Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1800 hozzászólás a témában

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég

ha nem jönne az érettségi, egész nap gyakorolnám..

Itt is ugyanez a helyzet...:o

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Énse mondtam h elesel...
De ha nofootból nem rakod vissza a lábad akkor sok minden nem történhet, én csak a tököst tudom elképzelni:)
Oposszum, kösz a 180 tippeket, ha nem jönne az érettségi, egész nap gyakorolnám..

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Én nem dörtözöm hanem parkban ugrálok. Ott jobban tudnak fájni a hibák. Ha leugrassz a bringáról egy no footból, szerintem a bokádat mint olyat egy idõre elfelejtheted, a tökeidrõl nem is beszélve de sztem off.

Gyusza007

Gyusza007

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

De megnézném egy rontott nofootból h érkeznél..
ha egy dirtön ott nagy lazán lerakod a lábad és lefutsz az érkezõröl ügyi vagy:)

Én nem azt mondtam h akkor nem esek el :D Hanem azt hogy nem verem oda a tökeim :D

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
De megnézném egy rontott nofootból h érkeznél..
ha egy dirtön ott nagy lazán lerakod a lábad és lefutsz az érkezõröl ügyi vagy:)

Gyusza007

Gyusza007

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

Estél már el? nc

Nem is egyszer :) Bár csak egyszer kadt fenn a tököm de az a haverom bringája volt és az magas nekem. Az enyémmel még 1 szer se.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Sztem nem vered oda a tökeidet ha a nyereg jól le van engedve nekem pl úgy van beállítva ha nem jönne össze a trük h ha a nyereg fölött vagyok nyújtot vagy berogyasztot lábbal is lépek a földre akkor nem éri el a tököm.

Estél már el? nc

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás

Amúgy állítólag a null-láb, könnyebb mint a no-hand, szal nekem az lesz a soros az X-up után...ha majd végra kijutok már...:mad:

Valóban könnyebb, nekem is megy már simán a nulláb
meg a nulláb egykézde a 0kéz még semennyire talán annyi hogy kinyújtottam az ujjaim:D

Gyusza007

Gyusza007

vendég

• fórumtag
  • 40 hozzászólás

Én is próbálgattam fél évig a 180at de a 2,5ös gumi le akart ugrani a felnirõl állandóan, ha nem sikerült. Meg a vázam is igencsak hajlongott merrt 80 kiló vagyok és néha kb 120 sikerült csak.... Úgyhogy sajna hanyagolnom kell. Pedig néha a "kéki" is ment :).

Amúgy a tabletop már egész jól sikerül! Az x-up jönne, de még nem merem csak félig. No handet meg mégannyira sem. Tényleg, whip-et hogy kell csinálni? Vannak még ilyen egyszerûbb trükkök ami kezdésnek jó lenne?
Régen tudtam lookback-et is de egy évet kihagytam és már nem merem beadni... Nofoot kizárva. Egyszer még szeretnék gyereket is. :D

Sztem nem vered oda a tökeidet ha a nyereg jól le van engedve nekem pl úgy van beállítva ha nem jönne össze a trük h ha a nyereg fölött vagyok nyújtot vagy berogyasztot lábbal is lépek a földre akkor nem éri el a tököm.

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás
hja... max közbe kinyírjuk magunkat az meg nembaj...:D

:)

• vendég

Én is próbálgattam fél évig a 180at de a 2,5ös gumi le akart ugrani a felnirõl állandóan, ha nem sikerült. Meg a vázam is igencsak hajlongott merrt 80 kiló vagyok és néha kb 120 sikerült csak.... Úgyhogy sajna hanyagolnom kell. Pedig néha a "kéki" is ment :).

Amúgy a tabletop már egész jól sikerül! Az x-up jönne, de még nem merem csak félig. No handet meg mégannyira sem. Tényleg, whip-et hogy kell csinálni? Vannak még ilyen egyszerûbb trükkök ami kezdésnek jó lenne?
Régen tudtam lookback-et is de egy évet kihagytam és már nem merem beadni... Nofoot kizárva. Egyszer még szeretnék gyereket is. :D

Én is itt járok (igaz, kb. 1 hónapja dirt-ölök) a table megy, most fogom gyakorolni az X-up-ot. Whip csak annyi, hogy kilököd a hátulját, ezt akár bunny-ból is meglehet tanulni, nem nehéz. Csipõbõl kell forgatni.
Amúgy állítólag a null-láb, könnyebb mint a no-hand, szal nekem az lesz a soros az X-up után...ha majd végra kijutok már...:mad:

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
szerintem pont nem mivel egy trükk az egy trükk , nincs mit elmondani azon hogy hogyan kell egykerekezni:meghajtod és mész hátsó keréken szerintem ezen nincs mit ragozni, vagy nulláb:a levegõbe szétrakod a lábad, vagy 360:az ugrató végén elkezdesz pörögni, kb annyi infót lehet adni amennyit te is látsz ha valaki elõtted megcsinálja, próbáljatok gyakorolni és tapasztalatból megtanulni

CsorvaGep

CsorvaGep

vendég

• fórumtag
  • 30 hozzászólás

Énis igy gondoltam :P csak még iskola fájdalmak alatt voltam sorry:D

Kösz a segítséget. Amúgy azzal tudnék vitatkozni hogy interneten nem lehet megtanulni. Mondjuk bunnyzni is a neten lévõ anyagokból tanúltam meg. Jó persze gyakoroltam is sokat.

Tomekumf

Tomekumf

vendég

• fórumtag
  • 109 hozzászólás

telejsen mindegy milyen sebességel mész, hátra nem eshetsz, ha a féken van az ujjad.
nálam akkor volt probláma, amikor elsõkerék nélkül egykerkeztem és nagyon kicsi tekeréskor is hátrafelé dölt.

az hozzá tenném, hogy interneten semmilyen trükköt nem lehet megtanulni...:D szerintem

Énis igy gondoltam :P csak még iskola fájdalmak alatt voltam sorry:D

:)

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

• vendég
Azért ahhoz kell gyakorlat, hogy síkon kiforgassa az ember a 180-at, tégla + falap sosem lesz elég stabil -> a katlan a legjobb megoldás, vagy valami ív ami elég lapos és síkra dob...egyébként detto ugyanez a problémám: kiforgatom a 180-at, de nem tudok fakie-zni belõle...mondjuk 1-2 napja gyakorlom csak és akkor is ritkán...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
180: katlanból, síkon, vagy vmi pici ívrõl(tégla+deszka;feljáró..) gyakoroljam?? Síkon majdnem mindig kiforgom, csak az a baj, hogy lassan megyek még és ekkor fakiezni se tudok, ha gyorsabban gurulok, elferdülök.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás

Off: Itt a fejlécben van egy hirdetés h 22-dikén újpest Dirt Jump mit tuttok róla h pontosan hol és mikor lesz mert lehet h érdekelne a dolog :) Természetesen mint nézõ :D

IV. kerület, Kápmegyer, Hajló utca.
9-12-ig nevezés. 13-tól amatõr, 15-tõl profi verseny, lesz legjobb trükk is, az egész kb 9ig tart.

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.724 hozzászólás

van egy pont amikor hanyatt se esel meg elõre se dölsz

telejsen mindegy milyen sebességel mész, hátra nem eshetsz, ha a féken van az ujjad.
nálam akkor volt probláma, amikor elsõkerék nélkül egykerkeztem és nagyon kicsi tekeréskor is hátrafelé dölt.

az hozzá tenném, hogy interneten semmilyen trükköt nem lehet megtanulni...:D szerintem
"Minden hülyeség" by Tomidny

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Én rendszeresen ugrok még egy nagyobb patkáról is no footot, amikor elfelejtem, hogy nem az spd-s gépen vagyok. :)

:) _