Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

']én azt hittem hogy a bringázás arról szól hogy önfeledten és élvezetbõl tekergélsz és nem limiteket állítasz magadnak...

ezt naggyából én is így gondolom...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 posts
és mi van ha elesel? na jó ez egy kicsit nyers volt...de ha nem betonon ugrasz _letörést_ és tényleg a fokozatosságra törekszel akkor nem tudsz akkorát esni, hogy tényleg komoly bajod legyen...túl sokat néztek bringás filmeket:D bukó(kinek milyen), egy két védõ és zúzz. amúgy ha parázol vmitõl akkor minek akarod beugrani? én azt hittem hogy a bringázás arról szól hogy önfeledten és élvezetbõl tekergélsz és nem limiteket állítasz magadnak...nem vagy versenyzõ(tisztelet a kivételnek). remélem nem írtam bele túl sok hülyeséget:S

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
ha minden igaz azt ismerem, nem az ami a reptértõl balra van, egy ilyeb sziklás rész?
1-2 alkalomal voltam ott csak messze van
ott elvileg ugrottam kb 1 méteres letörést is de azok valahogy kevésbé parák, meg vannak kisebbek amivel tudsz kezdeni

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
jajjj :D

menj el az öregvámpírhoz! ott valahol a hármashatárhegy környékén van egy reptér, és annak a közelében. hûvösvölgybõl fel tudsz oda tekerni. kérj meg valakit hogy mutassa meg.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
tutdtok helyet bp környékén ahol lehet bónuszhoz hasonló letörésken gyakorolni?
mer ez így nem állapot:/

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Méteres?

Bandita...

Bandita...

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
A fokozatosság nekem is bejött de hát a letörést sajnos nem tudod ásni..:D

By the way:
Mit jelent az h:
4-es; 2-es; 1-es letörés?
Magellan Polaris; Rock ShoX Judy XLC; BikePositive; Pazzaz; Shimano DEORE; Sram7.0; Shimano ALTUS; ----
Jesus Bikers klub

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
hát ja
miután beugrassz vmit utána már nem para, pár nap gyakorlás után már semminek tûnik legalábbis én eddig így tapasztaltam

majd ma meglátjuk megy-e..:)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Fõ a fokozatosság, dirtelni is szerintem úgy lehet megtanulni szépen, hogy elkezded egy kis puklival, majd nagyobbra ásod, persze ez sok munka, nem egyedül kell csinálni, de ha csak 30cm-el lesz nagyobb, akkor is érezni fogod a különbséget, és ey idõ után, már szépet lehet szállni.
Persze a letörésekkel más a helyzet, ezt sokszor vállalni kell, viszont ha már beugrottál valamit, akkor ugorjad meg legalább 4x, hogy biztosan menjen, ha utána elesel, akkor már nem fogsz félni, tudni fogod, hogy mit rontottál el.

Ðave89

Ðave89

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Én pl 1szer bevállaltam a kápolnást...Szerencsére nem estem el de vhogy már jobban parázok töle

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
de pont ezaz:) a sík leugrása nem számít hiába mersz leugrani 2 métert síkra, köze nins a letöréshez, nem is tudod mit kell csinálni rajta, ezért nem vállaod be a fele akkora letörést sem.
amúgy csak neki kell gurulni, és kapaszkodni:) de a félelmet csak te fogod tudni legyõzni.

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mondjuk az enyhe lejtõ volt
ezek max arra jók tudom h szokd a repülést

pl tegna mentem egy sráccal akinek szerintem nem volt jobb technikája mint nekem, de bevállalósabb volt így neki jobban ment.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
városban letörést?:D az sík!
csináld vonatban. úgy a könnyü.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
sajnos erre szerintem nincs orvosság, fokozatosan kell, és le kell gyõzni a félelmet, meg ha már régebb óta beingázol, akkor kiismered magad, és tudni fogod, hogy sikerülni fog e vagy sem

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
mondjuk ez nem feltétlen trükk kérdés de hogy lehet a parázást le küzdeni egy új ugrató elõtt? megyek és csukott szemmel próbálom?:D

bónuszt pl sehogy se merem ugrani ugyanakkor a városban simán ugrottam kb 1,2 méteres letörést is
erre hoyg lehet gyakorolni? sokat kell ugrani nagyobb letöréseket?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
sztem 180 tailtap, de az okosak majd kiigazítanak biztos

Ha esetleg valaki tud az 1980-as moszkvai olimpia kézilabda bronzmeccsérõl valamilyen képi anyagot, az ossza meg velem, legyen oly szíves!

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
ha megyek szembe a járdapadkával és kiállok a tetejére 90 fokban oldalra és onnan megint 90-el lefordulok vissza. aztat hogy hijják? eza fuffanu?

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
na sikerült lefilmezni egy tûrhetõ fordulást. volt sokkal jobb is csak azt nem sikerült felvenni. de a trükk lényege látható. most fõképp ezt gyakorlom. sajnos itt csak az utolsó ugrásnál fordultam nagyot :(

Link:

http://video.tinypic...r.php?v=4ghux54

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,790 posts
2szer ment a post. ezt lehet deletelni

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag