Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég

Szerintem merevvillával nehezebb bunnyzni mert amikor felhúzod az elejét akkor pumpálsz egy kicsit és a merevvillának nincs mozgása ezért nehezebb pumpálni.
Szerintem.....

Szerintem meg nem!:chin: A pumpálás az a mozgás, amit a TESTED végez az ugrás elõtt (akár padkára fel bunny, akár egy eldobóról elugrás)...emberek, az már régen rossz, ha a teló pumpál helyettetek elugrásnál... cö-cö ...elkényelmesedtetek! Tessék próbálgatni a merevvillát...:P

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

[...] ki mit ajánl a nyárra?;D

bukót meg gerincvégõt ;)

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Szerintem merevvillával nehezebb bunnyzni mert amikor felhúzod az elejét akkor pumpálsz egy kicsit és a merevvillának nincs mozgása ezért nehezebb pumpálni.
Szerintem.....

igen ez acélrugós telóknál igaz is,de egy olajos telónál álltalába aki street-re használja a visszaúcsillapítás lassabra van állítva mint egy rugs telónak

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
Hali! Hát nemtom emberek.. lehet, hogy én vagyok hülye.. de én jobban érzem magam ha bunny hopp közbe a bringát picit bedöntöm.. vagy csak úgy érzem:D nemtom :) Várom már a jó idõt.. meg a trükközést.. ki mit ajánl a nyárra?;D

:)

D@NI

D@NI

vendég

• fórumtag
  • 59 hozzászólás
Szerintem.....

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
én az rst gilámmal banizni se tudtam, aztán ahogy meglett a pike rögtön ment. könnyebben ki lehetett húzni. pedig a pike nehezebb

• vendég
No, azért ez nem egészen van így! Egy teló nemritkán kétszer-háromszor olyan nehéz, mint 1 merevvilla, tehát utóbbit jóval magasabbra tudod rántani, ami nagyrészt meghatározza, hogy mekkorát is ugrasz...
Arról meg már nem is beszélek, hogy a telók mozgásuk révén itt hátrányt jelentenek, mert a húzóerõ egy jelentõs részét elnyeli a rugóút...
Nocsak, Dig, elkezdtél sztrítelni? :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Merevvilla??? Nem is tudom szernitem ilyen téren teljessen mindegy mi van benne, csak a nagyobb villával könnyabb hátraesni.

tényleg?:)

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Nem a járdára bunny-nál van ilyen, hanem "nagyobb" és fõleg gyorsabb ugrásnál, mondjuk lehet azért, mert még nem szoktam meg a merevvillát, a sok dh teló után:)

Merevvilla??? Nem is tudom szernitem ilyen téren teljessen mindegy mi van benne, csak a nagyobb villával könnyabb hátraesni.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Én nem tudom hogy ti mit csináltok bunny hop néven de én nyíl egyenessen tudok bunny-zni. Például nekem már összejön a 26"-os hátsókerék átbunnyzása (természetessen állítva).

Más téma:
Nekem csak a table top-nál megy ki a hátúlja de az kinnt is marad nem mint az X-up-nál mert ott is kimegy de vissza is jön.

Nem a járdára bunny-nál van ilyen, hanem "nagyobb" és fõleg gyorsabb ugrásnál, mondjuk lehet azért, mert még nem szoktam meg a merevvillát, a sok dh teló után:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás

Látom mióta endroo ránk szólt azóta nem írt senki, gondoltam írok

off:
Nem az volt a baj hogy szólt , mert igaza volt, hanem az hogy szerintem mindenki arra várt hogy valaki írjon bele és a végén nem írt senki.

Barna_UMF

Barna_UMF

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 hozzászólás
Én nem tudom hogy ti mit csináltok bunny hop néven de én nyíl egyenessen tudok bunny-zni. Például nekem már összejön a 26"-os hátsókerék átbunnyzása (természetessen állítva).

Más téma:
Nekem csak a table top-nál megy ki a hátúlja de az kinnt is marad nem mint az X-up-nál mert ott is kimegy de vissza is jön.

Liget rider

Liget rider

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

nekem inkább a hátulja szokott elmenni jobbra. de ez megszûnik hogy ha nem 'lábból' hanem testbõl csinálom.

úgy ahogy mondod,ez a lényeg.
ha már nagyon jól tudod csinálni,akkor már a kormányt se fogod csavarni (elvileg)

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
nekem inkább a hátulja szokott elmenni jobbra. de ez megszûnik hogy ha nem 'lábból' hanem testbõl csinálom.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Arra van valami spéci trükk, hogy magasabb bunny közben ne forduljon el a kormány a levegõben?Mert én mindig elcsavarom..vagy csak gyakorolni gyakorolni?
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Esetleg a témánál maradva?

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kcsonti

kcsonti

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Látom mióta endroo ránk szólt azóta nem írt senki, gondoltam írok

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
nem cset és maradjunk a témánál. köszi

Hardy91

Hardy91

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás
sztem ez a ryan leech vmi triálos volt régebben...amugy a kranked 6.ban meg a Roam-ban igazán kemény...tudja vki h mennyi a bunny-hopp magasságrekord?asszem Jeff Lenosky ugrotta eddig a legnagyobat.de mennyit?

kcsonti

kcsonti

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
tudom nincs rajtam bukó de néha elkérem a szomszédét, amikor az árokban biciklizek. Mifelénk nagyon jó árkok vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!