Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Egy dekor stúdióban akartam csináltatni fotó alapján feliratokat is,de nem volt valami segítõkész a srác,azt mondta nem tudja megcsinálni,csak Corel Draw-ból.Pedig ez nem egy különleges betûtípus.Most a haverom megszerkeszti a Giant feliratot és a Maestro M-betûjét.Aztán ha a matrica meglesz a fényezõ haverom lefesti szépen.
Most így áll a dolog: Picasa Webalbumok - donabubaka - Giant Trance

Udv!

Bepsotolom neked de mar ugy is keszen van a festesed. De hatha kesobb jo lesz :) Giant logog Eleg sok bringamarka (es minden mas marka mivel errol szol az oldal) megtalalhato. Esetleg itt is erdemes bongeszni.

Egyebkent szebb ez uj szin! :)
Sp

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Köszi szépen.Egyébként ez gyári KTM szín.Mármint a motor.
Az elejébõl a fém logó még nincs a helyén,de meg lesz az is.
Ja,és új a nyeregcsövem is!!Még vadászok valami hozzá illõ kulacstartót.Van ilyesmi színû is,meg vörös is.Lehet ez lesz,és még beszerzek pár apróbb piros-vörös apróságot.Meg pár matricát akarok még felragasztani,hogy egy kicsit feldobja.Vagy vágatok ki valami feliratot.
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
gratula, tetszetõs! .)
halálfej is ütõs

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
nekem jobban tetszik a narancs.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ez szerintem nem csak a bilikeknel szebb hanem barmilyen gyari festesnel amit a Giant valaha produkalt. le a kalappal.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Na elkészült végre (már pár hete) a Trance festése,és eljutottam odáig,hogy lefotózzam és fel is tegyem a képeket.
Mondjuk nem pont olyan lett,mint akartam,de szerintem az eredetinél szebb lett.Én még kicsit bonyolítottam volna,de a festõ srác haverom elõször azt mondta,hogy ingyen megcsinálja,ezért nem akartam tovább bonyolítani neki.Én a hátsó háromszöget sötétebb árnyalatúra akartam és a kisebb feliratokat fehér szinnel.Van rajta egy koponya is amit szintén nem egészen így akartam.Azt hittem az egész airbrus lesz,nem csak a körítés.
Végül is lefotóztam minden lehetséges nézõpontból és feltettem egy ilyen volt-ilyen lett mappába.Mindenki döntse el,hogy jobb-e így mint bilikéken.

Picasa Web Albums - donabubaka - Giant Trance
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

rozoga

rozoga

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás

Nem csak az skf gyárt csapágyakat...Felbuzdulva az olvasottakon azt hiszem én is szétkapom a trancet.

Az enyém már kész, és újra olyan finoman mozog, mint a lehelet.... :)

Egyébként pedig - ha érdekel valakit - eladó a szépségem, kategória-váltás miatt.
Link lejjebb:

trindem

trindem

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Sziasztok!

Giant tulajdonosok segítsetek!
Hol találok Giant Expedition 1.0 -ról geometriai adatokat? (Fõleg a hátsó villák hossza/szöge érdekelne, de ha ezek nincsenek az sem baj.)
Elõre is köszi!
TRINDEM World Traveller

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Ginat stores... Meglesem ha arra járok! (remélem májusban...)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
Reign-be próbált már valaki 200x57es tagot rakni? Így annyit moccana mint a reign X. Ha jól mértem, akkor pont nem érné el a támvilla merevítés a nyeregvázcsövet. 2-3mm rés maradna totál összeülve.

Nem mintha lenne pénzem új tagra, csak unatkoztam és méregettem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Giant Stores

megeri "szetnezni" bennuk [tour menpont alatt vannak kepek] nem semmi boltocskak. ha van egy kis szerencsem, lehet reszt vallalhatok az 5ikben majd.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
nemsokára remélem linkelhetek én is .)
befûztem az xm719 felniket, már csak egy új 2010es x9 jön hátra meg a tagom :)

aztán akkor már tényleg csak egy széles kormány kell a 620as helyett. de az már nem oly fontos.

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Nekem is ilyen kerékszettem lesz, csak jönne már meg.... Majd tolok képet, milyen lesz egyben :D
Egyenlõre ilyen:
Feltöltött kép

Tényleg lehetne kék sram cucc is, ezen gondolkoztam már én is! (vagy fehér)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem lenne csúnya, nekem a piros cuccok nem jönnek be. azér kéne :)

-érdekes hogy a sram csinálja ezt a szines x0 select cuccot vagy 6 féle színben és pont kékben nem. -
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a kerekszett sokat dob a dolgon :) de amugy szexi

RAUH-Welt
B E G R I F F

Lacika

Lacika

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Hát nekem most ez jön be nagyon!

Feltöltött kép

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

2006-os Giant Reign M-es méretben, szivacs láncvillavédõvel, CaneCreek kormánycsapággyal (elvileg az 80g) , kupakkal, csavarral, tag nélkül 3271g

csak gondoltam megosztom.

14.8kg körül lesz az idei setup :)

hát lényegesen szimpatikusabb adat mint az ideinek a taggal mért 3030 grammja (ráadásul dhx, ami nem könnyû tag)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
2006-os Giant Reign M-es méretben, szivacs láncvillavédõvel, CaneCreek kormánycsapággyal (elvileg az 80g) , kupakkal, csavarral, tag nélkül 3271g

csak gondoltam megosztom.

14.8kg körül lesz az idei setup :)

pecsenyep

pecsenyep

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Persze ez világos !
Én abban bíztam , hogy olvasgat itt valami ott dolgozó emberke .

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Amennyiben lejjebb tekintenél az oldalon láthatnád: NEUZER-GIANT-GT Márkabolt az O'NEAL HUNGARY-nél GIANT OUTLET