Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

Faust

Faust

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Hali!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy honnan lehetne épkézláb oktatóvideókat letölteni? Bunnyról meg hasonlókról??
Vagy esetleg elméleti leírást, mint amit régebben olvastam a Bikemag- ben?

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Tspet:

ha a triál érdekel akkor: biketrials.hu-n van fórumuk, itt nem sokan triáloznak..de legegyszerübb ha keresel vkit aki triálozik elmész vele edzeni egyet, és többet fogsz tudni mintha 3órát olvasol róla..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
bunnyhop: elõször érd el azt hogy úgy kipördited a bringat magad alol hogy nem tekersz bele.(ez egy olyan bicoval mint a tied, nagyon nehéz lesz)ha ez meg van akkor mar biztos hogy az elsõ kihuzásával nem lesz gond. huzd ki az elsõt, utána a kezeddel told elõre a kormányt és a testeddel lódulj elõre. nagyon sok gyakorlás kell hozzá. ha nem megy 1 hónap után se akkor.... nincs semmi baj. gyakorold nekem fél év volt :$ :D

amugy olvassd el a topicot! nem hosszu

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts

Downstairs manual
Bunny Hop
Front pivot 180°
Back pivot 180°
Side Hop
Kangaroo
Pedalkick
Pedalkick drop off
Two-seventy Drop in
Sidehop to nosepick 180°
Manual
Wallride
Helicopter
Gap

nem az összes de az alapok

már vagy hatodjára akkor ugye.
Sei, soku Si.

Tsipet

Tsipet

vendég

• fórumtag
  • 108 posts
Üdv!

A tapasztalt "öregekhez" lenne néhány kérdésem. A bringázás több formáját is kipróbáltam már (xc dh freeride), most a triallal kacérkodom.

Hogy kedjek hozzá a trialhoz? Mit tanuljak meg elõször? És hogy lehet ugrani gondolok itt a bunnyhop-ra és az itt említett kecskére.

Felmerül a bringa kérdése is mivel pénzem nincs az eggyetlen allround bringámmal próbálkozom
Magellan Hydra 2001 Full Shimano settel a fékek viszont alhonga-k. A szívfájdalmam a mûanyag hajtókar gondolom ezt le kellene cserélni.

Meddig tudok eljutni ezzel a brnigával a trükkök terén?

Minden építtõ jelegû tanácsot szívesen vennék.

U.I Megpróbálok egy képet beszúrni a drótszamaramról.Feltöltött kép

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Thez, azt akarta mondani, hogy te magad válaszoltad meg a kérdést...mivel balra döntöd, ezért balra döntöd és kész. Ez ösztönös, ez megy könnnyen. Bár nehezen meg tunád tanulni, hogy jobbra döntsd, de nincs értelme...senki nem szól azért, hogy most jobbra v. balra döntöd a bicót...

Amúgy asszem az emberek mindig abba az irányba döntik, amelyik lábuk hátul van elugrásnál, ha fordítva csinálnád nagyon ki kéne csavarni az elõl lévõ térded...

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
mii??

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

én tabletop-nál balra döntöm el és a jobb lábam van elõl. másik irányba nem megy..

vajh' mér'
;):o

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
én tabletop-nál balra döntöm el és a jobb lábam van elõl. másik irányba nem megy..

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
annyira hogy ettõl függ melyik oldalra kezded el csinálni.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
tabletop és turndown-nál mennyire számit az hogy melyik láb van elöl?

• vendég
Szóval egészen eredményesen haladok a barspin tanulásával (végre...). Már a fél forgatás megy: menetközben felemelem, forgatok rajta 1 felet, majd elkapom, gurulok pár métert, majd 1 fél fordulat vissza, és egyenesben is vok. A baj az, hogy a teljes fordulat nem igazán akar menni. Vagy nem forgatom meg eléggé és 1 fél forgás lesz belõle v. ha jól megforgatom izomból, akkor nem tudom elkapni...van erre vmi tippetek v. csak gyakoroljam.
Arra gondoltam, hogy ha egy pici eldobónál (pl.: babakocsi feljáró tetejénél - persze nem ugranék fel, csak az elejét emelném el a holtponton) gyakorolnám, akkor több idõm lenne forgatni...így nem kéne izomból megküldeni és el is tudnám kapni...talán.
Ja, és ha már megy talajon, hogyan gyakoroljam, hogy bunny-hop-ból is menjen v. elõbb célszerû vmilyen tábláson gyakorolni a levegõben?

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,448 posts
Szerintem ez tök király Feltöltött képFeltöltött képFeltöltött kép
Sei, soku Si.

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
lementünk forróra és a parkolóban csak ezt az akadályt találtam ez volt a legnagyobb:

http://video.tinypic...r.php?v=20z8s3q

az én bunnym iylen

Szigi_

Szigi_

törzsvendég

• fórumtag
  • 958 posts
Mindent el kell kezdeni vhol. :) Elõbb-utóbb jobb lesz a srác.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ne menjünk bele a bunny nem bunny kérdésbe sztem..
gyakoroljátok inkább!
1-2 nap alatt ha tudod mit kell csinálni bármit átugrassz.

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
azt hogy nem értem hogy hogy emelkedik fel a hátsó kerék. mert ez nem bunny.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
és? mit szeretnél ezzel mondani nekünk?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
amúgy nézem kockáról kockára és nem is értem mitõl emelkedik fel a hátsó kerék.. nem is húzza ki az eléejét... nc

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Húúú ha az nem papír lenne hanem valami rögzített betonelem.....:D