Jelentkezz be Regisztrálj

Trükkök és figurák elsajátítása
Írta 2005. június 30. - 11:01

szarból is lehet várat építeni, de semmi értelme.
padkának is neki lehet csörtetni 40el, taknyolsz akkorát hogy a véreddel lehet majd körülrajzolni, feljutsz ugyan, de nem ez a megfelelõ módja
Írta 2005. június 30. - 10:53

A padkára úgy is fel lehet menni, hogy nem emeled meg csak neki mész és valahogy felmegy a kerék. Tönkreteszi egy idõ után a gépet, de a padkára feljutsz.nem azér mondtam hogy béna vagy mer igen, hanem azért azt meg tudja csinálni elég sok mindenki, különben hogy mész fel egy padkára? leszállsz, és felemeled?
Egyébként mindenki fel tudja emelni a gép elejét, ha elmúlt már 10 éves.
A sebesség mindent megold.
Írta 2005. június 30. - 10:48

Írta 2005. június 30. - 10:39

próbálj testbõl beledõlni hátra, a nyerget átengedve a lábaid között
minimum 2 padka magasságig fel kell hogy menjen az eleje, ha béna vagy akkor is:D
Nem érthetek mindenhez..

rc
Írta 2005. június 30. - 10:35

Hát, kényelmes ekerési pozició alatt mit értsz?
mert magas nyereggel baromira nehéz nyulazni..
Kényelmes alatt a hosszabb távú tekerésekhez kellõképpen magasat, "szabályszerû" nem teljesen nyújtott lábat, amihez eléggé ki van húzva a nyereg.. Tudom, hogy úgy baromi nehéz, de a megtett távhoz képest elenyészõ a probléma, így az elsõdleges a tekerés, és nem az ugrálás..
Ami miatt kellene, hogy sok helyen ahol tekerek keresztbe van törve az út kb 20 centi hosszon az út szélességében, és 5-10 centi mélyen.. Az elsõt még átrántom felette, de a hátsót nem tudom (még).
Tudom, lehetne kecskézni is, de nem akartam egyelõre patentozni.. (Vagy nem is kell hozzá?)
Eresszem lejjebb a nyerget a gyakorláshoz, és ha úgy megy, akkor próbálkozzak magassal?
rc
Írta 2005. június 29. - 21:15

mert magas nyereggel baromira nehéz nyulazni..
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. június 29. - 21:14

minimum 2 padka magasságig fel kell hogy menjen az eleje, ha béna vagy akkor is:D
Írta 2005. június 29. - 21:10

Kicsit gyakoroltam útközben, bár nem ez volt a cél, inkább a haladás. A már az elejének a rendes magasságba való felkapása is problémás.. Nem tudom eléggé hátra rakni a testsúlyom, mert a "kényelmes" tekeréshez ki kell húzni a nyerget, de akkor viszont a bicó hossza miatt már "beleakadok".. Lehet, hogy mégis csak a kisebb vázat kellett volna megvennem? Bár lehet, hogy azt sem sokkal rövidebb.. Na, mindegy..
A hátulját már egy picit meg tudtam emelni menet közben, de túl óvatoskodtam, még elég nagy a sebem..

rc
Írta 2005. június 29. - 20:39

A kiálláson én nem a bunny-t értettem (szar is lenne ha ezt kérdeznem kéne
) Hanem amikor pl egy ív tetejére felugrok, os ott kéne megállnom hátsó keréken, majd vissza. Lehet ez akár járdaszegély vagy bármi is. Nem ugyanaz mint a triálos mozdulat mert itt nagyobb a sebesség, emiatt csapódik le az eleje.
azt gyakorold sokat, hogy bármikor ki tudd rántani úgy, h. hátraess. Ha ez megvan, akkor kell gyaksizni, hogy behúzod a hátsó féket. Ezután kell gyakorolni, hogy kirántod, beledobsz egy kb. 5 centis bunny-t és utána próbálod megtartani. Ezt mindvégig talajon. Ha ez frankón megy, akkor sztem nem lesz gond. utána már csak ki kell gyakorolni, milyen hosszút kell rántani a visszabánihoz, h. ne akadjon meg a gép eleje. Bizti sikerülni fog, nem nehéz, nekem kb. 3-ra ment könnyen!!

Ha esetleg valaki tud az 1980-as moszkvai olimpia kézilabda bronzmeccsérõl valamilyen képi anyagot, az ossza meg velem, legyen oly szíves!
Írta 2005. június 29. - 16:39

Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 29. - 15:27

Sziasztok!
Remélem nem szégyen, hogy nem tudok bunnyzni..Kicsit talán túlkoros vagyok ehhez, de csak egy éve kezdtem el biciklizni. Legalábbis a gyerekkort leszámítva, de ott is csak egy év országúti volt, amivel ugye nem ugrál annyit az ember. Szóval tanács kéne, és egyelõre nam annyira a trükközés terén, mert azokat már végig olvastam. Még nem vettem magamnak semmiféle normális cipõt, de a hétvégébõl okulva kellene. Próbáltam egy hátsó kiemelést és a baromi csúszós "teremcipõm" nem segítette elõ, szóval a sípcsontom köszöni a próbálkozást.
Abban kellene a tanács, hogy milyen nem patent cipõt érdemes venni normál áron, vagy milyen patentet, amit normál pedállal is lehet használni, és még járni is lehet benne? Persze, lehet, hogy a pedál is szar, szóval abban is kérek segítséget..
köszi, rc
ui.: ja a gépem, egy 2004-es Kelly's Salamander..
Soha nem késõ elkezdeni.De szerintem nem a cipõ hibája.Inkább a pedálé.Olyan pedálal érdemes trüközni a mi jó széles és vannak rajta kicsi szegecsek.Egy B+ pedál 4 ezer és nagyon jó.Széles cserélhetõk rajta a szegecsek és naygon tapad. Haverom pl. teremcipõben bringázik és ilyen pedálja van és soha nem jön le a lába.
Írta 2005. június 29. - 15:26

cipõbõl meg olyat aminek puha mûanyag talpa van, lehetõleg barázdás az alja, így eccerû
Írta 2005. június 29. - 15:21

Ide szerintem csak egy bmx -es tevedt, akinek ket account-ja van, nehogy beegjen a valodi enje hogy meg bunnyzni sem tud...
Sziasztok!
Remélem nem szégyen, hogy nem tudok bunnyzni..

Abban kellene a tanács, hogy milyen nem patent cipõt érdemes venni normál áron, vagy milyen patentet, amit normál pedállal is lehet használni, és még járni is lehet benne? Persze, lehet, hogy a pedál is szar, szóval abban is kérek segítséget..
köszi, rc
ui.: ja a gépem, egy 2004-es Kelly's Salamander..
Írta 2005. június 29. - 14:58

Írta 2005. június 29. - 14:44

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. június 29. - 14:37

Hogyan kezdjek neki a kiállásnak, valahogy nem áll össze a fejemben. Ívre rá, testsúly hátrébb, de a féket ráhúzom akkor lecsapom az elejét. ezt nem értem.
Ride everywhere.
.
Írta 2005. június 29. - 14:24

I`m as fast as nobody!
Írta 2005. június 29. - 14:13

Írta 2005. június 29. - 14:12

Írta 2005. június 29. - 14:11