Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Giant

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3192 hozzászólás a témában

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás
Azért linkeltem :)

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Az biztos nem lessz könnyû megtalálnod a neked legjobb gépet ... nekem most ez a befutó -ninety-six-hfs-1000-d... persze megvárom az akciós árat...+el kell adnom a régit

OFF. Régóta kíváncsi voltam, milyen ninety-six 1000-D, de meglepett rendesen. Nem gondoltam volna, hogy ennyire merev és így lehet hasítani vele felfelé, és még lefelé is jó. Eléggé esélyes, bár a 3000-D tetszene inkább fõleg a Magura fékek és a 32-es becsúszójú teleszkóp miatt. 1000-D-n a Stroker Trail fékek nekem nem tetszettek, nem olyan jók, mint a Magura, és a Manitou R7 villa érzékenysége a fékezésre is kicsit fura - bár meg lehetne szokni. :)
ON.
@mzoli10: Piszkosul jó vételnek tûnik!

mzoli10

mzoli10

vendég

• fórumtag
  • 215 hozzászólás

Sziasztok! SLX/XT környéki szintû szereltséggel 100-as össztelós bicajt szeretnék vásárolni, és van pár modell, ami érdekel, például az Anthem X.
Akinek ilyenje van, tudna írni róla néhány sorban, milyen tapaszalatokat szerzett vele? Külföldi tesztek közül olvastam már párat, dícsérik a maestro-s felfüggesztést és a merevségét stb.
Köszi elõre is!

@spooon: a TALAS villa hasonlítgatás és AM3000D vs. Trance ajánlat még áll? :) (Talasom pont most van szervízben, de jövõ héten elvileg kész.)

Mekkora mák!
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: ÁRON ALUL! 2010 GIANT ANTHEM FULLY FOX

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás

Sziasztok! SLX/XT környéki szintû szereltséggel 100-as össztelós bicajt szeretnék vásárolni, és van pár modell, ami érdekel, például az Anthem X.
Akinek ilyenje van, tudna írni róla néhány sorban, milyen tapaszalatokat szerzett vele? Külföldi tesztek közül olvastam már párat, dícsérik a maestro-s felfüggesztést és a merevségét stb.
Köszi elõre is!

@spooon: a TALAS villa hasonlítgatás és AM3000D vs. Trance ajánlat még áll? :) (Talasom pont most van szervízben, de jövõ héten elvileg kész.)

Az biztos nem lessz könnyû megtalálnod a neked legjobb gépet ... nekem most ez a befutó -ninety-six-hfs-1000-d... persze megvárom az akciós árat...+el kell adnom a régit

"just chillin killin"

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Köszi elõre is!

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Van ilyen is :)
Sp

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
azt jól látom hogy a trance alsócsöve, masszívabb darabb lett, vagy csak a festés "elõnyös"
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Még Giant 2011 (az oldal alján "kategóriákra" bontva az albumok (Hardtrial, Meastro, 29" stb)

Giant 2011 - Tech news - Bike Technika - MTBS.cz

Feltöltött kép

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Ez a Giant Anthem X3 mitõl ilyen jó árú, holott új és 2010-es? Kár, hogy nincs keret rá, mert tetszik és még a mérete is jó lenne... (Álmodik a nyomor)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
2011 Giant bringaárak

2011 Giant Glory 1: Video Bike Check

Feltöltött kép

2011 Giant Reign 0 - First look

Feltöltött kép

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Koszi Grande! De sajnos "macko" meretben nincs mar nekik :/
Sp

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
most jott az otlet :) mit szolnatok egy Giant tekeresre :) akinek van kedve csaphatnank egy kort a Budai hegyekben.
Sp

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Pár hete voltam a Lövõház utcai Szörf és bringaboltban, ahol láttam Giant mezeket és nacit. A régebbi (sárga-kék-fekete) és a kék-fehér verziókat, de nem az újabbak. ... és mit láttam még ott lógni a falon, mely elött áltam és kell kell kell :)

Esetleg innen lehetne rendelni, ha többen összejönnénk és valaki tudna rendelni.
Giant Stores - Gear

Egyéb rendelésben is benne lennék (e-bay), mert itthon semmi nincs, ami érdekelne.

Az arakra nem emlekszel? Cimboram most hoz kesztyut es markolatot Angliabol. Epp ma volt dolga Bromley ban :) De elbbbbuborekoltam a felsot mert csak kesobb lattam hogy milyen pontosan es nem mertem megrendelni. Amugy az angol uzletek csak Angliaban ertekesitenek. Mas orszagba nem. :/ Mar beszeltem veluk telefonon.
Sp

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás

Sziasztok!

Keresgelek Giant bringas goncoket. Mivel a forgalmazot felesleges megkerdezni a neten bongesztem Az Ebay-en van sok elfogadhato aron. Valaki vasarolt mar onnan? Esetleg mas tipp/5let?
Koszi!

Pár hete voltam a Lövõház utcai Szörf és bringaboltban, ahol láttam Giant mezeket és nacit. A régebbi (sárga-kék-fekete) és a kék-fehér verziókat, de nem az újabbak. ... és mit láttam még ott lógni a falon, mely elött áltam és kell kell kell :)

Esetleg innen lehetne rendelni, ha többen összejönnénk és valaki tudna rendelni.
Giant Stores - Gear

Egyéb rendelésben is benne lennék (e-bay), mert itthon semmi nincs, ami érdekelne.

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Sziasztok!

Keresgelek Giant bringas goncoket. Mivel a forgalmazot felesleges megkerdezni a neten bongesztem Az Ebay-en van sok elfogadhato aron. Valaki vasarolt mar onnan? Esetleg mas tipp/5let?
Koszi!
Sp

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Giant 2011 Maestro kínálat

Illetve egyéb 2011-es bringák

Feltöltött kép

Penge ez az uj trance. De az az egyenes felso cso...... hat nem tudom.. nekem jobban bejon az ives. Kenyelmesen lehet rajta ulni :) a fekete tranc x-es vazam is kezd mar ilyen lenni :)
Sp

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
Giant 2011 Maestro kínálat

Illetve egyéb 2011-es bringák

Feltöltött kép

lynty

lynty

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Hello Mindenkinek!

Szükségem lenne egy REIGN '08-as váltótartófülre.
A NEUZER, mint forgalmazó, képtelen beszerezni(meg mást sem)...f*ck, hogy ilyen szinten mûködik itt minden.
mindegy, ha valaki tud valamit az jól jönne...
vagy marad az ebay vagy a cnc.
köszi üdv

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Én maradnék az anthemnél csak épp 29-esben
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
wáwáwáwáw

egy faith 1, 2 tányéros, 180mm/180mm, csak egy állitható nyeregcsõ kell bele és.....

szerelem elsõ látásra

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/