Jelentkezz be Regisztrálj
Giant
Írta 2011. február 26. - 13:11
Írta 2011. február 26. - 13:04
Mivel úgy látom, nagy itt a homály,megkérdeztem a Moab boltot és gyorsan válaszoltak is (köszönet érte!) gari ügyben:
Minden esetben a Giant merev vázakra 5 év, full telós vázakra 3 év a garancia!
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2011. február 26. - 00:34
A 70 ezres vázra mondtam, hogy gyanús volt . A mostanit pár éve 140-ért vettem és a bolti ára még mindig 200 körül van egy ilyennek.
(Nem szoktam eladni, de nehezen hiszem el, hogy ennyire pang a piac)
mi most vettünk boltban 150-ért trance vázat. igaz, a régi fajtát, de akkor is. új(bontott), 5év gari, számla, miegyéb. kicsit nehezebb, mint az újfajta, de jobban bírja a veretést (nem mintha ez barátnõm 50kilója alatt számítana)
Írta 2011. február 25. - 21:56
szvsz az is szamit, hogy nem a legujabb vazkialakitas.
Lehetséges.Remélem a Németeket nem veri földhöz az 1400euro
Írta 2011. február 25. - 21:51
0db érdeklõdõ volt rá
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: GIANT ANTHEM 1 csak 1hétig
És nem csak errõl az egyrõl van szó,panaszkodik mindenki.Látok az apróban új komplett tárcsafékeket 20ezer körül hónapokig
szvsz az is szamit, hogy nem a legujabb vazkialakitas. tavaly harom bringat is eladtam, de egyik sem volt akkora erteku (120-300e), par het alatt elvittek oket altalaban.
Írta 2011. február 25. - 19:06
A 70 ezres vázra mondtam, hogy gyanús volt . A mostanit pár éve 140-ért vettem és a bolti ára még mindig 200 körül van egy ilyennek.
Nézd még, full szenszalas simplon stomp karcmentesen 160ert rp23 taggal, ráadásul a legkeresettebb méretben, több mint egy napja. Fullosan 460ert már jó ideje hirdetik. Tényleg nagyon kong a piac, kevés a pénzes vásárló. Tessék megbecsülni õket, minket.
Írta 2011. február 25. - 18:44
( nehezen hiszem el, hogy ennyire pang a piac)
0db érdeklõdõ volt rá
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: GIANT ANTHEM 1 csak 1hétig
És nem csak errõl az egyrõl van szó,panaszkodik mindenki.Látok az apróban új komplett tárcsafékeket 20ezer körül hónapokig
Írta 2011. február 25. - 18:34
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. február 25. - 17:59
Ezt már mondták több bringámnál...de mit veszít az ember egy 25ft-os híváson kívül?Ezt a mostani hirdetést is láttam, de õszintén megmondom, nagyon gyanús volt az alacsony ár
Írta 2011. február 25. - 17:45
A 32-est, hasonló a fogásra, mint a ricsi wcs, csak jóval tömörebb a szilikonhab és úgy vettem észre, hogy a használattól nem tömörödik össze, nyomódik be mint a wcs. Persze sok ezer km után biztos ezt is tönkremegy, de melyik nem?
erdekes, hogy az mtbren a 30as verziorol jobb velemennyel vannak hogy ne legyen egyszeru a valasztasom, a most idealisnak tartott markolatom 31es
Írta 2011. február 25. - 17:42
AZért kérdeztem mert úgy látom,sokan nem olvassák az aprót.Nekem ami volt L-es azt TAVALY áprilistól hirdettem folyamatosan 185-ért.Reba-XT-Race Face.EGYETLEN érdeklõdõ volt csak rá,de az is pénz nélkül.3hete megvették és most bontja a srác,valami 70körül tette fel a vázat Fox RP2taggal
Igen, emlékszem hogy volt tavaly is 200 körül komplett bringa, de akkor nem volt rá keret.
Ezt a mostani hirdetést is láttam, de õszintén megmondom, nagyon gyanús volt az alacsony ár...de akkor így jártam
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Írta 2011. február 25. - 17:33
melyiket hasznalod, a 32eset vagy a 30asat?
ezt meg nem probaltam az odi rogue nem jott be, hiaba dicserik agyon.
A 32-est, hasonló a fogásra, mint a ricsi wcs, csak jóval tömörebb a szilikonhab és úgy vettem észre, hogy a használattól nem tömörödik össze, nyomódik be mint a wcs. Persze sok ezer km után biztos ezt is tönkremegy, de melyik nem?
Írta 2011. február 25. - 17:25
Igen. Most is az van, de 120-as kormányszárral, hátranyúló nyeregcsõvel is rövidnek érzem a bringát. 181 vagyok, elvileg akár jó is lehetne, de érzem, hogy nem tökéletes. Hátrébb nem tehetem a nyerget, mert azt a térdem nem kedveli, a hosszabb stucni szintén kizárt (már ezt is soknak tartom).
AZért kérdeztem mert úgy látom,sokan nem olvassák az aprót.Nekem ami volt L-es azt TAVALY áprilistól hirdettem folyamatosan 185-ért.Reba-XT-Race Face.EGYETLEN érdeklõdõ volt csak rá,de az is pénz nélkül.3hete megvették és most bontja a srác,valami 70körül tette fel a vázat Fox RP2taggal
Írta 2011. február 25. - 17:22
Trance
Írta 2011. február 25. - 17:09
Megkérdezem,hogy L-es Trance érdekelt volna?Mindjárt leírom miért.Köszi.
...akkor tárgytalan.
Írta 2011. február 25. - 17:03
Írta 2011. február 25. - 16:50
(küldtem neki üzenetet, de egyelõre nem fórumozik )
...mondjuk ha nem L-es, akkor nem aggódok.
Trance
Írta 2011. február 25. - 16:03
vagy nem elég híg a sár.
Ez viszont lehet,dagonyázni nem szoktam
Meg ha már Giant:amit hirdetek bringát az a kategória azon az áron 2éve kb 2napig volt meg.Most egyetlen érdeklõdõm sem volt még rá.Hatalmas visszaesés volt már tavaly is a hasznátlgép eladásban,hiába prémium márka
Írta 2011. február 25. - 15:45
De a kerék nem az alsõcsõre dobálja a sarat?Szembõl még sosem kaptam
Lassan mész vagy nem elég híg a sár.
A sebesség mindent megold.