Jelentkezz be Regisztrálj
Giant
Írta 2011. március 21. - 11:12
Írta 2011. március 21. - 10:53
De a legdurvább mégis ez a tesztelés lehetõség, érdemes kihasználni! Jó volt megtapizni egy Trance X3-ast élõben, én benevezek egy tesztkörre ezzel, amint lesz szabad hétvégém! ;->
Írta 2011. március 16. - 19:08
Oppsz.. még jó, hogy beszéltünk róluk
Giant újra itthon? Igen! Egy vadiúj boltban, teljesen más felfogásban.
Én nagyon drukkolok nekik. Ez egy nagyon jó kezdeményezés, jó a hozzáállásuk és úgy gondolom van is ilyenre igény. Remélem nem lohad a kezdeti lelkesedésük és sokáig mûködni fog majd az üzlet.
Írta 2011. március 16. - 16:44
na ja. csak ehez azért a vásárlóknak is "fel kéne nõni"
lehetne fogadni rá, hogy itthon ilyen feltételekkel 1 vagy 2 nap után lenne 0 db a tesztkerékpár készlet ?
persze... meg igazabol a hazai kereskedok a hazai vasarlok "eredmenyei". csak aki normalisabban gondolkozik, az megszivta.
Errõl lehetne többet tudni?Egy Enduro-t kipróbálnék.
ugy emlekszem a mountenbiker.at oldalon lattam (nekem kicsit kaotikus az oldaluk).
Írta 2011. március 16. - 15:13
Giant újra itthon? Igen! Egy vadiúj boltban, teljesen más felfogásban.
Írta 2011. március 16. - 14:53
becsben van egy uzlet, ott vannak speci teszt bringak: enduro, stumpjumper, epic, etc.
Errõl lehetne többet tudni?Egy Enduro-t kipróbálnék.
Írta 2011. március 16. - 13:28
na ja. csak ehez azért a vásárlóknak is "fel kéne nõni"becsben van egy uzlet, ott vannak speci teszt bringak: enduro, stumpjumper, epic, etc. leperkalsz asszem 30 eurot, es viheted egy hetvegere azt, amelyik tetszik. igazabol egy tobb ezer euros bringanal ez szerintem teljesen elvarhato dolog lenne... autot sem ugy veszel, hogy megnezed a szalonban, meg beleulhetsz jo esetben.
...
lehetne fogadni rá, hogy itthon ilyen feltételekkel 1 vagy 2 nap után lenne 0 db a tesztkerékpár készlet ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. március 16. - 13:27
Írta 2011. március 16. - 13:03
mátrában van valami bringás kocsma, ott vannak kölcsönözhetõ meridák, de asszem csak a tesztprogramos fullik...
becsben van egy uzlet, ott vannak speci teszt bringak: enduro, stumpjumper, epic, etc. leperkalsz asszem 30 eurot, es viheted egy hetvegere azt, amelyik tetszik. igazabol egy tobb ezer euros bringanal ez szerintem teljesen elvarhato dolog lenne... autot sem ugy veszel, hogy megnezed a szalonban, meg beleulhetsz jo esetben.
Pár Giant és Trek tesztbringa. Most nyitott a bolt, ha jól látom, így nincs semmi infom, hogy mûködik-e a dolog. Közel a bolt a munkahelyemhez. Kiugrok majd valamikor körbenézni, kérdezgetni.
Tesztbringk - Alpinbike.hu
Tavaly bementem a Wilkerbe, gondoltam kiprobálok egy Merida fully tesztbringát. A bringa teljes árát letétbe kellett volna helyezni, így nem ért meg nekem annyit, kipróbáljak egy Meridát ..
korrekt! ilyesmire gondoltam...
Írta 2011. március 16. - 12:33
Írta 2011. március 16. - 11:30
Írta 2011. március 16. - 11:00
A teszttekerés egy 2-3 órás vezetett túra, 5 ropi, de abból utána 3-at le is vásárolhatsz az üzletben. Sztem korrekt, komoly bringákat is ki lehet próbálni és elég jó a választék is.
Írta 2011. március 16. - 10:46
29er merev aluvazbol az ujabb merida, meg a stumpjumper szimpi.
26osbol vennek egy canyon komplett bringat, de amugy masik 26osra nem cserelnem le a specit. nalunk nincs olyan kolcsonzesi lehetoseg, mint ausztriaban? siman fizetnek 30 eurot egy hetvegere, egy turan kiderulne, hogy mi meddig. addig meg tippelgetek, hogy mi fekudne igazan.
Pár Giant és Trek tesztbringa. Most nyitott a bolt, ha jól látom, így nincs semmi infom, hogy mûködik-e a dolog. Közel a bolt a munkahelyemhez. Kiugrok majd valamikor körbenézni, kérdezgetni.
Tesztbringk - Alpinbike.hu
Tavaly bementem a Wilkerbe, gondoltam kiprobálok egy Merida fully tesztbringát. A bringa teljes árát letétbe kellett volna helyezni, így nem ért meg nekem annyit, kipróbáljak egy Meridát ..
Írta 2011. március 16. - 10:24
Azért én nem kocsmáznám le: hivatkozás.
off
nem lekicsinylés, de én minden vendéglátó egységet kocsmának hívok, a taknyos varjútól a gundelig bezárólag
on
Írta 2011. március 16. - 06:40
Írta 2011. március 15. - 23:47
29er merev aluvazbol az ujabb merida, meg a stumpjumper szimpi.
26osbol vennek egy canyon komplett bringat, de amugy masik 26osra nem cserelnem le a specit. nalunk nincs olyan kolcsonzesi lehetoseg, mint ausztriaban? siman fizetnek 30 eurot egy hetvegere, egy turan kiderulne, hogy mi meddig. addig meg tippelgetek, hogy mi fekudne igazan.
mátrában van valami bringás kocsma, ott vannak kölcsönözhetõ meridák, de asszem csak a tesztprogramos fullik...
Írta 2011. március 15. - 23:17
Írta 2011. március 15. - 11:22
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!