Itt is ugyanez a helyzet...ha nem jönne az érettségi, egész nap gyakorolnám..
Jelentkezz be Regisztrálj
Trükkök és figurák elsajátítása
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. április 24. - 18:33
Írta 2007. április 24. - 17:33
De ha nofootból nem rakod vissza a lábad akkor sok minden nem történhet, én csak a tököst tudom elképzelni:)
Oposszum, kösz a 180 tippeket, ha nem jönne az érettségi, egész nap gyakorolnám..
Írta 2007. április 24. - 17:31
Írta 2007. április 23. - 22:16
De megnézném egy rontott nofootból h érkeznél..
ha egy dirtön ott nagy lazán lerakod a lábad és lefutsz az érkezõröl ügyi vagy:)
Én nem azt mondtam h akkor nem esek el
Írta 2007. április 23. - 19:23
ha egy dirtön ott nagy lazán lerakod a lábad és lefutsz az érkezõröl ügyi vagy:)
Írta 2007. április 23. - 19:10
Estél már el? nc
Nem is egyszer
Írta 2007. április 23. - 17:26
Sztem nem vered oda a tökeidet ha a nyereg jól le van engedve nekem pl úgy van beállítva ha nem jönne össze a trük h ha a nyereg fölött vagyok nyújtot vagy berogyasztot lábbal is lépek a földre akkor nem éri el a tököm.
Estél már el? nc
Írta 2007. április 22. - 16:26
Amúgy állítólag a null-láb, könnyebb mint a no-hand, szal nekem az lesz a soros az X-up után...ha majd végra kijutok már...:mad:
Valóban könnyebb, nekem is megy már simán a nulláb
meg a nulláb egykézde a 0kéz még semennyire talán annyi hogy kinyújtottam az ujjaim:D
Írta 2007. április 22. - 13:15
Én is próbálgattam fél évig a 180at de a 2,5ös gumi le akart ugrani a felnirõl állandóan, ha nem sikerült. Meg a vázam is igencsak hajlongott merrt 80 kiló vagyok és néha kb 120 sikerült csak.... Úgyhogy sajna hanyagolnom kell. Pedig néha a "kéki" is ment
.
Amúgy a tabletop már egész jól sikerül! Az x-up jönne, de még nem merem csak félig. No handet meg mégannyira sem. Tényleg, whip-et hogy kell csinálni? Vannak még ilyen egyszerûbb trükkök ami kezdésnek jó lenne?
Régen tudtam lookback-et is de egy évet kihagytam és már nem merem beadni... Nofoot kizárva. Egyszer még szeretnék gyereket is.
Sztem nem vered oda a tökeidet ha a nyereg jól le van engedve nekem pl úgy van beállítva ha nem jönne össze a trük h ha a nyereg fölött vagyok nyújtot vagy berogyasztot lábbal is lépek a földre akkor nem éri el a tököm.
Írta 2007. április 21. - 11:28
Írta 2007. április 21. - 11:19
Én is próbálgattam fél évig a 180at de a 2,5ös gumi le akart ugrani a felnirõl állandóan, ha nem sikerült. Meg a vázam is igencsak hajlongott merrt 80 kiló vagyok és néha kb 120 sikerült csak.... Úgyhogy sajna hanyagolnom kell. Pedig néha a "kéki" is ment
.
Amúgy a tabletop már egész jól sikerül! Az x-up jönne, de még nem merem csak félig. No handet meg mégannyira sem. Tényleg, whip-et hogy kell csinálni? Vannak még ilyen egyszerûbb trükkök ami kezdésnek jó lenne?
Régen tudtam lookback-et is de egy évet kihagytam és már nem merem beadni... Nofoot kizárva. Egyszer még szeretnék gyereket is.
Én is itt járok (igaz, kb. 1 hónapja dirt-ölök) a table megy, most fogom gyakorolni az X-up-ot. Whip csak annyi, hogy kilököd a hátulját, ezt akár bunny-ból is meglehet tanulni, nem nehéz. Csipõbõl kell forgatni.
Amúgy állítólag a null-láb, könnyebb mint a no-hand, szal nekem az lesz a soros az X-up után...ha majd végra kijutok már...:mad:
Írta 2007. április 21. - 09:25
Írta 2007. április 20. - 22:38
Kösz a segítséget. Amúgy azzal tudnék vitatkozni hogy interneten nem lehet megtanulni. Mondjuk bunnyzni is a neten lévõ anyagokból tanúltam meg. Jó persze gyakoroltam is sokat.Énis igy gondoltam
csak még iskola fájdalmak alatt voltam sorry:D
Írta 2007. április 20. - 21:52
Énis igy gondoltamtelejsen mindegy milyen sebességel mész, hátra nem eshetsz, ha a féken van az ujjad.
nálam akkor volt probláma, amikor elsõkerék nélkül egykerkeztem és nagyon kicsi tekeréskor is hátrafelé dölt.
az hozzá tenném, hogy interneten semmilyen trükköt nem lehet megtanulni...szerintem
![]()
Írta 2007. április 20. - 21:06
Írta 2007. április 20. - 19:44
Írta 2007. április 20. - 19:18
Írta 2007. április 20. - 16:39
Off: Itt a fejlécben van egy hirdetés h 22-dikén újpest Dirt Jump mit tuttok róla h pontosan hol és mikor lesz mert lehet h érdekelne a dolog
Természetesen mint nézõ
IV. kerület, Kápmegyer, Hajló utca.
9-12-ig nevezés. 13-tól amatõr, 15-tõl profi verseny, lesz legjobb trükk is, az egész kb 9ig tart.
Írta 2007. április 20. - 16:36
van egy pont amikor hanyatt se esel meg elõre se dölsz
telejsen mindegy milyen sebességel mész, hátra nem eshetsz, ha a féken van az ujjad.
nálam akkor volt probláma, amikor elsõkerék nélkül egykerkeztem és nagyon kicsi tekeréskor is hátrafelé dölt.
az hozzá tenném, hogy interneten semmilyen trükköt nem lehet megtanulni...
Írta 2007. április 20. - 15:31
Én rendszeresen ugrok még egy nagyobb patkáról is no footot, amikor elfelejtem, hogy nem az spd-s gépen vagyok.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére