ezt meg nemértem.. hogy lehet egy ekkora sar technikával bunnyzni?
http://video.google....029&q=bunny hop
kicsi is..
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Trükkök és figurák elsajátítása
Indította
blademaster
, 2004. augusztus 23. 22:25
Írta 2006. július 24. - 14:20

Írta 2006. július 23. - 21:34

jah, én még kezdeti stádiumban vagyok.. hónapokig szívtam vele de torzszületett.. ha gyorsan megyek akkor én se merek, nagyot mert félek hogy kehe lesz.
mb:
nálam
kicsi akadály. kicsi bunny
közepes akadály. kitépem az elejét mint'állat még kipördülés elõtt csinálok egy rohadtnagy bunny-t és ugyanakkorát ugrom mint ha kisbunnyt csinálnék..
nagy akadály.. majd..û
amúgy az eleje elõbb lerakás az meg fog szûnni mert tesómnak is így volt, videó is van róla ahogy még ilyenek a bunnyai most meg tök szépek..
lásd itt: (ez a videó még az õsidõkbõl van nem kérem fikázni)
http://video.tinypic...r.php?v=20s9icw
mb:
nálam
kicsi akadály. kicsi bunny
közepes akadály. kitépem az elejét mint'állat még kipördülés elõtt csinálok egy rohadtnagy bunny-t és ugyanakkorát ugrom mint ha kisbunnyt csinálnék..
nagy akadály.. majd..û
amúgy az eleje elõbb lerakás az meg fog szûnni mert tesómnak is így volt, videó is van róla ahogy még ilyenek a bunnyai most meg tök szépek..
lásd itt: (ez a videó még az õsidõkbõl van nem kérem fikázni)
http://video.tinypic...r.php?v=20s9icw
Írta 2006. július 23. - 21:28

és az mér van hogy ha gyorsan megyek (~10-20km/h) nem merek/tudok akkorát bunnyzni mint ha lessan (~2-3km/h)?
amúgy jó lesz a bunny csak sztem magasabbra húzd az elejét és tarcsd meg. ha lesz idõm majd énis csinálok egy videót hogy elmondjátok a véleményeteket.
amúgy jó lesz a bunny csak sztem magasabbra húzd az elejét és tarcsd meg. ha lesz idõm majd énis csinálok egy videót hogy elmondjátok a véleményeteket.
Írta 2006. július 23. - 21:20

haha, akkorát bunnyzom amekkorát kell. ha nagyobb az akadály nagyobbat bunnyzom, ha kissebb kissebbet. én is át bunnyzniék egy állítótt téglát bármikor
. de mindig csak akkorát amekkorát kell. csak akkor tudok nagyot ha az akadály is nagy.. nem tom ti hogy vagytok ezzel
billike: nem ez nem optikai caslódás hanem egy finomítani való dolog
de igérem magellanboy majd akkor csinálok neked nagyobbat

billike: nem ez nem optikai caslódás hanem egy finomítani való dolog

de igérem magellanboy majd akkor csinálok neked nagyobbat

Írta 2006. július 23. - 21:19

na akinek még nem megy a bunny, lehet a vidóról tanulni
,
az elsõ felvett nyugis járdaszegély bunnymm
http://video.tinypic...r.php?v=20s69nd
nekem oylan érzésem van hogy lecsaptad az elejét. vagy ez csak optikai csalódás?
Írta 2006. július 23. - 20:57

Süti...
Nekem a hosszába felállított tégla átmegy a pyxis-sel....
bár nem egy stílust tolunk...

Nekem a hosszába felállított tégla átmegy a pyxis-sel....
bár nem egy stílust tolunk...

Írta 2006. július 23. - 19:42

na akinek még nem megy a bunny, lehet a vidóról tanulni
,

Írta 2006. július 10. - 18:06

Aha. Thx.
Kangoroo megy simán. De ez a pedálból ugrás nagyon nem akaródzik mondjuk szar a fékem....
Kangoroo megy simán. De ez a pedálból ugrás nagyon nem akaródzik mondjuk szar a fékem....
Írta 2006. július 10. - 13:12

Na én meg már egy éve próbálgatom a pedalkick-et vagymit (hátsókeréken elõre ugrálni) de az istenér nem megy!
Annyira szétnyír. Egy hátsóagy bordáit már félig ledaráltam, és nem.
Lehet h én vok túl béna. lol
Kangaroo megy? Én elõször azt tanultam meg úgy hogy elég sokáig elugrálgattam hátrafele, meg kicsit oldalra is. Mikor ez ment csak utána tanultam meg elõre. Amihez elég jó fék kell szerintem:chin: különben nem úgy fog elsülni a dolog ahogy elképzeli az ember

,kicsit bele kell tekerni pedálból és ugrás elõre, és féket megint behúzod, de a korábban linkelt videón szerintem jól lehet látni a mozdulatot. Egybõl nem könnyû, de ha sokat gyakorolja az ember, akkor egyszercsak ráérez.
Írta 2006. július 10. - 11:07

Na én meg már egy éve próbálgatom a pedalkick-et vagymit (hátsókeréken elõre ugrálni) de az istenér nem megy!

Írta 2006. július 09. - 20:51

igen én is úgygondoltam hogy hátralépek
, én mondjuk örülök hogy már estem jópárat.. legalább tapasztaltabb vagyok ezen a téren.. szerencsére már nem esek hiszen elég egy újjal húzni a féket.. (nem 3mmal a b+ vféket ami akkor is alig fogott).
ma összehaverkodtam egy francia gyerekkel a parkba miközbe tekertem a köröket és spd-pedállal olyan kecskéket nyomott hogy ott szartam be
, hihetetlen. meg kiállva egykerekezett kb. 50 méter
tudom hogy fura trükk de azért jól tolta,

ma összehaverkodtam egy francia gyerekkel a parkba miközbe tekertem a köröket és spd-pedállal olyan kecskéket nyomott hogy ott szartam be

Írta 2006. július 09. - 20:45

Hát még jóhogy estem
szinte bármikor képes vagyok bringaval elesni

Sei, soku Si.
Írta 2006. július 09. - 18:32

Írta 2006. július 09. - 18:28

ti már estetek hátra manualból vagy egykerekezésbõl? én szinte soha nem esek hátra mert ott van ugye a hátsófék, de egyszer hülye voltam, e gykerekeztem és váltani akartam, és amíg meghúztam a váltókart, pont kipördült alólam a bicó, pedig vmi 12-be lehettem szal nem mentem lassan. de amint lehetett betéptem a féket, és vissza húzott, de akkor a lábaim már a fölrön voltak, de nem igazán estem,
Írta 2006. július 09. - 18:04

manual to hátraesésnek hívják;)
mert hogy a súlypont bõven a birnga mögött van, az egyértelmü
mert hogy a súlypont bõven a birnga mögött van, az egyértelmü

Írta 2006. július 09. - 17:44

haha
ezt télleg ne akard mert ez akkorát fog tanyálni mint egy ház.
amúgy manualnak hívják.

amúgy manualnak hívják.
Írta 2006. július 09. - 17:33

Írta 2006. július 09. - 17:02

Írta 2006. július 09. - 14:15

jó az oldal. sztem csinájatok magatok oktatóvideókat mert ezek már mindenhol ott vannak..