Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Trükkök és figurák elsajátítása
Indította
blademaster
, 2004. augusztus 23. 22:25
Írta 2007. május 09. - 12:55

Írta 2007. május 09. - 12:53

van olyan trükk hogy nul láb manuá lés a kormányt is elengedi, és úgy gurul?
mert a nagyon vadul nézhet ki
mert a nagyon vadul nézhet ki
:clap: www.kcsonti.extra.hu :clap:
Írta 2007. május 06. - 11:58

Nehéz,nehéz, de legalább nem kell minden nagyobb ugrásnál félned hogy vajon mikor szakad le a fejcsõ.
Nemtom de nem bízok az aluban...
Nemtom de nem bízok az aluban...
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Írta 2007. május 05. - 18:52

Drop-off (nem 100%, hogy így hívják, de vmi ilyesmi), az az amikor mész padka/szegély/letörés mentén átlósán...majd pár centi erejéig átcsapsz nózvilibe és a kiemelkedõ hátsókereket kilógatod a szegély/padka/anyámtudja mi fölé, majd leugrasz úgy, hogy utánarántod az elsõkereket...magyarul egy fordított bunny-hoppal (elõsször emelkedik a hátsó és utána az elsõ) oldalazva leugrasz valahonnan...
Én meg elsõfék nélkül alig bírom megemelni a farát a szamárnak...olyan nehéz mint a dúsított urán...
...nemhogy nózvilizzek fék nélkül...ááááá
Én meg elsõfék nélkül alig bírom megemelni a farát a szamárnak...olyan nehéz mint a dúsított urán...

Írta 2007. május 04. - 23:39

A városbanközlekedésss témájja...
Meg a vasalásé, persze.
Magyarul vettem egy elsõféket hogy ne üssek el annyi gyalogost és gondoltam megkérdem hogy "mire lehetne használni".
Kössz a tippeket. A drop offt még nem tom h mi de mindjárt megnézem pinkbájkon.
Ja és van egy ismerõsöm aki nózvílizik fék nélkül nc...Nekem még fékkel is alig megy.

Magyarul vettem egy elsõféket hogy ne üssek el annyi gyalogost és gondoltam megkérdem hogy "mire lehetne használni".
Kössz a tippeket. A drop offt még nem tom h mi de mindjárt megnézem pinkbájkon.
Ja és van egy ismerõsöm aki nózvílizik fék nélkül nc...Nekem még fékkel is alig megy.

Írta 2007. május 04. - 22:24

Elsõ-kerekes kiállások, drop-off, nose-wheelie, ilyesmik, de a kiállásoknál lábbal is meg lehet fogni a kereket a drop-off meg súlyponttal is kivitelezhetõ, csak gyakorlat kérdése...egyedül a nózvilihez kell, bár vannak akik azt is meg tudják tanulni fék nélkül...lásd Corey Martinez, de ha engem kérdezel õk sosem voltak emberek...vmi tekerésre mutálódott emberszabású állatfaj lehet 
Szómiszó, ha arra akarunk kilyukadni: nem, streetr-e nem kell elsõ-fék

Szómiszó, ha arra akarunk kilyukadni: nem, streetr-e nem kell elsõ-fék

Írta 2007. május 04. - 21:25

Írta 2007. április 28. - 09:54

hát nem tudom, látod...de szerintem whip után sosem lehet nyílegyenesen érkezni...de ha gázosnak érzed, próbálj ellensúlyozni a kormánnyal...
Írta 2007. április 28. - 09:48

Írta 2007. április 28. - 09:30

Oposszum! Miért van az hogy ha megpróbálok whipezni, elcsavarodok mint állat?...valami nem ok..
Lehet vmit félreértek, de whip-nél sztem pont az a lényeg egy elcsavarodjon, nem?

Írta 2007. április 27. - 22:20

Írta 2007. április 27. - 10:40

Az már gázosabb
Bár én is streeteztem de nem tetszett. Vagy az ien park streetnek számít?
Nem.
A park nem street. Street az street...érted utca.

Oposszum! Miért van az hogy ha megpróbálok whipezni, elcsavarodok mint állat?...valami nem ok..
Írta 2007. április 26. - 20:00

Én nem dörtözöm hanem parkban ugrálok. Ott jobban tudnak fájni a hibák. Ha leugrassz a bringáról egy no footból, szerintem a bokádat mint olyat egy idõre elfelejtheted, a tökeidrõl nem is beszélve de sztem off.
Az már gázosabb

Írta 2007. április 26. - 19:06

Hello!
Engem érdekelne a dirt és a street is (mountain bike-kal). Már láttam egy bicót (UMF Hardy) ami elég jónak tûnik. Hogyan kezdjem el ezt az egészet???
Elõre is kösz!
Nézzél meg pár videót, JIB 1-2 pl, vagy bármi más..akkor kicsit megismerkedsz vele, kedvet kapsz hozzá(nálam is ez történt:) ).
Aztán ha van egy bringád, majd alakul..és olvasgass.
balint, ez nem off egy pöppet? mehetett volna priviben egész nyugodtan..
Írta 2007. április 26. - 16:38

Írta 2007. április 25. - 21:44

Írta 2007. április 25. - 18:34

Írta 2007. április 25. - 18:25

Hello!
Engem érdekelne a dirt és a street is (mountain bike-kal). Már láttam egy bicót (UMF Hardy) ami elég jónak tûnik. Hogyan kezdjem el ezt az egészet???
Elõre is kösz!
Elõre is kösz!
Írta 2007. április 24. - 22:49

Csatlakozom. 
Off:
Amúgy nekem meg vizsgaidõszak ha már a tanulásnál tartunk... :S:S
Puskázás téren is el lehet sajátítani egy két "trükköt és figurát"

Off:
Amúgy nekem meg vizsgaidõszak ha már a tanulásnál tartunk... :S:S
Puskázás téren is el lehet sajátítani egy két "trükköt és figurát"

Írta 2007. április 24. - 20:34

ennyien érettségizünk idén?
én emiatt nem is fogom sztem kipróbálni soha a nofootot..
elég nekem az ugrálás is
igaz 1 éve még az ugrálás közbeni alaptrükközésõl is azt tartottam hülyeség, de mostmár egyre inkább próbálom õket beadni.
nekem azért fontosabb az h épen hazaérjek minthog beadjam a legdurváb dolgokat..

én emiatt nem is fogom sztem kipróbálni soha a nofootot..
elég nekem az ugrálás is
igaz 1 éve még az ugrálás közbeni alaptrükközésõl is azt tartottam hülyeség, de mostmár egyre inkább próbálom õket beadni.
nekem azért fontosabb az h épen hazaérjek minthog beadjam a legdurváb dolgokat..