Itt is ugyanez a helyzet...ha nem jönne az érettségi, egész nap gyakorolnám..

Itt is ugyanez a helyzet...ha nem jönne az érettségi, egész nap gyakorolnám..
De megnézném egy rontott nofootból h érkeznél..
ha egy dirtön ott nagy lazán lerakod a lábad és lefutsz az érkezõröl ügyi vagy:)
Estél már el? nc
Sztem nem vered oda a tökeidet ha a nyereg jól le van engedve nekem pl úgy van beállítva ha nem jönne össze a trük h ha a nyereg fölött vagyok nyújtot vagy berogyasztot lábbal is lépek a földre akkor nem éri el a tököm.
Amúgy állítólag a null-láb, könnyebb mint a no-hand, szal nekem az lesz a soros az X-up után...ha majd végra kijutok már...:mad:
Én is próbálgattam fél évig a 180at de a 2,5ös gumi le akart ugrani a felnirõl állandóan, ha nem sikerült. Meg a vázam is igencsak hajlongott merrt 80 kiló vagyok és néha kb 120 sikerült csak.... Úgyhogy sajna hanyagolnom kell. Pedig néha a "kéki" is ment
.
Amúgy a tabletop már egész jól sikerül! Az x-up jönne, de még nem merem csak félig. No handet meg mégannyira sem. Tényleg, whip-et hogy kell csinálni? Vannak még ilyen egyszerûbb trükkök ami kezdésnek jó lenne?
Régen tudtam lookback-et is de egy évet kihagytam és már nem merem beadni... Nofoot kizárva. Egyszer még szeretnék gyereket is.
Én is próbálgattam fél évig a 180at de a 2,5ös gumi le akart ugrani a felnirõl állandóan, ha nem sikerült. Meg a vázam is igencsak hajlongott merrt 80 kiló vagyok és néha kb 120 sikerült csak.... Úgyhogy sajna hanyagolnom kell. Pedig néha a "kéki" is ment
.
Amúgy a tabletop már egész jól sikerül! Az x-up jönne, de még nem merem csak félig. No handet meg mégannyira sem. Tényleg, whip-et hogy kell csinálni? Vannak még ilyen egyszerûbb trükkök ami kezdésnek jó lenne?
Régen tudtam lookback-et is de egy évet kihagytam és már nem merem beadni... Nofoot kizárva. Egyszer még szeretnék gyereket is.
Kösz a segítséget. Amúgy azzal tudnék vitatkozni hogy interneten nem lehet megtanulni. Mondjuk bunnyzni is a neten lévõ anyagokból tanúltam meg. Jó persze gyakoroltam is sokat.Énis igy gondoltam
csak még iskola fájdalmak alatt voltam sorry:D
Énis igy gondoltamtelejsen mindegy milyen sebességel mész, hátra nem eshetsz, ha a féken van az ujjad.
nálam akkor volt probláma, amikor elsõkerék nélkül egykerkeztem és nagyon kicsi tekeréskor is hátrafelé dölt.
az hozzá tenném, hogy interneten semmilyen trükköt nem lehet megtanulni...szerintem
Off: Itt a fejlécben van egy hirdetés h 22-dikén újpest Dirt Jump mit tuttok róla h pontosan hol és mikor lesz mert lehet h érdekelne a dolog
Természetesen mint nézõ
van egy pont amikor hanyatt se esel meg elõre se dölsz
Én rendszeresen ugrok még egy nagyobb patkáról is no footot, amikor elfelejtem, hogy nem az spd-s gépen vagyok.