Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Giant

- - - - -

• Please log in to reply
3192 replies to this topic

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Giant 2011-es katalógus PDF-ben.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8,026 posts
ha valakit érdekel, akkor a III. kerületben a kolosy térnél lévõ bringaboltban lóg egy vadiúj, S-es, kék NRS váz.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Giant 2011 mountain bikes – First look

Feltöltött kép

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Jol neznek ki nagyon. Bar nem ertem a Trance X-nel miert egyenesitettek ki a felso csovet. Jol jott az a kis iv ha labkozt volt a bringa :)) nem koppant fel a szerszam :) A 2008-as fekete vazra is dobhattak volan egy feher Giant feliratot, nem lenne annyira betmenes. Lassan ideer a Jagwire bowden szett, bedrotozom es majd teszek fel egy kepet.
Sp

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek: Giant Tranx X 2011

Aktuális hírekben már betettem, de valóban ide is illik. És a többi...

Ausztrál oldalon a sport, fittnesz, gyermek stb. vonal gépei
Giant 2011 Catalogue eMag

New Gear: Giant’s 2011 Line Up

Giant Anthem X 2011
Feltöltött kép

Giant Anthem X 29 2011
Feltöltött kép

Giant Trance X 2011
Feltöltött kép

Giant Reign 2011
Feltöltött kép

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek: Giant Tranx X 2011
Sp

kombitomi

kombitomi

vendég

• fórumtag
  • 86 posts
Üdv. mindenkinek! Giant XTC vázba keresnék V féktüskét, lehetõleg eredetit, ha valaki tárcsafékkel használja és nincs szüksége rá. Sajnos a boltba ahol vettem a vázat, elõsször más menet emelkedésû tüskét adtak, másodszorra beleraktak egy hasonlót, de az XT V fékem rúgóvége nem ér bele a vázba kiképzett lyukba. Egyszerûen elkallódott a boltban az eredeti tüske, csak nem merik bevallani. A kormánycsapágy darabjait is úgy szedték össze két hét alatt. Azt mondták régóta ott van a váz ('08-as), és elpakolták valahova a tartozékokat. Köszönöm elõre is a segítségeteket!

Kirikou

Kirikou

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
baromi jók lettek, gratula

vektoros anyagra én is bejelentkeznék ha lehet

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Látszik az, csak a kepfeltoltes.hu-val raktam fel, ami nem annyira jó ötlet. Feltettem Picasara. Talán ez jobb.

Feltöltött kép

Jol nez ki! Gratula!! Eps megkaphato? :)
Sp

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

Én megnézném, ha látszana. :)

Látszik az, csak a kepfeltoltes.hu-val raktam fel, ami nem annyira jó ötlet. Feltettem Picasara. Talán ez jobb.

Feltöltött kép

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én megnézném, ha látszana. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Sziasztok!

Itthon semmiféle kiegészítõt nem talál az ember kedvenc kerékpármárkájához. Ezt enyhítendõ készítettem pár Giant pólógrafikát, melyet szívesen megosztok Veletek. A pólók színei a Giant brand által használt fekete, fehér és kék színek. Lehet még kitalálni jópár formát és grafikát, de most ennyihez volt kedvem. Ha valakit érdekel, a grafikákat pár napon belül el tudom küldeni vektorgrafikus formátumban (Illustrator vagy Corel). A gyártást rátok bízom. Ha nem akartok rohangálni, online is elkészítetthetõ, megrendelhetõ pl. itt

katt a kisképre nagyobb méretben.

Feltöltött kép

Egy kisebb látvány
Feltöltött kép

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Feltöltött kép

Szerintem egy Trance X - ilyen szép fekete, mivel vázként ez van itthon - tökéletes lenne a stílusodhoz. 13 cm hátul (127 mm), elöl pedig ott a Talas, így mászni is jó vele. A régi Trance is túlépített volt (és nehéz). Ennyiért Trance X váz

Reign-bõl ezt tudnád venni vázként. Olcsóbb, többet mozog stb. Reign váz

Egyébként valóban sanyarú a helyzet Giant ügyben. Kérdeztem az "ÚJRA ITT AZ ÓRIÁS, ÚJRA ITT A GIANT" szlogennel hirdetõ céget jópár dologról. A válasz...semmi nincs itthon és nem is tudják beszerezni abból a bizonyos európai raktárból. Kb. ennyi a "Nagyon erõs piaci offenzívába kezd a GIANT Magyarországon"...

Koszonom a segitseget! Az arkulonbseg valoban a Reignek kedvez. Az a 60e huf nem elhanyagolhato tenyezo. Ha jol ertem akkor a hatso rugout valamint nemi fejcso hajlasszog elteres van a vazak kozott.
Sp

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

probikeban sn vannak vázak . persze nem tudom méretek.

nos ha vkinek aktuális
trance, reign, M-es, L-es van és úgy emléxem S-es is tud lenni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts

AM vaz volt az elozo, ezt is inkabb arra hasznalnam. Turazgatni es kicsit vidamabban lejonni a hegyrol :) ... es hazaerni vele egyben :/

Feltöltött kép

Szerintem egy Trance X - ilyen szép fekete, mivel vázként ez van itthon - tökéletes lenne a stílusodhoz. 13 cm hátul (127 mm), elöl pedig ott a Talas, így mászni is jó vele. A régi Trance is túlépített volt (és nehéz). Ennyiért Trance X váz

Reign-bõl ezt tudnád venni vázként. Olcsóbb, többet mozog stb. Reign váz

Egyébként valóban sanyarú a helyzet Giant ügyben. Kérdeztem az "ÚJRA ITT AZ ÓRIÁS, ÚJRA ITT A GIANT" szlogennel hirdetõ céget jópár dologról. A válasz...semmi nincs itthon és nem is tudják beszerezni abból a bizonyos európai raktárból. Kb. ennyi a "Nagyon erõs piaci offenzívába kezd a GIANT Magyarországon"...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Csak a 2010-es Reign-ben van 150-es villa. 2009-ig 140-es villákkal szerelték a Reign-t. Szóval ha 2008-as Reign vázat (itthon még beszerezhetõ itt-ott)
vesz akkor tökéletes bele a 140-es Fox.
Spoon: Méreteidet elnézegetve csakis az L-es váz jöhet szóba számodra. A Trance-X is elviseli a Talas telót és abból tudsz még venni L-es vázat. Reign-bõl itthon nem tudom, hogy volt e L-es. 2008 óta pedig nem jött új árú Giantból kis hazánkba. Úgyhogy sok szerencsét bármilyen Giant váz itthoni beszerzéséhez.:-)

probikeban spedwayben vannak vázak . persze nem tudom méretek.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

a Reign-be nagyobb villa valo, es a szogek is joval laposabbak. szoval attol fugg mire kell a bringa. a Reign-nel is lehet turazni meg maratonokon elindulni, csak erezni fogod hogy nem arra lett kitalalva.

AM vaz volt az elozo, ezt is inkabb arra hasznalnam. Turazgatni es kicsit vidamabban lejonni a hegyrol :) ... es hazaerni vele egyben :/

Csak a 2010-es Reign-ben van 150-es villa. 2009-ig 140-es villákkal szerelték a Reign-t. Szóval ha 2008-as Reign vázat (itthon még beszerezhetõ itt-ott)
Spoon: Méreteidet elnézegetve csakis az L-es váz jöhet szóba számodra. A Trance-X is elviseli a Talas telót és abból tudsz még venni L-es vázat. Reign-bõl itthon nem tudom, hogy volt e L-es. 2008 óta pedig nem jött új árú Giantból kis hazánkba. Úgyhogy sok szerencsét bármilyen Giant váz itthoni beszerzéséhez.:-)

Ertem! Koszi! Lehet hetvegen kinezek kicccsaladommal a sogorokhoz, hatha van valami ott elfekvoben jo aron. kicsit szomoru vagyok hogy igy kell megoldani...
Sp

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
a Reign-be nagyobb villa valo, es a szogek is joval laposabbak. szoval attol fugg mire kell a bringa. a Reign-nel is lehet turazni meg maratonokon elindulni, csak erezni fogod hogy nem arra lett kitalalva.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Sziasztok!

Bongesztem a topicokat, de ha valaki lenne kedves es segitene nekem nagyon halas lennek. Ezidaig mar megettem ket osztelos Merida vazat, de most valami tartosabbat szeretnek. Kb 187cm 100 kg vagyok, kozepesen zuzos stilusban bicajozok, es van egy 140-es Talas LRC villam amit beeptenek az uj vazba. Nezegettem a Trance X-et es a Reign-et. Strapabiras szempontjabol tobb, erosebb-e a Reign vagy nincs nagy kulonbseg a ket vaz kozott. Az sem baj ha kicsit tulepitett a vaz. Elore is koszonom a segitsegeteket!
Sp