hmm, szimpi a szürke RW2 és cserélhetõs 2000 ft-ért...nagyon faxa!!:D lehet hogy a közeljövõben be is szerzek 1 ilyet...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Fékpofa, betét
Indította
country
, 2002. február 21. 21:15
Írta 2007. február 14. - 20:52
Írta 2007. február 14. - 20:40
Írta 2007. február 14. - 20:18
ez nagy igasság az avid tényleg jobb olcsobb de csak ezért nem volt kedvem pestre menni és mire meghoznák ujra tél lenne viszont sürgös volt a csere:( apropo a cserélhetö betétek mind egy szabvány tehát mitom én shimano házba jó avid betét?
Írta 2007. február 14. - 19:38
háromszínû BBB eddig jól megyeget itt a haveri körben, de az Avid olcsóbb jóval...sztem Avid
Írta 2007. február 14. - 18:44
Írta 2007. február 14. - 16:48
nah mind1 nem találtam a választ a kérdésemre szóval újra felteszem...2005-ös deore fékemben egy esõs kerekezés után elkopott a fékpofám teljesen...és hogy milyet vegyek bele?a gyárit ne?2000 ft körül gondolkodok mert csak hátra kell!(elöl tárcsa van)valaki tudna ajánlani nekem?kösze pápá
Írta 2007. február 05. - 01:42
hi most kezdtem el nyüstölni egy bbb veel stop háromszinü fékpofát,eddig nagyon jók a tapasztalatok még a multkori kis hóban vizessen,majd utánna a sárban is jol fogot kopni se naon kopot eddig tetszik remélem nem utálom meg. esetleg vki használt már ilyet?
Írta 2006. december 08. - 18:17
V-fék:
Létezik és kapható kis hazánkban Kool Stop fékpofa, ami cserélhetõ betétes rendszerû? Ha igen, akkor a betét jó az RW2-höz?
Létezik és kapható kis hazánkban Kool Stop fékpofa, ami cserélhetõ betétes rendszerû? Ha igen, akkor a betét jó az RW2-höz?
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2006. december 06. - 11:54
Írta 2006. december 06. - 11:26
"A mountain-bike színtereken, köszönhetõen a többszörös aranyérmes Steve Peat-nek, a downhill kategóriában, az EBC vezeti az ellátást és gyártást a féktárcsák és betétek terén. Olyan neves kerékpár építõknek szállít mint: Cannonade, Hayes, Hope Technology, Magura, Avid, Shimano, csak hogy néhányat említsünk."
ezekszerint a gyári drága betétek ebc-k
a zöld a fémes, a piros pedig a gyantás ugye?
http://www.ebcbrakes.hu/
ezekszerint a gyári drága betétek ebc-k
a zöld a fémes, a piros pedig a gyantás ugye?
http://www.ebcbrakes.hu/
Írta 2006. november 23. - 18:46
Szervusztok!
Kérdésem, hogy ti milyen fékpofát ajánlotok, SUN Ditch Witch felnihez?
Elsõ körben, mivel ez a felni egy most épülõ bringában lesz, és még nem vettem féket, így kérdés hogy vajon a gyári Shimano vagy az Avid fékpofák fognak-e jobban a felnin..?
Amugy ha bárkinek van vmi tapasztalata milyen márkájú pofa fogott nagyon jól, és melyik nagyon gyatrán (ezzel a felnivel), azt is szivesen olvasnám.
köszi a segitséget
Kérdésem, hogy ti milyen fékpofát ajánlotok, SUN Ditch Witch felnihez?
Elsõ körben, mivel ez a felni egy most épülõ bringában lesz, és még nem vettem féket, így kérdés hogy vajon a gyári Shimano vagy az Avid fékpofák fognak-e jobban a felnin..?
Amugy ha bárkinek van vmi tapasztalata milyen márkájú pofa fogott nagyon jól, és melyik nagyon gyatrán (ezzel a felnivel), azt is szivesen olvasnám.
köszi a segitséget
Írta 2006. november 23. - 09:54
Kool stop fékpofákat(V-fék) Pesten olcsón?
Nincsen. Ellenben kint 5-6 € / pár, szóval én decemberben nyomok még1 rendelést 1-2 cuccra, ha érdekel, be lehet szállni. (privit ide)
(mellesleg = a legjobb...szóval jó döntés )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. november 23. - 00:44
de mi a pontos márkája ill neve ennek az überfranko pofának?
zoggie 3 színû fékbetét... passz... barna-zöld-fekete, ennyi...
(Biker kft...)
"Egyebet nemtudok mondani... Kérem kapcsolja ki!"
:D
Írta 2006. november 23. - 00:39
Írta 2006. november 15. - 14:11
Jaa, azt hittem irónia a legendás pofáról.
Nem, nem...! Élõ és igaz a dolog...!
Írta 2006. november 15. - 14:08
Írta 2006. november 15. - 14:04
És mi ez a csodapofa?
CSak megkérdeztem hátha van vhol olcsóbban mint az átlag. Azért is érdekelne, mert elég sok pofár próbáltam már(Bike+,Ritchey,Shimano,Avid), de ezt még nem. Itt az ideje.
Figye, mondom, volt már több név alatt, Zoogie-ban biztos van ilyen (Biker kft. - ha nem vágnák a boltban mi van) és ha jól emlékszek, asszem 1000Ft alatt van az tuti.
Amugy author-ban van hasonló, de az puhább, és narancssárga barna helyett... Én nagyon tudom ajánlani. Van egy srác, több mint egy éve rakta be, és még feléig sem kopott le! (De a felni sem) A felhasználáshoz annyit, hogy egy cyclocross gépben van, és versenyzik is vele, télen meg ugyebár van gány rendesen, nyáron pedig országúton használja... Nálunk a V-fékes versenyzõk 70%-a minimum aki ilyet használ már...
Írta 2006. november 15. - 13:58
És mi ez a csodapofa?
CSak megkérdeztem hátha van vhol olcsóbban mint az átlag. Azért is érdekelne, mert elég sok pofát próbáltam már(Bike+,Ritchey,Shimano,Jagwire,Avid,noname), de ezt még nem. Itt az ideje.
CSak megkérdeztem hátha van vhol olcsóbban mint az átlag. Azért is érdekelne, mert elég sok pofát próbáltam már(Bike+,Ritchey,Shimano,Jagwire,Avid,noname), de ezt még nem. Itt az ideje.
Írta 2006. november 15. - 13:56
Van egy k..va jó fékbetét, szinte hihetetlen, nem eszi a felnit, és nem is kopik olyan gyorsan mint bármi más...
Van több fajtába 3színû, asszem szürke-fekete-barna... (Zoogie-ba biztos van ilyen)
ja, és rohadt vastag ráadául...
Van több fajtába 3színû, asszem szürke-fekete-barna... (Zoogie-ba biztos van ilyen)
ja, és rohadt vastag ráadául...