Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fékpofa, betét

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
677 hozzászólás a témában

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
mi bajod a tektro-val?:D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Egyik ismerõs is arra panaszkodott, hogy régi tektroja jobban fogott, mint az lx.

A sebesség mindent megold.

schnellthomas

schnellthomas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.671 hozzászólás
sziasztok!
Vettem egy LX párhuzamosítós v-féket.Lehetséges hogy túl kemények a gyári fékpofák benne?Kicsit gyengén fog.Persze no para!Lazán meg lehet vele állni vele métereken belül,de zért volt már olyan fékem amivel könnyû volt fejreállni. :)

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
ohh nagyon ekdves tõled!! :D
nos nem a fékkel van bajom azt énis találtam, meg nme clim8 rendszerbe kell pofa...csak hogy valakinek valami tapasztalata van e...mert deoreba tudok venni ilyen pofát és iváncsi vagyok hogy érdemes e....
mégegyszer köszi csak nme foglamaztam érthetõen :D
amugy nekem ez a fék hát nem tûnik olyan hûû woownak...vagy pedig az ? mondjuk a legeygszerûb a legjobb... :)

üdv.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás
hat nem egy elterjedt fek az tuti,
EBC gyart hozza betetet saccra 20 euro koruli aron

http://www.fisherout...ct/BRD2008.html

http://www.wiggle.co...08987&UberCat=0

http://cgi.ebay.co.u...type=osi_widget

Feltöltött kép
Sei, soku Si.

323K13L

323K13L

vendég

• fórumtag
  • 174 hozzászólás
Csõõõõ!!!!

Egy kérdés..õõ...igen...CLIM8 fékbetét ki mit tud róla? mert egyszerûen....semmit nem találtam ezzel a márkával kapcsolatosan...jah de egy 2078ban hazsnálatos lézerpisztolyra hasonlitó tárcsaféket...de semmi egyebet...

páápá

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Nekem egyenesen állnak, mégsincs semmi hangjuk, ezzel a pofával.
Az elõzõ egy Jagwire volt, és hosszabb lejtõn nekem is érdekes hangja lett, aztán utána párat fékeztem, és elmúlt.
A mostani pofával ilyen már nincs.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
2200 ft körül van Tioga fék, amiben cserélhetõ a betét. Tehetsz bele ricsit, vagy akár xt-t is. Ha nem fog jól a mostani féked, érdemes azt is megnézni, hogy a bovdenek, bovdenházak nem rozsdásak-e belül, mert akkor az is csere.

De az is lehet, hogy a fékpofa rosszul van beállítva, és akkor nem kell pénzt áldozni új alkatrészekre.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
ezt ismerem énis de nem ez a baj hanem ha erõsebben húzom a kart akkor mintha reszelõdne a betét...:(

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

valaki segítsen mert megõrülök!ha lejtõzök és húzom a féket rövid idõn belül olyan csiszolódós hangot ad ki ami veszettül idegesítõ:(
már kipróbáltam 3 fajta ilyen gagyibb promax tektro meg vuelta pofát, de mindegyik ilyen!mit ajánlotok?amúgy a fék fog rendesen(deore) de ez a hang nem gyere be nálam...
amúgy a felni alex dm18
köszi elõre is

Szerintem simán rosszul állítottad be a pofát! A sima deore nem paralelogrammás ha jól tudom, ezért úgy állítsd be hogy kicsit ferdén álljon a pofa. Mármint úgy ferdén hogy ha meghúzod a féket elõször csak a pofának az a hegye érjen a felnihez ami fölfelé (vagy nyereg felé) néz. Ez durván fél mmter különbség, vagy annyi sem. Ezt amúgy nem én találtam ki, könyvben olvastan és nálam mûködött is.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
hát nem sivít, de csúnya hangja van nagyon.amit adnak a 05-ös lxhez az már puhább anyagú?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

czpetike

czpetike

törzsvendég

• fórumtag
  • 265 hozzászólás
Csá! A leírásodból azt vettem ki, hogy fékezéskor énekel az abroncsod. Ha igazam van, akkor azt egy puhább betét meg kell hogy oldja.

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
valaki segítsen mert megõrülök!ha lejtõzök és húzom a féket rövid idõn belül olyan csiszolódós hangot ad ki ami veszettül idegesítõ:(
már kipróbáltam 3 fajta ilyen gagyibb promax tektro meg vuelta pofát, de mindegyik ilyen!mit ajánlotok?amúgy a fék fog rendesen(deore) de ez a hang nem gyere be nálam...
amúgy a felni alex dm18
köszi elõre is

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
BR-M535 höz átlag körülményekre milyen betétet ajánlotok?

kodil

kodil

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok .
Segítségeteket kérném .Nekem egy Merida Matts Sport 100 V-fékes bringám van nagyon bírom a gépet de a fék vagy talán csak a fékbetétek okoznak gondot , mert ha hosszabb lejtõn jövök lefelé és húzom neki pár másodpercig aránylag rövid fékezés után elég hülye hangja van / fõleg az elsõ féknek / és nem is fog igazán . Ha valaki tudna segíteni , hogy milyen márkájú fékpofát vagy esetleg cserélhetõ betétes féket vegyek , hogy megszûnjön ez a problémám .
Elõre is köszi a segítséget .

GT_Atee

GT_Atee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.743 hozzászólás

Keresõben rákerestem de gép nem találta, ezért bocs, ha már lett volna téma:

XT v-fék eredeti fékpofa helyett kinek mi vált be cserére ha már XT-é elkopott?

Vegyek bele XT-t, vagy valami más márkát pl Ritchey vagy WTB?

Száraz idõre, nem kerámiásra kell, tehát sima feketében gondolkozom.

Én régen a koolstop citromsárga betétjét használtam xtr fékben az nagyon király volt.
GT-Atee

VaNick

VaNick

vendég

• fórumtag
  • 124 hozzászólás
Keresõben rákerestem de gép nem találta, ezért bocs, ha már lett volna téma:

XT v-fék eredeti fékpofa helyett kinek mi vált be cserére ha már XT-é elkopott?

Vegyek bele XT-t, vagy valami más márkát pl Ritchey vagy WTB?

Száraz idõre, nem kerámiásra kell, tehát sima feketében gondolkozom.
VaNick
---------
2003 GT Zaskar Race & Full XT

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
no én is kérdezek

hayes tárcsa saint hátsó fék milyen betét az ideális?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5.107 hozzászólás
hy all
shimano BRM475 ös madzagosba kéne nekem uj pofa. szerintetek vegyem bele a gyári shimanot vagy 100huffal drágábban a BBB-t?

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
kérdezz bátran az ebike a barátunk.:D