Megmondom a frankót jó a fölvetés;D Alapjaiban én félig Kecskeméti voltam vagyok, de ma már inkább Szögedinek vallom magam.
Hogy ki is az igazi??
Ha az megnyugtató mindkét vátos hírös város. A Kecskemétieknek Kecskemét a Szegedieknek pedig SZÖGED ;D
Hogy mondod Kecskemétet ööözve ;D ???
Na itt van a kutya elásva.
2bak
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szöged a hírös város?!?
Indította
Tyito
, 2003. március 22. 19:32
Írta 2003. március 26. - 11:32
Írta 2003. március 26. - 09:42
Írta 2003. március 26. - 09:34
Nem igazán szeretnék vitába szállni, mivel alapjában véve egy szolíd és félénk emberke vagyok, de a nóta azt mondja, hogy Szeged hírös, mivel az határos Tápéval. :
Van Nektek is Tápétok? Asszem, mivel a régi öregek jobban tudták, Szeged a hírösebb. ;D
Van Nektek is Tápétok? Asszem, mivel a régi öregek jobban tudták, Szeged a hírösebb. ;D
Írta 2003. március 25. - 21:59
Nem akarván az mélyen tisztelt szögedi kollégákat kicsit sem ám kiábrándítani, de
[glow=red,2,300]TÖRTÉNELMI ÉS IRODALMI TÉNY, HOGY A HÍRÖS VÁROS NEM MÁS, MINT KECSKEMÉT!!![/glow]
Minden egyéb ilyen irányú törekvésnek helye van, de reménytelen ;D ;D
Bocs, lokálpatrióta vagyok ;D
[glow=red,2,300]TÖRTÉNELMI ÉS IRODALMI TÉNY, HOGY A HÍRÖS VÁROS NEM MÁS, MINT KECSKEMÉT!!![/glow]
Minden egyéb ilyen irányú törekvésnek helye van, de reménytelen ;D ;D
Bocs, lokálpatrióta vagyok ;D
Írta 2003. március 25. - 21:43
Sztem, ha Kübekháza és környékét írtam volna, már záporozna a sok ötlet és hülyeség oldalakon át, de ebben a punnyadt, tetü még tanyaközpontnak sem nevezhetõ porfészekben csak a szép keróval villogok a Kárász utcán, van. :-\ :-X
Pest! Ha lesz pénzem vagy, ha Cheesy elvisz MEGYEK!
Pest! Ha lesz pénzem vagy, ha Cheesy elvisz MEGYEK!
Írta 2003. március 25. - 09:39
Tyito,
látom probálkozol, de csak egy legény van talpon e vidékön.
Én sajna a 7végén Töserdõ dombjait koptattam, pályabejárást hajtottam végre megtekintvén, hogy mi is történt a télen.
A terep OK. 2 hét múlva lehet menni tekerni.
Boszorkány, április 20. gondolom tudod II.BOSZORKÁNY KUPA ;D
Remélem nem mossa el aTisza.
Kovival nemsokára feltününk mi is.
Üdv,
2bak
látom probálkozol, de csak egy legény van talpon e vidékön.
Én sajna a 7végén Töserdõ dombjait koptattam, pályabejárást hajtottam végre megtekintvén, hogy mi is történt a télen.
A terep OK. 2 hét múlva lehet menni tekerni.
Boszorkány, április 20. gondolom tudod II.BOSZORKÁNY KUPA ;D
Remélem nem mossa el aTisza.
Kovival nemsokára feltününk mi is.
Üdv,
2bak
Írta 2003. március 22. - 19:32
Úgy gondoltam mivel elég nagy tanyaközpont ahol lakunk, nekünk is legyen egy topkunk.
Ha ne-talán valaki belenézne és még a Boszira is szokott járni, üzenjen egyet. Ma takarítást rendeztünk egy kicsit, de több kéz, több kesztû
Az OROSZdombon még nem voltam, de a Boszin jó kis utakat lehetne csinálni.
Ha ne-talán valaki belenézne és még a Boszira is szokott járni, üzenjen egyet. Ma takarítást rendeztünk egy kicsit, de több kéz, több kesztû
Az OROSZdombon még nem voltam, de a Boszin jó kis utakat lehetne csinálni.