Köszi!
na az van hogy izé. szép lett a kerékpár, nem egy Merida de azert jó csak lattam hogy onlány vagy igy azert irtam. jöhet a lájkolás...
Köszi!
Érdekes a koncepciód.
Persze ha van pénzed akkor értem a dolgot. Nem emlékszem már pontosan, hogy miért is akarsz egy másik gépet.
Egy Anthem garantáltan gyorsítani fog rajtad, bármilyen is a kondid. Nálam gyengébb mászó kevés van, de amikor volt Anthem a seggem alatt éreztem a javulást. (Ha kívülrõl nem is volt másoknak felfedezhetõ.:-)
Viszont ha szereted ezt az úttartományt (szerintem is ez az ideális itthonra, persze ha nem vagy top 10 aspiráns) keveselni fogod az Anthemet.
Szerintem meg minden MOSTANI alkatrészed jó lenne ehhez a Trance X-hez. Könnyebb vázat kapnál, ugyanaz az út tartomány maradna. A Talas ideális a Trance x-be. Járni lehet vele 120-on, de ha kell van még + 2 cm utad. Szerintem ez lecserélni egy állíthatatlanra nem érdemes.
A felsorolásodból a 2011-es keró mellett egyedül a garanciát tartom jó indoknak. A többi dolog érdemben nem változtat sokat a dolgokon.
A gyorszár vs 15-öst már láttam tárgyalni a teló topikban. Nem ragoznám, de az a lényeg, hogy nem érezhetõ számottevõ különbség a konstrukciók között (biztos van, de azt csak a germán gépek mutatják ki:-) .
Súly- és kerózási stílus kérdése is a dolog, de nem úgy veszem ki írásaidból, hogy 90 kilóval akarsz, egy komoly sziklakertben 60 -ról 20- ra lassítani 15 méteren belül. Ebben az esetben teljesen jó a gyorszáras villád is. (A fox egyébként is a legmerevebbek egyike a piacon)
Szerintem a legtakarékosabb megoldás egy ilyen vázcsere, fõleg akkor, hogy ha még nincsenek széthajtva a cuccaid.
És garantálom, hogy a Trance X után nem fogsz vissza vágyni a Meridára. (Persze az is egy remek keró, de azért mégis más)
Elég csapongó lett az írásom, de remélem segített összezavarnom a dolgokat:-)
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
mi most vettünk boltban 150-ért trance vázat. igaz, a régi fajtát, de akkor is. új(bontott), 5év gari, számla, miegyéb. kicsit nehezebb, mint az újfajta, de jobban bírja a veretést (nem mintha ez barátnõm 50kilója alatt számítana)
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
miert birja jobban?
mi most vettünk boltban 150-ért trance vázat. igaz, a régi fajtát, de akkor is. új(bontott), 5év gari, számla, miegyéb. kicsit nehezebb, mint az újfajta, de jobban bírja a veretést (nem mintha ez barátnõm 50kilója alatt számítana)
aham, öt év, ugye?
Mivel úgy látom, nagy itt a homály,megkérdeztem a Moab boltot és gyorsan válaszoltak is (köszönet érte!) gari ügyben: