Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Trükkök és figurák elsajátítása

- - - - -

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts

Asszimpatikus? :D Ez jó...a keresett szó: UNszimpatikus, amúgy nem épp a legszebb magyar szó...kicsit belekeverdted az ASZZimetrikust is...:D

Ihh igazad van. De fobb problemam az, hogy lassan alig beszelek magyarul, es folyton minden angolul vagy nemetul jut az eszembe.
Persze ez a szo kivetel :D:D. Itt csak ellamultam, es gyorsan akartam irni.
1000 bocs + 1 anyamedve

"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Félreértés ne essék nekem nagyon is bejön az umf geoja fõleg 16 os váz 150mm-es nixonnal:D De azért a sísáncnál sztem nem igazán megengedhetõ egy rontott érkezés... Jó lenne látni, hogy azt hogy ugorják merevfarúval

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts

Hat igen UMF nekem nagyon asszimpatikus az a fejcsoszog rajta.
De lehet azert mert elso normalis ugralos bicajom kona volt. 2005 os scrap.
Aztan abba eleg emberi a geometria :)

hát igen, egyezik a véleményünk.. bár sztem a polar x az arany középút am még tekerhetõ is de még nem túl hosszú
de nekemsokakkal ellentétben a scrap geoja is bejövõs.

amúgy sztem ha az ember ésszel ugrik, nem lehet nagyot esni ugrás közbe
nekem az összes nagyobb esésem dh közbe volt köves lejtõkön.. bár szerencsére egyik se töréses, de nem is akarok ilyet.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts

Haverom nem rég törte el a kulcs csontját esésbõl...:S

Furi, nekem is egy haveromnak pár honapja eltört a kulcs csontja...pedig volt rajta protektor is...igaz azt mondják ha nincs rajta full face és protector akkor a rendörök akik megtalálták ájultam már nem mentöt hivtak volna neki...

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég

Asszimpatikus? :D Ez jó...a keresett szó: UNszimpatikus, amúgy nem épp a legszebb magyar szó...kicsit belekeverdted az ASZZimetrikust is...:D

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts

Ja én meg attól félek, h esetleg elemelkedik a lábam a pedálról vagy csõrös lesz.. Mind1. Egyszer meg kell próbálni:D Majd lesz rajtam minden védõ, de mostanában azért még abba is félek. Haverom nem rég törte el a kulcs csontját esésbõl...:S

De lehet azert mert elso normalis ugralos bicajom kona volt. 2005 os scrap.
Aztan abba eleg emberi a geometria :)

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Ja én meg attól félek, h esetleg elemelkedik a lábam a pedálról vagy csõrös lesz.. Mind1. Egyszer meg kell próbálni:D Majd lesz rajtam minden védõ, de mostanában azért még abba is félek. Haverom nem rég törte el a kulcs csontját esésbõl...:S

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts

kösz, de könnyû ijen pár kilós biciklikkel jól nyomni
az enyém 18kg és én se vagyok vagy csak 40
amúgy engem ne szidjatok õk dobálják a biciklit
én is benne vagyok a bandában de engem láttatok dobálni?

Namost, cafolas keppen, en a 19 kilos stinkyvel 40-50 centit bunnyzom sik talajon...
Ezzel en is azt akartam mondani, hogy a bicaj sulya nem igazan szamit.
Jo persze egy 12kilos umfel azert megneznem mire vagyok kepes.
Bar lehet semmire a kicsi fejcsoszog miatt. Hozzaszoktam mar ehhez, felek hogy orraesnek :D

daci

daci

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,383 posts
ez engem is érdekelne, én is most nézegetem:D kápolnát én is ugrom, nem nagy ügy..
nekem fõleg az utána levõ viszonylag meredek lejtõ para, félek naon felgyorsulok ugrás után.

Norb

Norb

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
Hello!! Valaki akinek van tapasztalata megosztaná-e velem a jános-hegyi sísáncról? Kápolnát már ugrom, de sísáncot még nem vállaltam.:D amire kell rajta figyelni? EGyébként a bicóm umf hardy váz nixon teló mammut és alex dm 24 kerék...

• vendég
Hmmm, én itt nem hallottam olyamsit, hogy "Te, ez a Balázs egy szar alak...". Senki nem szidott téged, általánosságban beszéltünk a videoban lévõ emberekrõl...mégcsak azt sem említette senki, hogy te szerepelnél a videoban. Ezt te árultad el. Amúgy elárulom, hogy a tudásszint nem a bringa súlyától függ, hanem a kitartástól, szorgalomtól és a SPORT IRÁNTI ALÁZATTÓL...ez utóbbit hiányoltuk a videoban, ha érted mire gondolok. ;)

ballazs

ballazs

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
kösz, de könnyû ijen pár kilós biciklikkel jól nyomni
az enyém 18kg és én se vagyok vagy csak 40
amúgy engem ne szidjatok õk dobálják a biciklit
én is benne vagyok a bandában de engem láttatok dobálni?

• vendég
Hát nem tudom, biztos bennem van a hiba, de mi ennyi idõsen meg sem mertünk mukkanni...kimentünk az erdõbe a Csepellel és még annak is örültünk ha csak nézhetjük, ahogy a "nagyok bringáznak"...:chin:
Dehát változnak az idõk...a fiatalok gyorsabban érnek, hamarabb kinyílik a csipájuk és az Extreme chanel árát is lentebb tornázta azóta az upécé :D

Na ez megint ilyen "bezzeg az én idõmben" duma...wáááá, nagyon öregszem...:D

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts
hat ha igy folytatjak, uj bicaj az tuti. :D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
ugyanmár.. a legidõsebb sincs több 12nél, ti ennyi évesen manuáloztatok az utcán és csapatban bringáztatok? lehet, jó nektek, de én nem, szerintem ez értékelhetõ... egy kis viccesség meg mindig belefér
a "nagy" freeride filmekben is dobálják a bringákat, ha 10 évesen ezt látod a tvben, te is ezt fogod csinálni..
igen, valahol szánalmas, de ki tudja mi lesz 5 év múlva

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
ezek szerintem valamit tudnak amit mi nem:D
büszkék magukra az tuti...
szááánalmas

bocs az offért

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Grim

Grim

törzsvendég

• fórumtag
  • 402 posts

www.etb.gportal.hu

Atyasagos uristen! :S
Az egeszbe az a legszornyubb hogy melohelyen nezem, es most valoszinuleg a munkatarsaim hulyenek neznek, hogy verem a fejem az asztalba es sirok a rohogestol :lol1:

De viccet felreteve, fiatal, tudatlan gyerekek, szuleik penzebol vett bringak.
Es nem sajnaljak oket. En meglatnek valakit egy dirt/street/FR/DH/CC stb bicajt igy dobalni, odamennek es megkerdeznem beteg e.
Bar a fent emlitett bicaj es a videoban latottak kozott van par ezer forint kulonbseg. De akkor is embertelen :D

• vendég

www.etb.gportal.hu

Én szégyellem magam helyettük :wallbange

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Na ez a bátorság...:lol1: