Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
és ezt csak úgy síkon gyakorlod?

elég triálos türkknek hangzik;)

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 hozzászólás

rmxrider, a Polarisen hol van a front pivot?

hát az elsõ agy. :D

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
tekerem a kerékpárt, meghúzom az elsõ féket, a hátulját baloldalra 90fokba lerakom, behúzom a hátsoféket, kikapom az elejét, és annyit forgok ugrálva hátso keréken hogy a végén 180-as fordulat legyen az egészbõl.

naszoval nekem ez ott akad el hogy csak egy-et tudok ugrani a hátsókeréken, abból pedig még nincs meg a 90. ha meg csak ugy csinálom hogy egyenesen megyek, stoppie, hátsokeréken állás, akkor 4-et is. de forogva nem megy. :(

az a neve a trükknek, azért irom igy, mert abban a 234234 szer belinkelt videón front pivot 180 néven van.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
tök frí mindent az idegen nevén hívni:D:D
na kiváncsi vagyok.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
rmxrider, a Polarisen hol van a front pivot?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
hú ezt légyszi magyarul is!!!:)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

rmx rider neked nem egy polarised van pike-al?
ma nem te voltál lenn a sashegyen?:)

off,

de igen :D. hát eléggé bénán toltam azokat az ugratókat. sajnálom hogy ilyen nagyok lettek. te viszont retek jó voltál! grat!

mas,

a kengoroo trükköt gyakorlom, és eddig 4 ugrálás megy eygszerre. de ami igazán nehezen megy az hogy frontpivot-on forgok 90-et és a lendületébõl még kengoroo-val 90-et. hogy lehet ezt könnyen?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
na megtaláltam végre azt a videót ami for dummies jelleggel állati szájbarágósan elmagyarázza a trükköket. inkább triálos jellegû, de hátha érdekel valakit

Feltöltött kép
nekem speciel japán narrátorral és felirattal van meg, ami több mint mókás :)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

akkor most hetedjére is!

olvassatok már vissza legalább 2-3 postot!!
:bananadan

rmx rider neked nem egy polarised van pike-al?
ma nem te voltál lenn a sashegyen?:)

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Amúgy asszem az emberek mindig abba az irányba döntik, amelyik lábuk hátul van elugrásnál, ha fordítva csinálnád nagyon ki kéne csavarni az elõl lévõ térded...

én jobb lábbal ugrok és balra döntöm

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
nekem nem lehet állitani(csak pumpával)
de már megy faán csak jó helyrõl kel felmenni az volt a baj

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

hi
nem tudom volt e már róla szó de én a wallridera lennék kiváncsi van a közelbe egy wallride fal csak az tejesen egyenes tehát a talajraa 90fokosfeldoboja sem a legjobb de teccik naon a trükk ezért ha valaki esetleg tud leirná az alapjait?

Hát, a wallride az nem vmi bonyolult trükk. elõször fontos h simán fel tudj rá gurulni, és hogy a végén (az elején még) ne kelljen ugrani oda sem árt egy ív amire le tudsz róla gurulni. Ha ez megvan rágyorsulsz, a falon bedõlsz ,próbálgatni kell, egyre hosszabbat. Minél nagyobb a sebesség annál könnyebb egyébként.
Én wallridehoz ha sima a felület akkor is puhára állítom a telót és a csillapítást maxra tekerem. Nemtom de nekem így jó.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
járdaszegélyrõl is megy?(kb olyan, mintha baniból való érkezésnél csinálnád, picit megüt a hátulja, és pottyansz is felelé egyet)

amúgy próbáld ki, hogy kéz nélkül banizol - befogott nyereggel próbálod felhúzni a bringát.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Na, emberek most segítsetek.
Már megy a barspin sík talajon, itt az ideje megtanulni bunny-hop-ból...
Bróbáltam már sokszor , de nem megy...mindig kiesik alólam a pördítésnél a bicó, mert bunny-hopnál nem tudom a levegõben megfogni a térdemmel, nincs rá idõ.
Ha nem fogom pedig mindig elõrerepül...mivel hátradõlök (de tudtommal így is kell) és ez logikus is, de ti hogyan csináljátok hogy nem megy elõrébb a bringa???

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
egyedül a velvárt az, ami hoz be magyar nagykerektõl függetlenül alkatrészeket.
www.empirebmx.com és tsai, itt lehetnek, csak amerikából nem jövedelmezõ egy fékkart rendelni:\

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.721 hozzászólás
Megkérdezem itt, is, hátha a béemikszesek csak ezt olvassák: Kapható itthon oversize, 25,4es bilincsû fékkar? Vagy nincs oversize kormány, és így fékkar se? Tudtok mondani 1-2 jó BMX boltot Bp-en, ahol lehet? Köszi.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
hi
nem tudom volt e már róla szó de én a wallridera lennék kiváncsi van a közelbe egy wallride fal csak az tejesen egyenes tehát a talajraa 90fokosfeldoboja sem a legjobb de teccik naon a trükk ezért ha valaki esetleg tud leirná az alapjait?

Faust

Faust

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Nekem nem is a Bunny hopp- al van problémám... már vagy 1 éve tudok bunny-zni a max amit ugrottam, kb 60 centi volt magasságra... azóta sajna ritkán voltam kint, szal most gyakorolni kell... a videók csak azért kell, hogy lássam a mozdulatsort rendesen...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás

Downstairs manual
Bunny Hop
Front pivot 180°
Back pivot 180°
Side Hop
Kangaroo
Pedalkick
Pedalkick drop off
Two-seventy Drop in
Sidehop to nosepick 180°
Manual
Wallride
Helicopter
Gap

nem az összes de az alapok

akkor most hetedjére is!

olvassatok már vissza legalább 2-3 postot!!
:bananadan

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Hali!
...oktatóvideókat letölteni? ...ben?

bunny hop nagyon egyszerû csak rengeteg gyakorlás kell.
Ne várd, hogy jobban biciklizel ha videokat nézel.

Leiromén, hogy tanultam bunny hopp-t:

elõször azt gyakoroltam, hogy mentem 10-15el és fékezés nélkül próbáltam úgy helyezni az egyensúlyom hogy felemelkedjen a hátsó kerék.
Utána ezt a fajta mozdulatot csináltam egykerekezés közben...

másfél óra mulva ment 1-2 cm-es bunny hop lassan...
utána csak gyakorolni kell, hogy nagyobb tempónál is menjen esetleg magasabbra...

ennyi.
nemkell ehhez video.
Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.