Szóval, én kb. 20-30 fokos szögben megyek a "padka" felé (amin csúszni szeretnék), majd ott kiemelem az elsõ kereket és felteszem a padkára, valamint a jobb oldali pedált is ráillesztemn a padka szélére, de fontos, hogy a két hajtókar nem vízszintesen áll (mint minden ugrás és trükk közben), mert akkor nagyon könnyen lehet a trükkbõl vagy Rockring-en csúszás vagy nagy esés...

Szóval a jobboldali pedál jóval a vízszintes szint alatt van. Lehetõleg arra is próbálok figyelni, hogy a padált annyira a padka szélére teszem, hogy a hajtókar vége (ahová a pedáltenegely van "belehúzva") már a levegõbe lógjon, mert az alacsony pedálprofilnak köszönhetõen bizony könnyen megeshet, hogy a hajtókar vége ér le elõbb.
Ha már feltettem a pedált és a kormányt is helyesen, akkor pedig arra kell figyelned, hogy a kormányt kifelé fordítsd picit (ha a jobb oldali pedálon csúszól balra kormányozz), úgy hogy az elsõ kerék pont párhuzamos legyen a padkával. Erre figyelni kell mert az ember ösztönösen befelé kormányoz (hogy feljusson a padkára, de nekem nem ez a célom és ezt az ösztönt ki kell ölni!), ekkor azonban nõ a szög és egy idõ után a hátsó kerék is hozzá fog érni a padkához (a külsõ), ami nem jó (a gumi is kopik, meg téged is lassít).Ha pedig grind közben már rohamosan fogy a lendületed, akkor egy balra-Side-Hop-szerüséggel egyszerûen csak le kell ugrani.
Értelemszerûen aki a bal pedálon szeretne grind-olni, annak minden irány fordítva van.
Szóval én ezt így csinálom. Kell még valamire figyelni? Ez ilyen formában csak a pedált koptatja igaz (azt meg úgyis ki fogom küszöbölni )?