Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szöged a hírös város?!?
Indította
Tyito
, 2003. március 22. 19:32
Írta 2010. október 15. - 14:33
DM cikk a fixi-rõl: Egyszerû, igénytelen, de ütõs - fixiõrület Szegeden | Szeged hírei | Szeged - delmagyar.hu
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Írta 2010. október 13. - 09:34
Írta 2010. október 13. - 06:53
Ha lenne rá pénzem én is építenék egyet csak kicsit kiöregedtem már ebbõl a fixi lázból. De ha látok egyet szinte azonnal beindul az agyam, hogy az enyém milyen színû lenne és milyen agy meg ilyenek.
Kicsit más téma, de tudtok Szeged környékén valami normális távú futóversenyt ajánlani? Ezek a népet megmozgató 3-5km-es futások rövidek nekem, 10-15-félmaratoni távokat nézegetem, a legközelebbi amit találtam az a szentesi gátfutás volt, meg Gyulán van félmaraton tavasszal és ennyi.
Kicsit más téma, de tudtok Szeged környékén valami normális távú futóversenyt ajánlani? Ezek a népet megmozgató 3-5km-es futások rövidek nekem, 10-15-félmaratoni távokat nézegetem, a legközelebbi amit találtam az a szentesi gátfutás volt, meg Gyulán van félmaraton tavasszal és ennyi.
Írta 2010. október 12. - 21:42
neon zölddel találkoztam ma pont. de én nem mertem matatni
hamarosan még eggyel bõvül remélem a szegedi létszám
hamarosan még eggyel bõvül remélem a szegedi létszám
Írta 2010. október 12. - 21:32
Bakker azt a fehér fixit tapogattam körbe a múltkor a Gyógyszerészkar elõtt.. a tulaja ott állt pár méterre a géptõl épp beszélgetett valakivel, gondolom közben engem szúrhatott, mit matatok a gépén. Aztán összeakadt a tekintetünk, amibõl utólag nekem is leesett hogy õ volt a tulaj. Élõben még vadabbul néz ki. Van itt sok fixis, van egy barna Surly, van egy neonzöld-fehér gép is.. egyre többet látni.
Írta 2010. szeptember 27. - 16:29
Lehet, hogy csak nekem új? Szegedi fixis oldal:FIXEGED | The Official Fixeged Blog
Írta 2010. szeptember 20. - 20:10
Critical Mass,, gyülekezõ 18.00-kor a Dóm téren, indulás 19.00. Gyertek minél többen
Írta 2010. szeptember 07. - 11:38
Írta 2010. július 27. - 12:04
megnéztem azok is, és miovel ott jelezte, hogy át lehet kelni, ezért nem volt világos a fényképen látott, mint utóbb kiderült szétszedhetõ fahíd, ami bírja az autót is.a google earthon meg épp úgy fényképéezték, hogy szét vcolt szedve, ezért ijedtem meg.azért kösz a választ!
Írta 2010. július 27. - 11:57
sziasztok! olyantól kérdezném, akinek van csongrádi helyismerete (hátha a szegediek közt van ilyen): csongrádon át lehet-e menni a tiszán? csépa felé mennék,nem a 451 esen, a google maps ugyan jelzi hogy ott van híd, de a mûholdas képen egy ilyen nemtudommi van, mintha a hidat ellepné a víp, pedig nincs kiáradva a folyó.(a google earthön meg azt írja hogy fahíd, de akkor hogy lehet rajta autóval menni, én bicajjal akarok)tehát a kérdés az lenne, hogy ott valójában mi van, és át lehet-e azon menni?kösz
Egyszerû....nézd meg egy hagyományos térképen....: )
Amúgy át lehet menni
Team Heavy Pedál Szeged
Írta 2010. július 22. - 23:27
sziasztok! olyantól kérdezném, akinek van csongrádi helyismerete (hátha a szegediek közt van ilyen): csongrádon át lehet-e menni a tiszán? csépa felé mennék,nem a 451 esen, a google maps ugyan jelzi hogy ott van híd, de a mûholdas képen egy ilyen nemtudommi van, mintha a hidat ellepné a víp, pedig nincs kiáradva a folyó.(a google earthön meg azt írja hogy fahíd, de akkor hogy lehet rajta autóval menni, én bicajjal akarok)tehát a kérdés az lenne, hogy ott valójában mi van, és át lehet-e azon menni?kösz
Írta 2010. június 30. - 18:26
Írta 2010. június 29. - 21:15
Írta 2010. június 25. - 21:36
Írta 2010. április 27. - 17:20
Írta 2010. április 23. - 08:10
Írta 2010. április 11. - 12:38
Írta 2010. április 10. - 11:00
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani nekem, hogy mikkor lesz CM Szegeden legközelebb?
Nem találok sehol sem infót, még a cm honlapján sem.
Bocs, lehet hogy én vagyok a hülye:D
hivatalos Cm nem lesz, de ha jól tudom gyülekezõ lesz a Dóm téren 22-én 19.00-kor
Írta 2010. április 07. - 20:08
udv mindenkinek keresek tarsakat bicozni szeged kornyeken vagy ha mentek hegyesebb videkre betarsulnek mert mar kivagyok a siktol egy kicsit. zka9@freemail.hu vagy ide irjatok koszi
Írta 2010. április 05. - 15:12
Sziasztok!
Rólam és a Bringákról:
http://www.myspace.com/viktorin87
http://www.myspace.com/viktorin87