még ami meglepõen jó!

ma tettem föl egy uj hayes "V cut" tárcsát,meg hozzá egy goldfren "s4 racing" betét.hát kíváncsi leszek mit tud...

tegnap a szolvákoknak votl goldfren betét,nekik eléggé jól fogott

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
szvsz gyári mag...
fékerõben nincs bajom a zöld ebc-vel csak kcisit zajos.
hátul viszont bbb van és egyszerüen elpusztithatatlan és kafán fog

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Saint nem boltból lenne. De lehet nem is lesz, nem akarok shimanot a bringán. Gyári hayes vagy ebc zöld?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A BBB -t sokan szidjak.

Saint fekre viszont varnod kell, mert a nagykerben nincs, es 2-3 hetet mondtak ra legutobb.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,380 posts
Na akkor most én szorulok segítségre. Van két lehetõségem (sejthetõ melyik a költséghatékonyabb). 1. veszek gyári hayes vagy töld ebc pofát a magba a jelenlegi bbb helyett, amivel nem vagyok megelégedve,mert nagy tempónál nem érzem jónak 2. lecserélem saintre az egészet úgy ahogy van és marad a régi hayes tárcsa (xt kar), itt nemtudom h jó-e a gyári pofa ami van benne és hogy vennem kell-e új adaptert.

Alacsony tempónál nagyon jól teljesít a bbb ezért sem szeretnék új féket venni. Segítsetek. Esetleg valaki összahasonlította a gyári a zöld ebc és a bbb fékpofákat?