Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
ja csak ne karból hanem testbõl emelje
szarból is lehet várat építeni, de semmi értelme.
padkának is neki lehet csörtetni 40el, taknyolsz akkorát hogy a véreddel lehet majd körülrajzolni, feljutsz ugyan, de nem ez a megfelelõ módja

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

nem azér mondtam hogy béna vagy mer igen, hanem azért azt meg tudja csinálni elég sok mindenki, különben hogy mész fel egy padkára? leszállsz, és felemeled?

A padkára úgy is fel lehet menni, hogy nem emeled meg csak neki mész és valahogy felmegy a kerék. Tönkreteszi egy idõ után a gépet, de a padkára feljutsz.
Egyébként mindenki fel tudja emelni a gép elejét, ha elmúlt már 10 éves.

A sebesség mindent megold.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nem azér mondtam hogy béna vagy mer igen, hanem azért azt meg tudja csinálni elég sok mindenki, különben hogy mész fel egy padkára? leszállsz, és felemeled?

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

próbálj testbõl beledõlni hátra, a nyerget átengedve a lábaid között
minimum 2 padka magasságig fel kell hogy menjen az eleje, ha béna vagy akkor is:D

Nem érthetek mindenhez.. :) Ha este nem esik, akkor megnézem meddig megy fel, és beskálázhatsz a "béna-mérõn".. :D

rc

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Hát, kényelmes ekerési pozició alatt mit értsz?
mert magas nyereggel baromira nehéz nyulazni..

Kényelmes alatt a hosszabb távú tekerésekhez kellõképpen magasat, "szabályszerû" nem teljesen nyújtott lábat, amihez eléggé ki van húzva a nyereg.. Tudom, hogy úgy baromi nehéz, de a megtett távhoz képest elenyészõ a probléma, így az elsõdleges a tekerés, és nem az ugrálás..
Ami miatt kellene, hogy sok helyen ahol tekerek keresztbe van törve az út kb 20 centi hosszon az út szélességében, és 5-10 centi mélyen.. Az elsõt még átrántom felette, de a hátsót nem tudom (még).

Tudom, lehetne kecskézni is, de nem akartam egyelõre patentozni.. (Vagy nem is kell hozzá?)

Eresszem lejjebb a nyerget a gyakorláshoz, és ha úgy megy, akkor próbálkozzak magassal?

rc

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Hát, kényelmes ekerési pozició alatt mit értsz?
mert magas nyereggel baromira nehéz nyulazni..
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
próbálj testbõl beledõlni hátra, a nyerget átengedve a lábaid között
minimum 2 padka magasságig fel kell hogy menjen az eleje, ha béna vagy akkor is:D

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás
zolle, Stormbringer: köszi a válaszokat, akkor lesz egy pedál csere és meglátjuk.. :)
Kicsit gyakoroltam útközben, bár nem ez volt a cél, inkább a haladás. A már az elejének a rendes magasságba való felkapása is problémás.. Nem tudom eléggé hátra rakni a testsúlyom, mert a "kényelmes" tekeréshez ki kell húzni a nyerget, de akkor viszont a bicó hossza miatt már "beleakadok".. Lehet, hogy mégis csak a kisebb vázat kellett volna megvennem? Bár lehet, hogy azt sem sokkal rövidebb.. Na, mindegy..

A hátulját már egy picit meg tudtam emelni menet közben, de túl óvatoskodtam, még elég nagy a sebem.. :)

rc

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás

A kiálláson én nem a bunny-t értettem (szar is lenne ha ezt kérdeznem kéne ;) ) Hanem amikor pl egy ív tetejére felugrok, os ott kéne megállnom hátsó keréken, majd vissza. Lehet ez akár járdaszegély vagy bármi is. Nem ugyanaz mint a triálos mozdulat mert itt nagyobb a sebesség, emiatt csapódik le az eleje.

azt gyakorold sokat, hogy bármikor ki tudd rántani úgy, h. hátraess. Ha ez megvan, akkor kell gyaksizni, hogy behúzod a hátsó féket. Ezután kell gyakorolni, hogy kirántod, beledobsz egy kb. 5 centis bunny-t és utána próbálod megtartani. Ezt mindvégig talajon. Ha ez frankón megy, akkor sztem nem lesz gond. utána már csak ki kell gyakorolni, milyen hosszút kell rántani a visszabánihoz, h. ne akadjon meg a gép eleje. Bizti sikerülni fog, nem nehéz, nekem kb. 3-ra ment könnyen!! :)

Ha esetleg valaki tud az 1980-as moszkvai olimpia kézilabda bronzmeccsérõl valamilyen képi anyagot, az ossza meg velem, legyen oly szíves!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
A kiálláson én nem a bunny-t értettem (szar is lenne ha ezt kérdeznem kéne ;) ) Hanem amikor pl egy ív tetejére felugrok, os ott kéne megállnom hátsó keréken, majd vissza. Lehet ez akár járdaszegély vagy bármi is. Nem ugyanaz mint a triálos mozdulat mert itt nagyobb a sebesség, emiatt csapódik le az eleje.

Ride everywhere.

.

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás

Sziasztok!

Remélem nem szégyen, hogy nem tudok bunnyzni.. :) Kicsit talán túlkoros vagyok ehhez, de csak egy éve kezdtem el biciklizni. Legalábbis a gyerekkort leszámítva, de ott is csak egy év országúti volt, amivel ugye nem ugrál annyit az ember. Szóval tanács kéne, és egyelõre nam annyira a trükközés terén, mert azokat már végig olvastam. Még nem vettem magamnak semmiféle normális cipõt, de a hétvégébõl okulva kellene. Próbáltam egy hátsó kiemelést és a baromi csúszós "teremcipõm" nem segítette elõ, szóval a sípcsontom köszöni a próbálkozást. :)
Abban kellene a tanács, hogy milyen nem patent cipõt érdemes venni normál áron, vagy milyen patentet, amit normál pedállal is lehet használni, és még járni is lehet benne? Persze, lehet, hogy a pedál is szar, szóval abban is kérek segítséget..

köszi, rc

ui.: ja a gépem, egy 2004-es Kelly's Salamander..

Soha nem késõ elkezdeni.De szerintem nem a cipõ hibája.Inkább a pedálé.Olyan pedálal érdemes trüközni a mi jó széles és vannak rajta kicsi szegecsek.Egy B+ pedál 4 ezer és nagyon jó.Széles cserélhetõk rajta a szegecsek és naygon tapad. Haverom pl. teremcipõben bringázik és ilyen pedálja van és soha nem jön le a lába.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
pedál bármilyen jó amin cserélhetõ szögek vannak így az elején
cipõbõl meg olyat aminek puha mûanyag talpa van, lehetõleg barázdás az alja, így eccerû

raycoon

raycoon

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.206 hozzászólás

Ide szerintem csak egy bmx -es tevedt, akinek ket account-ja van, nehogy beegjen a valodi enje hogy meg bunnyzni sem tud...

Sziasztok!

Remélem nem szégyen, hogy nem tudok bunnyzni.. :) Kicsit talán túlkoros vagyok ehhez, de csak egy éve kezdtem el biciklizni. Legalábbis a gyerekkort leszámítva, de ott is csak egy év országúti volt, amivel ugye nem ugrál annyit az ember. Szóval tanács kéne, és egyelõre nam annyira a trükközés terén, mert azokat már végig olvastam. Még nem vettem magamnak semmiféle normális cipõt, de a hétvégébõl okulva kellene. Próbáltam egy hátsó kiemelést és a baromi csúszós "teremcipõm" nem segítette elõ, szóval a sípcsontom köszöni a próbálkozást. :)
Abban kellene a tanács, hogy milyen nem patent cipõt érdemes venni normál áron, vagy milyen patentet, amit normál pedállal is lehet használni, és még járni is lehet benne? Persze, lehet, hogy a pedál is szar, szóval abban is kérek segítséget..

köszi, rc

ui.: ja a gépem, egy 2004-es Kelly's Salamander..

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 hozzászólás
Buny rohad egyszerü: Úgy könnyû megtanulni, ha úgy tudod megemelni a hátkereket,hogy nem húzod a fket.Ha ez megy akor meg tudod csinálni a bunyt.Mész kiemeled az elejét és azt a rechnikát emivel megtudat emelni a hátuját beadod.Így megemelkedik a hátulja és egybõl a levegõben vagy.Ennyi az egész. Manuálnál pedig kiemeled elsõ kerékre és egyensújozol oszt ennyi.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ide szerintem csak egy bmx -es tevedt, akinek ket account-ja van, nehogy beegjen a valodi enje hogy meg bunnyzni sem tud...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2.353 hozzászólás
Minden ide tévedõ Bmx-esbõl pont ilyen faszok találnak ide? Pedig nekem van egy rakás normális Bmx-es ismerõsöm, akikkel oda vissza segítjük egymást.
Hogyan kezdjek neki a kiállásnak, valahogy nem áll össze a fejemben. Ívre rá, testsúly hátrébb, de a féket ráhúzom akkor lecsapom az elejét. ezt nem értem.

Ride everywhere.

.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Remelem hamarosan bannolnak innen kedves Yodaaa...
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Yodaaa

Yodaaa

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
f*sza nekem pont 24 es:D
Az élet zord és kegyetlen......

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Kéne olyan kirekesztõ szöveg hogy belépés 24-es kerék alatt tilos.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Bmx MAN

Bmx MAN

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Na baszod itt hagyom ezt a görény forumot...........