Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás
En ugy 30-40 centit nyuszkozok, nagyobbat meg nem sikeralt. Bar lehet csak be kene vallalni vmi nagyobb akadalyt. Nemtom ti hogy vagytok vele, de akadaly nelkul tok pindurit ugrok, de ha van valami cucc amit at kell ugrani azt meg siman. :) Erdekes... biztos vmi psziches ize :D

Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde:

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Nekem kb. a sörösüvegmagasság az átlag.:(Gyaksizni kéne.A hossz meg sztem sebességfüggõ.Ugyanolyan magassággal sokkal messzebbre szállsz ha téped a gépet.

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
szerintem nem feltétlen hossz függõ.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

bat_egg

bat_egg

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
HI!

Új egyéni bunny rekordot állítottam fel hosszúságra 6méter 60cm, ez jónak mondható vagy átlag?

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Egykerekezés...

Az elsõ kerék felemelése izomból történik, s gyakorlatilag mind1 hogy miylen sebességnél?
Mert én könnyûbõl indulok, s a kezemmel cska kicsit rásegítek, tekeréssel emelem fel az elejét...
A gáz csak az hogy 5bõl 4szer teljesen hátramegyek és leállok...:DD
vagy hogy kéne?

Uff!

Par tipp, hatha segit:
Elso kerek felemelese egyreszt tekeresbol masreszt testsuly hatrahelyezesevel tortenik. Igazabol szinte mind1, hogy milyen fokozatban tolod, csak akkor mas kezdosebesseg kell hozza. (kisebb fokozat kisebb sebesseg, nagyobbnal meg nagyobb...) Ha ez megvan, probald a tekeres intenzivitasaval megtartani magad, de inkabb tekerd tul a dolgot, ha ugy erzed, hogy le akar pottyanni a bringa orra, ilyenkor alt. tul hatrahuzod, na ilyenkor egy picike fek! De kozbe tekerj mindenkepp, mert, ha leallsz a tekeressel es ugy fekezel, tuti, hogy visszaesik a bringa eleje.

Remelem segitettem es gyaksizz jo sokat! :) Raerzel es menni fog! Good Luck

Mosolyogj a vilagra es a vilag visszamosolyog rad :w_morde:

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Egykerekezés...

Az elsõ kerék felemelése izomból történik, s gyakorlatilag mind1 hogy miylen sebességnél?
Mert én könnyûbõl indulok, s a kezemmel cska kicsit rásegítek, tekeréssel emelem fel az elejét...
A gáz csak az hogy 5bõl 4szer teljesen hátramegyek és leállok...
vagy hogy kéne?

kell hozza egy testsulypont hatrahelyezes is (ezt kulon kell irni?)
szal kozben dolj hatra is egy kicsit, amikor pedig emelkedik az orra akkor vissza.
ne a pedalozassal tarsd fenn az egyensulyt hanem az egynesulerzekeddel!
fek es kis pedal lehet.
de ne az legyen a lenyeg, hoyg tekersz mint a bolond.
a fokozat attol fugg hoygan akarod nyomni
a tul porgoss sem jo.

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Hát én biztos , hogy megyek a találkozóra meg woterjumpolni is akarok.Meg úgy 1 hete regisztráltam magam. De szerintem az lessz ,hogy oda megyek benevezek, meglátom az ugratót is vissza lépek.Mert tuti, hogy befogok parálni.De tényleg lessz éjszakai tekerés mert arra szívesen mennék.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Egykerekezés...

A gáz csak az hogy 5bõl 4szer teljesen hátramegyek és leállok...:DD
vagy hogy kéne?

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
MIndent a konaklub.hu oldalon megtalálsz!

Egyébként aki a STREET vagy WATERJUMP versenyeken akar indulni figylejen, mert maximálizlva lesz a nevezési szám... 100fõben...

Ha tudod hogy jössz, regisztráld magad a weboldalon, és ajándékba kapsz egy KONA tangát, vagy ha nem a zsánered a tanga hordása, akkor egy KONA boxert...

A regisztrációval nincs kötelezettséged, ha kitöltöd, és nem jössz, csak nem kapod meg a biztos ajándékod, ha pedig jössz, máris megérte elõre jelentkezni! :)

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Engem a woterjump érdekel arról valakinek van információja?
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
FIGYELMETEKBE AJÁNLOM:

1. KONA URBAN/STREET VERSENY

A verseny helyszíne:

Balatonfüred (Füred Kemping)

Program:

2005. június 24. (péntek)
00:00 - 24:00 Szabadedzés

2005. június 25. (szombat)
10:00 - Kvalifikáció

2005. június 26. (vasárnap)
12:00 - Döntõ
17:00 - Eredményhirdetés

A verseny menete:

A verseny a kijelölt pályán zajlik. A kvalifikációs és a döntõ futamban egyaránt 3 perc kerékpározási lehetõséget kapnak az indulók. Az értékelést 5 tagú zsûri végzi, akik egyenként, 1-10-ig tartó skálán értékelik a meneteket. A vasárnapi döntõbe a szombati kvalifikáció elsõ 25 versenyzõje jut.

Díjazás:

Pénzdíj

Kategóriák:

A rendezvényen egy kategóriában indul az összes résztvevõ.

Nevezési díj:

A nevezés ingyenes. (Regisztrálás a Camping Bejáratánál)

Információ:

info@xfactornet.hu / +36 30 2802736

A pályára a szabadedzés, a kvalifikáció és a döntõ ideje alatt, csak benevezett versenyzõk mehetnek rá. A versenyen mindenki saját felelõsségére indul, bukósisak használata kötelezõ.

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Szeretnék már énis ott lenni :'(

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
az elõbbi.. :chin:

azért nem vagyok profi... de lassan már a vállalható tudás szintjén állok :D

Ha esetleg valaki tud az 1980-as moszkvai olimpia kézilabda bronzmeccsérõl valamilyen képi anyagot, az ossza meg velem, legyen oly szíves!

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
lépcsõt ugrod 180ba és utána fakie, vagy fátrafele gurulsz a lépcsõ felé és fentrõl fakiebõl ugrasz 180ba le a lépcsõn? :D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
jeeeeeeeeeeeeeeee

new trick: 1 lépcsõ 180 fakie :)

tiszta könnyû, csak még a magassággal kell majd egyre barátkozgatni... :matrix:

Ha esetleg valaki tud az 1980-as moszkvai olimpia kézilabda bronzmeccsérõl valamilyen képi anyagot, az ossza meg velem, legyen oly szíves!

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Holtpontig kéne felhúzni. Próbáld joban hátra húzni, akkor nem kell annyira izombóól tekerni, és nem gyorsulsz be annyira, esetleg kicsit túlhúzod és óvatos fékel még lassíthacc is:)

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
CSÉ!

Egykerekezéshez kéne trükk...
Könnyû fokozatból indulok, már a tekerésnél felemelkedik a bicó, tudok is tekerni 3-4 et de utána már ugy begyorsulok, hogy nem tudom olyan gyorsan tekerni... A féket próbáljam húzni?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
próbálj kormánypörit síkon, ha ez megy, akkor már dirten is hasonló módon van esélye hogy.
amúgy igen, térded felett befogod a nyerget.

bat_egg

bat_egg

vendég

• fórumtag
  • 24 hozzászólás
Helló!

Szeretném megkérdezni hogy a kéznélküli trükköknél (no hand, Nemtom pontosan az angol nevét de taps a hátmögött suicid(?) ) az a technika hogy a vázat/nyerget befogom a lábamközé hogy ne másszon el a gép, vagy rosszul gondolom és más trükkje van?
Még nem nagyon próbálgattam...

Star_sky

Star_sky

vendég

• fórumtag
  • 70 hozzászólás
Kb. amikor ugyérzed,hogy a legmagasabban vagy.Ne akkor amikor indítod az ugrást mert akkor elfordulsz a levegõben.
Minden egyes buktató egy lépcsõfok a siker felé!