Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
igen ez az.
http://users.atw.hu/...ti/DSC00827.JPG

néztem a képeidet és nincs rajtad bukó.. ez kár mert ha hátraesel egy ilyen egykerekezésbõl akkor szétloccsan a fejed a betonon :(. ha nem éred el a fékkart inkább ne egykerekezz.

vagy tanulj meg banny hop-olni :)

kcsonti

kcsonti

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
erre de amikor ezt fényékpeztem akkor még egy nagy szar voltam, azt se tudtam mi az hogy banny hop.
(most már tudom) meg jó ha tudok egykerekezni 10 métert

meg az még a bajom hogy nem evvel a biciklivel hanem egy 500ft-ossal avval hosszabban tudok egykerekezni, de viszont nem tudok egyenesen, csak úgy hogy ucca eggyik oldala aztán amásik me a fék is messze van ezért mindig lekell ugranom hátra

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.093 hozzászólás

oké de, van egy lofty racer 980 ösztelós, elõl hátul tárcsa fékes biciklim, az jó erre a trükközésre????

Erre a kerékpárra gondolsz?

Feltöltött kép
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

kcsonti

kcsonti

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
oké de, van egy lofty racer 980 ösztelós, elõl hátul tárcsa fékes biciklim, az jó erre a trükközésre????

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
elsõnek tanuldmeg az elsõ kereket kirántani pl úgy hogy egy patkára fel tudjad tenni. utána próbálj meg 0kézzel menni minnél többet. aztán bunnyhopp. stb. de mindenképen vegyél bukót!

kcsonti

kcsonti

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
oké kössz a választ

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
amelyik a szivedhez leközelebb áll.
mindenki igy csinálja.

kcsonti

kcsonti

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
na de ha mégis vennék egy sokkal jobb biciklit ami trükközésre való, na akkor melyik trükköt tanuljam meg elõsszõr.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
Hardy91:
tegnap rájöttem hogy kell! elösször keudem el beforditani a kormanyt es utana döntöm meg a bicót. azért köszi a tanácsot!

Liget rider

Liget rider

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Hardy91: Igen, csak gyakorlás kérdése az egész. Próbáld az aszfalton is(mondjuk ott sokkal könnyebb),és próbáld meg minnéloldalra húzni a lábaid,ne felfelé.

Ja egyébként még énse tudom benyomni,csak ezt hallottam és így azér télleg egyre jobban megy.

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
rmx rider: arra fordítsd be a korányt amerre be akarod dönteni a bicajt(vagyis ennek ellentétesen) :D és mikor befordítod akkor kezd el ugyanugy megdönteni mint mikor nem fordtod be...gyaksizd sokat mer alaptrükkök nélkül más trükk se megy..tehát egyszerre csináld a két dolgot.

Sugárfertõzött opossszum: a barspin és a kormánypöri(KP) szvsz ugyanaz.de egy ilyen site tényleg jólenne mer az ember már el se tudja dönteni h melyik verziója mi egy trükknek tehát izé.

h lehet az , h már egy csomó haver tudja a nullábat,de én még mindig nem..jó én nem is vok nagyon rákattanva a dirt témákra,de akkoris zavar hisz ezek a csávók kisebbek mint én...na szoval próbálom széttenni a lábakat(de ne gondolj rosszra:D) de csak max 10 centire a pedáloktól tudom elrakni a lábat , aztán már vissza is kell raknom mer jön a leérkezõ :( szoval ehez van vmi külön technika vagy ilyesmi vagy csak mennyek ki a dirtre és gyakoroljak?

kcsonti:én ajánlanám a görkorit (tudom h többe kerül mint 500 Ft de kipróbálhatnád)....csak aztán szólj mikor már a félcsöveken nyomulsz vagy már le tudsz slide-olni egy korlátot)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
semeliyket. azzal a bicajjal nem lehet trükközni, nem arra való. vegyél egy roller-t és egy bukósisakot azzal lehet jókat trükközni. olcsón

kcsonti

kcsonti

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
hello most akarok elkezdeni biciklizni egy szar kb 6 éves 500 ft.os montival
elsõkerékbennyolcas van, de a hátsóban még nincs akkora mint elõl de, ja és férfivázas(500ft-ért vettem egy árverésen).

Na és az lenne a kérdésem hogy melyik trükköt tanuljam meg legeslegelõsszõr???

a bicikli pumpálás az már nagyon megy!!!!!!!!!!!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
ok. kösz...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
aha, az hogy elfordítod.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
na tegnapelõtt gyakoroltam a table-t de az a baj hogy csak úgy tudom megdönteni a bicót hogy a kormány egyenesen áll. pedig filmeken úgy szokták hogy a kormányt elfordítják. mindig eltervezem hogy majd hogy de sosem megy. :(

van erre valami módszer?

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Ja, találnánk egy ilyet manual-ról is és lehetne zárolni a topic-ot...:(
Nos, engem a barspin izgat még mindig. Talajon már megy, de szeretném levegõben is, tehát aki megtudja csinálni a KP-t levegõben, az írjon.
Nem tudtok egy webste-ot, ahol minden trükknek le van írva a neve...néha fogalomzavarban vok, hogy mi micsoda pontosan...:wtf:

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nah itt a legjobb bunny tanító videó!

bannoljátok aki ezekután is megkérdezi hogy kell banizni!

Liget rider

Liget rider

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Ma elkezdtem a nofoot tanulását...nagyon para
Az egyláb már egész jól megy. A nofootnál mire kell figyelni,vagy van egyáltalán valami,amire fontos odafigyelni?

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás

Láttál már montis videót? :) Na abban vannak cifrább trükkök is.

Osztom RMX Rider véleményét, nekem ez a legjobban bejövõs figura. Ha valaki tol egy ilyet akár egy DH versenyen is, nem marad sikernélkül általában. Szeretin a nézõk is, de én mennyire szeretném!!!:hehe:
Ha valaki már nagyon komolyan tolja, az légyszíves 1-2 mondatban írja már láe mire kell fõképpen odafigyelni. THX! ;)