Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
erõsíts karra.

nem véletlenül olyan izmosak a versenyzõk sem. ehhez is kell erõnlét.

ballazs

ballazs

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Csõ
Ha sokat egykerekezek megfájdul a karom. Nincs erre valami ellenszer?

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts

Kár lenne elveszni a Linkelõ-ben azért ide tettem. Meg lehet is tanulni belõle!

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
http://users.atw.hu/...bb2-trailer.mpg

Ebben is benn van, síkon csinálja.
Jól lelassítottam, ebben nincs is bunny:)
Olyan mint egy footplant síkon, szal ha balra forogsz, akkor bal lábadat leveszed a pedálról, a jobbal meg emeled a bringát fölfele, és amikor a levegõben van, akkor a bal lábaddal löksz a bringán egyet, és akko kiforgod:)
Nemtom érthetõ-e, én így láttam a videóból, de nézzétek meg.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Aham, én is tudom mirõl beszélsz...Darren bácsi mûvelte egy sziklafalról...de akkor síkon nincs tipp? :o

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts

Namármost van egy trükk, aminek nem tudom a nevét se, de meg sem tom csinálni...viszont tetszetõs, szal csak meg kéne tanulni...Szóval a történet:
gurulsz full sík talajon egyszercsak leteszed az egyik lábad, dobbantasz vele és 180. Hopp már vissza is fakie-zted egyenesbe...biztos értitek mit akarok írni:D
Na, ezt hogy kell? Mikor kéne dobbantani a lábommal? A bunny elõtt v. amikor az elsõ kerék a levegõben van v. amikor már az egész bringa a levegõben van? Vagy milyen tippeket tudtok adni egyáltalán... :o s gondolom ezelõtt a trükk elõtt nem árt ha tud az ember normális 180-at ugrani síkon, igaz?

vagom mirol beszelsz!

minap neztem meg a New World Disorder 7 et, es abba volt egy ilyen trick. Igaz ott stand-bol nem 180 at nyomott, hanem egy tabel-t bele a letoresbe.
Ha lesz idom, kivagom a jelenetet, es feltoltom valahova :)

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

• vendég
Namármost van egy trükk, aminek nem tudom a nevét se, de meg sem tom csinálni...viszont tetszetõs, szal csak meg kéne tanulni...Szóval a történet:
gurulsz full sík talajon egyszercsak leteszed az egyik lábad, dobbantasz vele és 180. Hopp már vissza is fakie-zted egyenesbe...biztos értitek mit akarok írni:D
Na, ezt hogy kell? Mikor kéne dobbantani a lábommal? A bunny elõtt v. amikor az elsõ kerék a levegõben van v. amikor már az egész bringa a levegõben van? Vagy milyen tippeket tudtok adni egyáltalán... :o s gondolom ezelõtt a trükk elõtt nem árt ha tud az ember normális 180-at ugrani síkon, igaz?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Háh park, jó vicc, itt nincs semmi zojjektum ennek gyakorlására.
Szal kimegyek utcára, azt ott van vmi focipálya, ami az út alatt van picivel és ott szoktam ellenni. Ma kezdünk el pályát építeni, egy asztalos már van, azt megnagyobbítjuk, utána lesz még 1, mellettük meg egy wallride és egy katlan. Ezt így a héten megkéne csinálni:)

El tudom képzelni milyen lesz asztalon az elsõ 360 próbám, sztem forgok majd 90 fokot kb, aztán lesz egy fincsi érkezésem.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
És hol szoktál gyakorolni viktorider? Nálatok van a parkba vmi "sspeciálliss téma" (by gátvéder) erre? :) Mert nálunk csak asztalos jumpok vannak.

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts

Én is síkon gyakoroltam 180-at, gyök2-vel be is adtam, fakie nem ment belõle.
Aztán mentem ívre h majd akkor gyorsabban és akkor rájöttem h ezerszer egyszerûbb mint síkon, halál lazán ki lehet forogni 180-at.

hat 180.... igen ez erdekes teremtmeny :D
en sikon probaltam, a 19 kilos stinkyvel meg is csinalom majdnem.
Ivrol/kidoborol nem probaltam (rosz elmenyeim voltak a pedallal tavaly nyaron :( )

de sztem osszejonne, mert sikon siman megvan a 160-170, azt meg kormanybol foldon vissza lehet hozni hatragurulaskor.

Masik a fakie... ehez meg valtot kene bealitsam rendesen. csak DH miatt nem tulzottan erdekel. 2 sebessegbe jo 3ba is csak olyankor semi-automatic labrasegitest kell alkalmaznom :D.
(igy jar az ember ha padkara teszi a valtot hatsokereken ugralas kozbe. )

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Én is síkon gyakoroltam 180-at, gyök2-vel be is adtam, fakie nem ment belõle.
Aztán mentem ívre h majd akkor gyorsabban és akkor rájöttem h ezerszer egyszerûbb mint síkon, halál lazán ki lehet forogni 180-at.

Facs

Facs

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 posts
[quote name='ViktoRider']Na elkezdtem ívrõl síkra gyakorolni a 180-at, aztán hamar rájöttem h nem nagy szám:)QUOTE]

Ívbõl síkra? Úgy könnyebb? Mert én síkon sem forgom ki azért nem akartam még ívbe.

Jábor

Jábor

törzsvendég

• fórumtag
  • 984 posts

Fejemet végig abba az irányba kéne tartani igaz? és nézni azt a részt ahova majd érkezni szeretnék..vmi angol videóból ezt vettem ki:)

Pontosan, keresd a mokust a hátadon :D

Bükki Bringa Barát :rolleyes:
Bringáim

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 posts
Na elkezdtem ívrõl síkra gyakorolni a 180-at, aztán hamar rájöttem h nem nagy szám:) Szóval 360 a cél. Megy valakinek? Elõször inkább ezen tanulom meg, aztán megyek asztalosra. Fejemet végig abba az irányba kéne tartani igaz? és nézni azt a részt ahova majd érkezni szeretnék..vmi angol videóból ezt vettem ki:)

Gyusza007

Gyusza007

vendég

• fórumtag
  • 40 posts
A repülés nekem is megy bringával csak néha a landolás nem tökéletes :D

BBerki

BBerki

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,724 posts

amit nem lehet nem fognak megcsiálni:D
repülni se tanult meg senki..

repülni ugyan nemtudok, de szállni a kerékpárommal a levegõben az megy :D
"Minden hülyeség" by Tomidny

kcsonti

kcsonti

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
dehogy nem majd fejlõdik az emberiség és megtanulunk repülni
:clap: www.kcsonti.extra.hu :clap:

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
amit nem lehet nem fognak megcsiálni:D
repülni se tanult meg senki..

kcsonti

kcsonti

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
tehát akkor nincs olyan trükk.

De szeintem majd születik egy zseni és megcsinálja
:clap: www.kcsonti.extra.hu :clap:

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
kb sehogy mert a seggeddel nem tod manuálba tartani a bicót, max nulláb manuál vag 1kézzel elengeded