tudomMiért érzem úgy, hogy szegény srác az ÉLET nevû játékkal kapcsolatban kérdezte ezt és nem a Dave Mirra-ban....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Trükkök és figurák elsajátítása
Started by
blademaster
, 2004. August 23. 22:25
Posted 2007. December 29. - 20:18
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Posted 2007. December 29. - 20:06
vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
Miért érzem úgy, hogy szegény srác az ÉLET nevû játékkal kapcsolatban kérdezte ezt és nem a Dave Mirra-ban....:lol1:
Egyébként fejedet csavarod és próbálod durvanagy lendülettel izomból húzni a gépet...csak gyokorold, de a fejedet mindig csavard az adott irányba!
Egyébként fejedet csavarod és próbálod durvanagy lendülettel izomból húzni a gépet...csak gyokorold, de a fejedet mindig csavard az adott irányba!
Posted 2007. December 29. - 19:14
numpadon nyomd hosszan a 9-est vagy a 7-est. nyilakkal is lehet de úgy sokkal késõbb kezdi el (ha ez a probléma)
Posted 2007. December 29. - 18:30
180-ast meg 360-ast hogyan lehet csinálni meg eggyáltalán forogni a bringával??
mer próbáltam és olyat estem h rossz volt nézni
mer próbáltam és olyat estem h rossz volt nézni
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok
eladó cuccok
Posted 2007. December 29. - 14:02
persze nothingban
reális játék, ha annyiszor esnék mint a játékban, és olyanokból, földhöz verném a s*ggem is
Posted 2007. December 29. - 13:38
azt is toltam orrvérzésig meg csináltam benne dirtparkot is magamnak..a davemirra jobban megfogott.. 720 nohander superman indian triple-barspin
:D
Posted 2007. December 29. - 13:33
menj a matt hoffman játékkal, azzal már a bunny közben is elesel ha rosszul tolod
kihivás is van benne
Posted 2007. December 29. - 13:29
Játszatok Dave Mirra Freestyle bmx-el és mindet megtanuljátok
én már 6 emberrel végigtoltam :bananadan
Posted 2007. December 28. - 19:38
Nemtuggyátok hogy hívják azt a trükköt amikor a bringa mögötta lábát keresztezi??
Superman seatgrab indian air
superman az hogy mind2 lábát hátratesz, seatgrab hogy megfogja az ülés és indianair hogy keresztezi a lábát
Posted 2007. December 28. - 19:35
Nemtuggyátok hogy hívják azt a trükköt amikor a bringa mögötta lábát keresztezi??
Taposd a pedált és hallgass metált
eladó cuccok
eladó cuccok
Posted 2007. December 22. - 23:09
Posted 2007. December 22. - 23:01
Eddig jól ment a manuál viszont az új bringával folyamatosan eldõlök jobbra. Próbáltam hogy baloldalt balrább fogom meg a kormányt de így is.. Valami jó tanács? :confused:
...nehéz hajtókar, nehéz váltó
Posted 2007. December 22. - 22:45
Eddig jól ment a manuál viszont az új bringával folyamatosan eldõlök jobbra. Próbáltam hogy baloldalt balrább fogom meg a kormányt de így is.. Valami jó tanács? :confused:
Posted 2007. December 01. - 22:04
hello!
ha már itt tartunk, akkor: http://www.expertvil...-one-eighty.htm
ez is angol és bmx-es de azért szerintem a montisok is tanulhatnak belõle
ha már itt tartunk, akkor: http://www.expertvil...-one-eighty.htm
ez is angol és bmx-es de azért szerintem a montisok is tanulhatnak belõle
Posted 2007. December 01. - 21:34
Üdv Kedves Trükközõs Kollégák!
Gondoltam megosztom veletek ezen oldalt:http://www.trashzen.com/ Itt van 1 jópár trükk részletes leírása, mit is hogyan kellene csinálni... Sajnos a legtöbb inkább trialos trükk, de pl ilyen h. bunny hop itt is le van írva, képekkel illusztrálva, animációk meg egyéb ilyen nyalánkság.
Viszont az oldal angol nyelvû.
gyakorlás, gyakorlás...
Gondoltam megosztom veletek ezen oldalt:http://www.trashzen.com/ Itt van 1 jópár trükk részletes leírása, mit is hogyan kellene csinálni... Sajnos a legtöbb inkább trialos trükk, de pl ilyen h. bunny hop itt is le van írva, képekkel illusztrálva, animációk meg egyéb ilyen nyalánkság.
Viszont az oldal angol nyelvû.
gyakorlás, gyakorlás...
Posted 2007. December 01. - 12:28
Posted 2007. November 07. - 18:20
amig nem megy ugy hogy elkapod levegõben, padkáról ne is próbáld:P
Én most padkáról gyakorlom, elkapom már levegõben de igy is seggre lehet ülni azért..
Oposszum, thx. Sztem télen át elleszek ezzel:)
Én most padkáról gyakorlom, elkapom már levegõben de igy is seggre lehet ülni azért..
Oposszum, thx. Sztem télen át elleszek ezzel:)
Posted 2007. November 07. - 17:44
még sajnos nemmegy úgy hogy a levelgõben elkapom, csak azon gondolkoztam, hogy ha mondjuk egy padkáról lefelé akarom megpróbálni akkor mekkorát fogok esni, ha nem kapom el a levegõbe és esetleg tovább pördül, és pont keresztbe áll majd a kerék...
Posted 2007. November 07. - 17:22
hello
a kormánypöri (síkon) akkor minõsül "megfelelõnek" ha már a levegõben megfogom a kormányt miután körbefordult?
hát sztem akkor, ha körbefordul és utánna tovább tudsz gurulni.ha már a levegõbe elkapod, akkor próbáld azt hogy kp to manuál anélkül hogy lerakod az elejét, vagy fuffanu kp...
Posted 2007. November 07. - 17:13
hello
a kormánypöri (síkon) akkor minõsül "megfelelõnek" ha már a levegõben megfogom a kormányt miután körbefordult?

Sign In
Create Account

Back to top